לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-10-2009, 14:37
  CoPilot CoPilot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.08
תותחנים

היי,
מתגייס לתותנים עוד חודש וחצי, כמה שאלות:

1. מתי נערך הגיבוש לרוכב שמיים ומה הוא כולל (קווים כלליים)?
2. האם זה נכון שלאיכון ומטארולוגיה מגיעים דרך גדוד המנתץ בלבד?
3. איך ניתן להגיע לזיק (ממי מבקשים)? מה קורה במידה ואני מתקבל לרוכב שמיים, האם תינתן לי ההזדמנות להגיע לזיק?
4. איך היציאות במנתץ, במהלך האימון המתקדם, ובמהלך יתר השירות? כנ"ל לגבי רוכב שמיים ויח' מורן...
5. איך התנאים במגורים בשבטה? הבנתי שיש חדרים ולא אוהלים. עד כמה המתקנים של הטירונים מתוחזקים (שירותים מקלחות וכו')?
6. איך האוכל בשיבטה?
7. האם יש "מנוחת סוללות" כמו בנ"מ?
8. כאשר עושים קווי ח"יר ופעולות חי"ר, למה הכוונה? מה הסיכון בפעולות האלה?

כבר חיפשתי תשובות לשאלות האלה וכל המידע שמצאתי לא עדכני, אז אודה למידע הכי טרי שיש.

תודה מראש!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-10-2009, 12:34
  rafithegreat rafithegreat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי CoPilot שמתחילה ב "תותחנים"

1) לרוכ"ש אין בדיוק גיבוש, זה מיון שנערך לרוב לקראת סוף הטירונות יחד עם המיונים לזיק, וחלק מהמיונים דומים מאד למיונים העיוניים של מורן. אני סבור ובטוח שלא ממקומי לפרט מה יש במיונים, אבל תבוא בראש פתוח ואם אתה מתאים לזה אתה תעבור.
2)כן, נכון.. צריך לבקש להגיע לגדוד 334 ואז משם תבקש את פלגת האיכון. מטאורולוגיה ממה שהבנתי זה החלטה מראש של מז"י מי יהיה שם ומי לא.
3)הגעה לזיק - בתחילת השירות ישאלו אותך אם אתה מעוניין ברוכ"ש ומורן, והמיונים לזיק ורוכ"ש מ תקיימים במקביל באותו יום, במידה ואתה מתאים.
4)היציאות בפלגות המנתץ באימון מתקדם הם לרוב 12-2, לפעמים 21 (תלוי בתרגילים שעושים), ובשירות הסדיר אמור להיות 11-3. בפלגת האיכון בהתאם לסד"כ אמור להיות 11-3, אבל לפעמים 16-5 בגלל חוסר בסד"כ. רוכ"ש ממה שהבנתי עד שהם הפכו למבצעיים הם היו יוצאים חמשושים, אבל עכשיו אני כבר לא יודע, כנ"ל מורן אין לי מושג. אבל אל תחפש להגיע לשם או לוותר בגלל היציאות, זה צריך הכי פחות להדאיג אותך.
5) התנאים ממש ממש טובים, הכל מתוחזק היטב, יש גדודים שיש להם לוקרים, ויש כאלה שיש להם אפילו מזגנים! שירותים ומקלחות בסדר גמור, יש מספיק ואפשר להסתדר איתם יופי. בגדול שבטה הוא מחנה ברמה גבוהה.
6) האוכל אכיל.. בכל זאת, מטבח שצריך להאכיל כמה אלפי אנשים לא יכין לך אוכל גורמה, אבל מצד שני אתה לא תגווע ברעב.
7) אם הכוונה להדממות, אז אני חושב שלא, אבל אני לא בטוח.
8) הכוונה היא בדיוק למה שזה, קווי חי"ר ופעולות חי"ר.. לרוב מעצרים, עמידה במחסומים וכו'.. אבל בוא נגיד שלגדודי התותחנים לא נותנים את הגזרות החמות במיוחד, ככה שהסיכון קיים וישנו, אבל הוא לרוב יחסית מינימאלי, אין לך מה להיות לחוץ...

בהצלחה =]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:31

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר