לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-10-2009, 16:20
צלמית המשתמש של Trezeguet
  Trezeguet Trezeguet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Trezeguet
התייעצות בקשר לרס"ר ביחידה

שלום.

רציתי לבקש עצתכם בנוגע לנושא שמאוד הסעיר אותי כאשר קרה ואבקש עצותיכם כיצד לפעול כעת.

אני משרת במרפאה באחד הבסיסים ברחבי הארץ, בתור חובש. ביום רביעי נודע לי שנשלחתי להיות דגלן באחד הטקסים שיערכו ביחידה בשבוע הבא. אתמול הגעתי ליום הראשון של החזרות, יש לומר בלי המון מוטיבציה אבל הגעתי ועשיתי מה שאמרו לי לעשות. הבעייה היא שהרס"ר ביחדתינו, רס"ב בדרגתו, הוא אידיוט חסר תיאור, שחושב שכל אחד שטועה בצעדיו עושה לו דווקא. האידיוט צעק עליי ועל אחרים מספר פעמים ברגע שדברים הלכו לא כראות עיניו ויש לציין עשה זאת בצורה חסרת כבוד ומזלזלת בעליל.

ברור לי שהאגו של הבחור תקוע לו עמוק עמוק בתחת, סליחה על הביטוי, אבל הוא הכעיס אותי ביותר בדרך התנהגותו וכל מה שיוכלתי לחשוב עליו באותם רגעים זה איך לעוף משם.

עכשיו באותם רגעים, יש לציין, אכן הייתי מבולבל מהצעדים וממה שהולך פחות או יותר, אבל אחרי זמן קצר די הפנמתי את הדרישות. מה שכן, העצבים לא עברו והיחס המזלזל שקיבלתי ממנו והצעקות לא עברו.

קשה לי לחשוב על לתת לזה פשוט לעבור הלאה שכן אני יודע שאני אאלץ לעבוד איתו גם בשבוע הבא במשך החזרות באופן נרחב יותר. כמו כן, יש לי את היכולת לצאת מהסנג'ור הזה בלי בעייה על ידי פטור כלשהו מהרופא או מה שלא יהיה. אך עם זאת במקרה זה יהיה די ברור לו שניסיתי לצאת מזה.

אופציה אחרת שעברה במוחי היא פשוט להתעמת איתו בפעם הבאה שהוא יפתח את פיו המתנשא עליי, אבל אני לא יכול שלא לחשוב שהוא, רס"ב בדרגתו, ינקוט בצעדים כלשהם נגדי אח"כ.

ובכל זאת, ישנם דברים חשובים יותר בחיים מאשר עונש זמני. והאם הוא באמת יכול להעניש אותי במידה ואני עונה לו באותה צורה בה הוא פונה אליי, במיוחד כשישנה הצדקה לעניין?

מה אתם הייתם עושים במקומי?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-10-2009, 07:49
  Danielk35 Danielk35 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.09.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Trezeguet שמתחילה ב "התייעצות בקשר לרס"ר ביחידה"

תשמע עוד לא התגייסתי אבל אני מתנדב במד"א, וישנם נהגים ופארמדיקים שמזלזלים נורא במתנדבים (כן, מד"א זה לא אירגון מושלם)אתה מבין שהם בדרגה יותר בכירה ממך ואתה לא ממש יכול לעשות כלום אז אתה נועל את זה בפנים ושותק.
מנסה כמה שפחות לדבר איתם או להיתקל בהם.
לעומת זאת יש נהגים ופארמדיקים שסומכים על מתנדבים ויש להם יחס מעולה אליהם.
בכל אירגון יש מפקדים טובים והפוכו.
לא מציע לך להתעמת איתו, הוא בדרגה יותר בכירה ואדם עם אגו כמו שתיארת לא יעבור על זה בשתיקה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר