לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2009, 18:05
  ShaiG ShaiG אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.09
פרופיל ותפקיד בצבא

שלום!
אני כרגע מתגייס לשריון ב29 לנובמבר אחרי שנה בישיבת הסדר (מתגייס צבא רגיל 3 שנים). אני עם פרופיל 82 עם סעיף ראיה קל, עקמת מאוזנת ורגישות ללקטוזה (חלב). בנוסף היו לי בחצי שנה האחרונה בעיות עם העיכול (כאבי בטן ושילשולים כנראה IBS) ובלי קשר גילו לי אלרגיות לאבק הבית, אבקני דשא, עצי אורן וסוגי אבקנים אחרים.
שתי הבעיות האחרונות עדיין לא נלקחו לחשבון בפרופיל אך הרופאה הראשית כבר אמרה לי שהיא לא תוריד אותי מקרבי על אותם בעיות. אני חוזר אליה שבוע הבא כדאי לעדכן אותה שיש לי בעיה של מיגרנות תכופות כי שאמרו לי שחשוב לדווח על זה עכשיו.

אני באמת לא חושב שאני אוכל להסתדר בקרבי עם הבעיות שלי ואני לא יודע אם הבעיה של המיגרנות תשפיע בכלל על הפרופיל. מה שכן זה שיש סיכוי גדול לדעתי שידחו אותי עד מרץ כי עדיין לא הייתי אצל רופא מומחה בקשר למיגרנות. חשוב לי מאוד לנסות לקבל תפקיד טוב שדרוש מיונים אבל אני עם פרופיל גבוה מדי.

מה הסיכוי שיורידו לי פרופיל? ונגיד אם יורידו לי לעורפי מה האם קיים סיכוי מבחינת זמן שאוכל להתמיין לתפקיד כלשהו כגון תכניתן, מפענח תצ"א, מנהל מערכות מחשב וכו'? והאם אני בכלל יכול לבקש לדחות את השירות לשם מיונים אם אני כבר שנה אחרי ישיבה?

תודה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר