לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-10-2009, 19:08
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
מבולבל וואן:"אגייאר:"אני אבעט לו בישבן שהוא יתבייש לקום בבוקר"

ציטוט:
אגייאר המשיך לירות: "אתם יודעים מה? אני הולך לבעוט לו בישבן כל כך הרבה פעמים ובכל כך הרבה אופנים, שהוא יתבייש לקום בבוקר. התחלנו עם זה אתמול, הוא אפילו לא נשאר 30 שניות לראות אותנו מרימים את הגביע. אופי של אלוף זה לבוא ולברך את המנצח, הוא התנהג כמו נמושה".
http://www.one.co.il/Article/145567.html

זה נדיר שאני מעלה ידיעה מהדבר הזה, אבל הפעם אין ברירה:

היצור הזה גומא אגייאר, הוא פרחח, חוליגאן יותר גרוע מהגרועים והאלימים בין אוהדי בית"ר. משפטית, הוא מוגדר רק כספונסר, מעשית מתייחסים אליו כיורש וכבעלים של בית"ר במקום פאצ'מוי ארקדי ( גם כן תכשיט לא קטן ).

אם ככה נראים פני הספורט, זה נורא.

למה, למה אין עוד בני אדם מתורבתים וחכמים כמו יענקל'ה שחר ממכבי חיפה? עו"ד שמעון מזרחי?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-10-2009, 19:55
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "[QUOTE=linuxsboot]צהובון בלי..."

אחרי מה שקרה עם דידי הרירי והמתיחה של ברקוביץ ושרף, כל שופט שמכבד את עצמו. יהיה חייב לומר ל one לשלם לאותו בלוגר פצויים.
באותו סיפור כבר ראינו מה רמת האמינות של האתר ושל הגברת הזאת.

אתה יודע ברדיו חיפה או באחת התחנות רדיו בחיפה הייתה מתיחה. שחר אמר אמר שמכבי חיפה עוברת לשחק בתל אביב במשחקי הבית והעלו אוהדי של מכבי חיפה לשידור.
יעקב שחר היה שותף לה, ואסילי. כולם שיתפו פעולה. לא ראית שום גוף בחיפה בתיקשורת המקומונים באתרים שלהם מפוצצים עם ידיעה כזאת ואז עוד דורשים סליחה אחרי זה.

הסיפור עם דידי הררי הגיע עד לערוץ 2 ועשר בפריים טיים ודידי ביקש ממנה סליחה בשידור חיי ברדיו עוד מסיבה כל שהיא... לך תבין למה. אחרי שכולם ראו שזה צהובון שלא בודק עובדות. היא לא בדקה עם נימני את העובדות וזאת עובדה. אם היא הייתה בודקת, זה לא היה קורה אחרי הכל. היא רצתה כמו תמיד לפרסם ראשונה, אמינות לא הייתה בראש סדר היום שלה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 10-10-2009, 03:26
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי bigyellow8 שמתחילה ב "ידידי היקר, בתור כתב הכדורסל..."

מה עם הכתבות על שארס שהוא עובר ועובר של צהובונים מחו"ל למשל או על רונלדיניו ורונלדו? אתם ישר פירסמתם דברים כאלה כנ"ל. בלי לבדוק אם המקור צודק בכלל בכלל.
המקורות הללו טעו. אתה לא רוצה שאני יכנס כמה טעויות היו לכם בארץ.
אם היית כתב כדורסל רציני עם כבוד עיתונאי, לא היית עובד ב one.

להמשיך בדוגמאות כמה לא בדקתם עובדות? באמת שלא כדי לך.
בהתחלה האתר one היה מכובד ולא פוליטי עד שהבוסית שלך די הרסה אותו.

אני אומר לך זה בתור גולש one לשעבר, שראה אותכם טועים שוב ושוב בלי לבדוק מקורות בארץ או בעולם. אני אגיד זאת פעם אחת בלבד ולא אכנס איתכם לדיון על זה. בתור גולש שרוצה לקרוא ידיעות ספורט אמינות, אין לכם אמינות בגרוש בכל הקשור לידיעות ספורט.
אם one היה מכבד את עצמו, הוא לא היה מגיע לרמה שלו היום. זה שיש אנשים אחרים עדיין הרואים בכם אתר ספורט זאת הבחירה שלהם בלבד. אני כבר ממזמן בחרתי שלא להיכנס לאתר שלכם כמו הרבה מדורי ספורט בישראל, עקב אי אמינות ופוליטיקה פנימית שעוברת כל גבול. ב one יש את 2 הבעיות הללו, כאשר תתקנו את הבעיות באתר. אני אכנס לאתר שלכם שוב בכייף עד אז לא. למען הרקורד, אין לי אתר ספורט אחר ואין לי רצון לפתוח כזה. אני לא שתול של מוסף ספורט אחר פשוט גולש לשעבר, שנמאס לו מטעויות עקב אי בדיקה של העובדות או פוליטיקה בספורט.
יום/ערב נעים שיהיה לך.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 10-10-2009 בשעה 03:29.
ישן 10-10-2009, 07:12
  פשוט פשוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.07
תגובה כללית לכל האירוע.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "וואן:"אגייאר:"אני אבעט לו בישבן שהוא יתבייש לקום בבוקר""

1.פיני גרשון הסתחבק עם אגיאר אחרי המשחק. לא יודע אם לחץ אתץ ידו ממש אבל
היתה השקת כתפיים בסחבקיות. לכן טענתו כביכול של אגיאר מטופשת וחסרת בסיס.(יש תמונות)

2.הביטוי 'אבעט לו בתחת' גם אם נאמר בטח נאמר באנגלית 'Kick his ass' והמשמעות של
הביטוי הזה אינה מילולית .רק אהבל שלא יודע אנגלית יכול לתרגם את הביטוי הזה לצירוף המילים
'אבעט לו בתחת'. הביטוי 'Kick his ass' הוא בעל משמעות רחבה הרבה יותר ובמובן הספורטיבי
הכוונה אנצח אותו או אשפיל אותו ספורטיבית ולא אבעט לו בתחת.

3.אתר one בעיני אכן אחד העלובים שבאתרי הספורט. דומה למעריב אנרג'י.
מי שרוצה אתר ספורט ראוי -ערוץ 5 הוא אתר טוב ואמין.
הגב' הצהובה אסיאג בעיני היא אנטי עיתונאית -אותי היא מגעילה - ולכן אני לא מקשיב לרדיו שלה למרות שאני חובב ספורט ותיק מאד. היא וברקוביץ 2 גסי רוח ודוחים. (כך דעתי האישית)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:13

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר