לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-10-2009, 08:00
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
למה כל דורשי "זכויות הפליטים" חייבים לעבור לגור בסודאן

אם יתנו לסודאנים להסתנן לארצנו, ואחר כך גם להשאר, תוך זמן קצר מדינת ישראל תיהפך משהו מעין סודאן, ואז לא יהיה הבדל משמעותי בין ישראל לסודאן או כל מדינה אפריקאית אחרת.

ההבדל היחידי יהיה הכותל המערבי, שזה לא חשוב כמעט כלל בעיני השמאל, ובמיוחד שלא ברור האם ליהודים יהיה בכלל גישה לכותל המערבי, אם יהיה פה רוב סודאני וכדומה,

אז למה אם כן לא לעשות קיצור דרך, ומייד עכשיו כבר להעביר את השמאל לסודאן, ושלום על ישראל.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-10-2009, 08:55
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
בדיוק העתקת את דברי האנטישמיים בכל הדורות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "למה כל דורשי "זכויות הפליטים" חייבים לעבור לגור בסודאן"

אללי,אם יתנו ליהודים להסתנן לארצנו, תוך זמן קצר הם ישתלטו על כלכלתנו, תרבותנו, בנותינו וכל מה ששיך לנו. מדינותינו תרמסנה ע"י היהודים ואנא אנו באים. העובדה שהם נדונים לכליון היא אינה בעיתנו, נתגייס כולנו לשיתוף פעולה מעשי או נשאר אדישים למעשה.

אכן כניסת הזרים למדינת ישראל היא בעייתית ויש להתמודד אתה בצורה מבוקרת ואנושית, תוך כדי שיתוף בינלאומי. מדינת ישראל, אכן מדינה קטנה ואין באפשרותה לכלול את כל "מדוכאי" העולם. הפחד שלך מהשתלטות סודנית והפיכתנו לאפריקה הוא מוגזם. הסכוי שלנו להפוך לפלסטין הוא הרבה יותר ממשי, כל עוד נדבק במדיניות אף שעל ונחזיק בכיבושי 1967 במלואם.

צדקת בנושא הכותל המערבי, שהפך לסמל לאומי, למרות שהממסד האורטודוקסי, מיחס אליו בהתייחסות פאגאנית. מה ההבדל בינו לבין עגל הזהב ? מי שחפץ לעבוד את האלוהים איננו זקוק לקיר על מנת לעשות זאת, כפי שאינו זקוק לקברי צדיקים וכיוצא בהם.
את בגישה לכותל עבור מי שזקוק לו, יש להבטיח בדין ולא בעזרת כידונים.

השמאל שורשיו במדינת ישראל, שהוקמה בתחומי ארץ ישראל. השמאל והשפעתו, משאירה את מדינת ישראל בתחום המדינות השפויות ובקרב העמים הנאורים. בזכותו אנחנו עדיין איננו מופלים ומוחרמים ברחבי העולם ויכולים להסתובב חופשי בו. למרות שפה ושם מאובחנים נטיה של הסדקות מעמדנו - לא רק בגלל האנטישמיות אלא בגלל מעשינו ובעיקר מחדלינו. .
ישן 14-10-2009, 14:32
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

קודם כל רחמנות על עם ישראל
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי itzikg83 שמתחילה ב "אני מתפלא שנותנים במה להסתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי itzikg83
אז אתה רחמן, ביישן או גומל חסדים?

בעיית הפליטים יכולה ליהפך חס ושלום לבעייה קיומית: אם היהודים ירגישו שמדינת ישראל אין בה שום דבר ממשי יותר צביון יהודי מאשר הרבה מדינות מערביות אחרות, חלק גדול של היהודים יעזבו ולחלק הנשאר מצפה שואה רחמנא ליצלן. ואין לזלזל בכך.

ומבחינת הסודאנים בין כה אם הם יתיישבו בהמוניהם במדינת ישראל, גם ככה זה כבר לא תהיה מדינת ישראל ולא יהיה הפרש בינה לבין סודאן.

הסודאנים זה רק דוגמה, מדובר גם על הפלשטינים שדורשים איחוד משפחות, והפיליפינים, ומי לא?

ישן 14-10-2009, 14:42
  משתמש זכר itzikg83 itzikg83 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.09
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "קודם כל רחמנות על עם ישראל"

אתה מגיב לי בהתייחס לבעית הפליטים, עניין שכלל לא חוויתי את דעתי לגביו. כפי שכתבתי:
"אני בכלל לא חווה את דעתי בנוגע לבעיית הפליטים, התייחסתי רק לניסוח שלך."

יש דרך להציג בעיה (שאני מסכים שהיא בעיה). הניסוח שלך לא מיג את המטרה, הוא רק מרחיק ומעורר אנטגוניזם. הקרע שאתה יוצר בעם, בין יהודים ליהודים, חמור פי כמה ממספר פליטים שישבו כאן, ואינם מסכנים במשפריהם הנוכחי את הדמוגרפיה הישראלית יותר משהדמטוגרפיה של החרדים מסכנת אותה. למה אני מתכוון?
הרי ברור שהחרדים רוצים במדינת הלכה. ואכן, כבר בשנים הקרובות יהיה להם רוב דמוקרטי בקרב ילדי כיתה א' בישראל. זו בעיה דמוגרפית שמדאיגה אותי הרבה הרבה יותר מהערבים ומהסודאנים. שכן היא קרובה ומוחשית יותר.

די שקוף שהמניעים לדעות הקיצוניות שלך הם מניעים דתיים. קדושת האדמה, יהודי מול לא יהודי. אתה יודע, לא כולם מאמינים בדברים האלה. וכן, גם אנחנו חלק מהמדינה.

לגבי התחזית האפוקליפטית שלך, אני לא רואה שום סיכוי שהיא תתממש.
ישן 14-10-2009, 15:02
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

אתה סותר את עצמך
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי itzikg83 שמתחילה ב "אתה מגיב לי בהתייחס לבעית..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי itzikg83
לגבי התחזית האפוקליפטית שלך, אני לא רואה שום סיכוי שהיא תתממש.

ובאותה מידה אתה מסית נגד החרדים. הרי כבר עכשיו, בלי החרדים, ובלי הילודה שלהם, אפשר היה לסגור את המדינה כבר עכשיו, הרי אף משקיע כבר לא היה משקיע במדינה אם הוא היה יודע שבעו כ20 שנה יהיה פה רוב ערבי או סודאני. הסיבה היחידה שיש למשקיעים אימון במדינה, זה בגלל שעם הילודה החרדית זה מציל את המדינה מקריסה דמוגרפית ויש עדיין תקווה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:31

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר