10-10-2009, 03:26
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
מה עם הכתבות על שארס שהוא עובר ועובר של צהובונים מחו"ל למשל או על רונלדיניו ורונלדו? אתם ישר פירסמתם דברים כאלה כנ"ל. בלי לבדוק אם המקור צודק בכלל בכלל.
המקורות הללו טעו. אתה לא רוצה שאני יכנס כמה טעויות היו לכם בארץ.
אם היית כתב כדורסל רציני עם כבוד עיתונאי, לא היית עובד ב one.
להמשיך בדוגמאות כמה לא בדקתם עובדות? באמת שלא כדי לך.
בהתחלה האתר one היה מכובד ולא פוליטי עד שהבוסית שלך די הרסה אותו.
אני אומר לך זה בתור גולש one לשעבר, שראה אותכם טועים שוב ושוב בלי לבדוק מקורות בארץ או בעולם. אני אגיד זאת פעם אחת בלבד ולא אכנס איתכם לדיון על זה. בתור גולש שרוצה לקרוא ידיעות ספורט אמינות, אין לכם אמינות בגרוש בכל הקשור לידיעות ספורט.
אם one היה מכבד את עצמו, הוא לא היה מגיע לרמה שלו היום. זה שיש אנשים אחרים עדיין הרואים בכם אתר ספורט זאת הבחירה שלהם בלבד. אני כבר ממזמן בחרתי שלא להיכנס לאתר שלכם כמו הרבה מדורי ספורט בישראל, עקב אי אמינות ופוליטיקה פנימית שעוברת כל גבול. ב one יש את 2 הבעיות הללו, כאשר תתקנו את הבעיות באתר. אני אכנס לאתר שלכם שוב בכייף עד אז לא. למען הרקורד, אין לי אתר ספורט אחר ואין לי רצון לפתוח כזה. אני לא שתול של מוסף ספורט אחר פשוט גולש לשעבר, שנמאס לו מטעויות עקב אי בדיקה של העובדות או פוליטיקה בספורט.
יום/ערב נעים שיהיה לך.

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 10-10-2009 בשעה 03:29.
|