15-10-2009, 04:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.12.08
|
|
|
פמינסטיות כרגיל...
כל התנועה הפמניסטית הזו היא דבר מטומטם מעיקרו.
שום דבר שהן אומרות או טוענות כבר לא מפתיע.
בשם הפמניזים הן מחליטות מה טוב ומה נכון עבור כל הנשים בעולם. לא מקובל עליהן שיש נשים שלא רוצות להיות קרייריסטיות, לא מקובל עליהן שבחורה לא רוצה להתלונן על נשיקה סתמית (פרשת רמון), לא מקובל עליהן שמי שהואשם באונס לא יורשע (קצב), לא מקובל עליהן שאשה תישא את שם המשפחה של בעלה, לא מקובל עליהן שמי שלובשת חשוף מושכת מבטים ומבקשת במשתמע (משתמע? למה לא במפורש) שיסתכלו עליה, לא מקובל עליהן שיש נשים שרוצות לעסוק בזנות, לא מקובל שיש נשים שרוצות לעסוק בפורנו ולא מקובל שיש נשים שרוצות לעסוק בזנות ובפורונו.
הן הכי חכמות והן יודעות הכי טוב מכולם מה טוב לכל הנשים בעולם.
שיא השיאים נשבר בידיעות אחרונות של היום כשמישהי בשם טלי בכר-שכטר (שני שמות משפחה כמובן...) אמרה שחור על גבי זמנים מודרניים - וזה ציטוט מדוייק - "פעם עשיתי למישהי ראיון עבודה טלפוני וכבר בהתחלה היא אמרה שלא משנה מה, ב 15:00 אני חייבת לצאת לקחת את הילדים. מבחינתי הראיון נגמר. לא בגלל היציאה המוקדמת אלא כי היא רואה את עצמה קודם כאמא של הילדים, לפנ שתמצא עבודה מענינת".
שימו לב רבותי - עבודה מענינת יותר חשובה מהילדים!!!
אם טמטום היה טיפת מים, הפמיניסטיות היו מביאות את מצוקת המים בישראל לקיצה.
אני חושב שאני מדבר בשם הרבה מאוד אנשים (גברים ונשים כאחד) כשאני אומר לכל שדולת הנשים והארגונים הטיפשיים האלה: נמאסתן. אתן והבכיינות הבלתי פוסקת שלכן.
זה הזמן והמקום להוסיף: חבל שחוקי הפורום לא מאפשרים לקלל.
ומילה קטנה ל"בכיפיות": אני חולה עליכן! אתן עושות עבודת קודש. שליחות של ממש!
נערך לאחרונה ע"י עו"ד אחד בתאריך 15-10-2009 בשעה 04:31.
|