16-10-2009, 16:20
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 03.06.06
|
|
|
התייעצות בקשר לרס"ר ביחידה
שלום.
רציתי לבקש עצתכם בנוגע לנושא שמאוד הסעיר אותי כאשר קרה ואבקש עצותיכם כיצד לפעול כעת.
אני משרת במרפאה באחד הבסיסים ברחבי הארץ, בתור חובש. ביום רביעי נודע לי שנשלחתי להיות דגלן באחד הטקסים שיערכו ביחידה בשבוע הבא. אתמול הגעתי ליום הראשון של החזרות, יש לומר בלי המון מוטיבציה אבל הגעתי ועשיתי מה שאמרו לי לעשות. הבעייה היא שהרס"ר ביחדתינו, רס"ב בדרגתו, הוא אידיוט חסר תיאור, שחושב שכל אחד שטועה בצעדיו עושה לו דווקא. האידיוט צעק עליי ועל אחרים מספר פעמים ברגע שדברים הלכו לא כראות עיניו ויש לציין עשה זאת בצורה חסרת כבוד ומזלזלת בעליל.
ברור לי שהאגו של הבחור תקוע לו עמוק עמוק בתחת, סליחה על הביטוי, אבל הוא הכעיס אותי ביותר בדרך התנהגותו וכל מה שיוכלתי לחשוב עליו באותם רגעים זה איך לעוף משם.
עכשיו באותם רגעים, יש לציין, אכן הייתי מבולבל מהצעדים וממה שהולך פחות או יותר, אבל אחרי זמן קצר די הפנמתי את הדרישות. מה שכן, העצבים לא עברו והיחס המזלזל שקיבלתי ממנו והצעקות לא עברו.
קשה לי לחשוב על לתת לזה פשוט לעבור הלאה שכן אני יודע שאני אאלץ לעבוד איתו גם בשבוע הבא במשך החזרות באופן נרחב יותר. כמו כן, יש לי את היכולת לצאת מהסנג'ור הזה בלי בעייה על ידי פטור כלשהו מהרופא או מה שלא יהיה. אך עם זאת במקרה זה יהיה די ברור לו שניסיתי לצאת מזה.
אופציה אחרת שעברה במוחי היא פשוט להתעמת איתו בפעם הבאה שהוא יפתח את פיו המתנשא עליי, אבל אני לא יכול שלא לחשוב שהוא, רס"ב בדרגתו, ינקוט בצעדים כלשהם נגדי אח"כ.
ובכל זאת, ישנם דברים חשובים יותר בחיים מאשר עונש זמני. והאם הוא באמת יכול להעניש אותי במידה ואני עונה לו באותה צורה בה הוא פונה אליי, במיוחד כשישנה הצדקה לעניין?
מה אתם הייתם עושים במקומי?