לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2009, 00:08
  משתמש זכר שפני שפני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי orenpl שמתחילה ב "האם זה נכון שאם אני מוצב בבסיס קבוע אני צריך להמתין 3 חודש עד שאני מגיש טופס 55?"

בהמשך לדבריו של Z, אין שום נוהל כזה, וגם אם יש תקנות פנימיות של החיל, אני בכלל לא בטוח שזה קביל.

1) קישור לדף באתר של אכ"א בנושא.

2) וזה מה שאומר נציב קבילות החיילים בעניין שלך (אפילו שבת"ש טוענים שהטופס שלך אבד - זו לא בעיה שלך)
"הגשתי טופס 55 אבל חלף זמן רב ועדיין לא חלה כל התקדמות בטיפול בבקשתי ...
לפי פקודת המטה-הכללי 31.0308 קיימות מגבלות זמן בכל הנוגע לטיפול בבקשת העברה שהגיש חייל; משך הטיפול בבקשה ביחידתו של החייל (עד להעברת הבקשה לבחינת סמכות התגבורת) יהיה בתוך 7 ימים, לכל היותר ממועד הגשת הבקשה ומשך הטיפול הכולל בבקשה יהיה 35 יום, לכל היותר. אם החייל לא קיבל תשובה וחלפו 40 יום ממועד הגשת הבקשה, רשאי החייל לפנות במישרין לבסיס הקליטה והמיון לצורך קבלת תשובה.
אם החייל נוכח, כי חל עיכוב בטיפול בבקשתו, הוא רשאי כמובן להגיש קבילה."

http://www.idf.il/hebrew%5CNAKHAL/page.asp?part=5
(בתחתית הדף)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-10-2009, 00:16
  orenpl orenpl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.09.09
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי שפני שמתחילה ב "בהמשך לדבריו של Z, אין שום..."

פניתי לבקו"ם מלא פעם ובקשתי להעביר אליהם את הבקשה. הם אמרו שהם חייבים קודם לראות אם חיל האוויר מוותר אלי.
את הפקודות מטכ"ל שיננתי בעל פה, כל פעם אני מנסה את מזלי עם פקיד אחר, הגעתי לכל מיני מדורים וגם למדור שעוסק בטופס 55, הם לא יכולים לעשות כלום והם מכחישים. אני בא ואומר להם- אבל אם עברו 40 יום-

התקשרתי ללשכת מפקד מיטב, למדור של טופס 55, יש לי מלא מספרי טלפון.
קבילה זה לא צחוק.
אני כל הזמן בניתי על קפ"צ לתקופת זמן של אחרי חתימת המפקד הישיר. ואז לבוא ולהגיד- עברו איזה 60 יום, ושהקפ"צ יזרז, ואז במלא יש לי את החתימה ביד והוא לא יוכל לשנות אותה. הפעם אני לא אוכל לעשות את זה כי אני במלא צריך להגיש טופס חדש. זה היה למעשה הטריק האחרון שלי, איך שאני אדע שהטופס עבר חתימה להתחיל להתלונן.

אבל במצב שאני היום... אני יותר מדי תלוי בסגל. אני צריך לשמור איתם על קשרים טובים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר