לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-10-2009, 20:04
  אור... אור... אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.05.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי blink5 שמתחילה ב "ובנוסף,מישהו יכול לתת לי כמה..."

ככה קצת על תותחנים...יצאות קו בדרך כלל 16-5 שזה אחלה יציאות, חבר'ה מעולים והרוב מאד איכותיים ואם תגיע לשם אתה תראה בעצמך את הרמה הגבוהה, ובקשר לשביזות אין דבר כזה בצבא מקום שלא תהייה לך שביזות ושלא תחשוב שמקום אחר יותר טוב אבל אם יצא לך מתישהו לדבר אם תותחנים תראה שרובם(לפחות ככה אני חושב) די מרוצים
חוץ מזה התותחנים יש לך מגוון יחסית גדול של תפקידים ויחידות שאפשר להגיע אליהם, על חלקם אפשר לומר יותר ועל חלקם אי אפשר להגיד דבר.
בחיל אתה יכול גם לתפוס קו עם הכלים שלך שזה אומר שאתה תמיד מוכן ובכוננות להגיב ולירות בעת הצורך
ויש לך גם אפשרות של לתפוס קווי חי"ר...ובגלל זה בדרך כלל השירות יהיה יותר מגוון כיי אתה לא עושה רק דבר אחד אלא יש לך אפשרות של קו עם הכלים, קו חי"ר, ואימונים שעושים די הרבה.

אם תרצה תוכל לברר עוד הרבה פרטים באשכולים קודמים ובשאר האינטרנט, שיהיה בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-10-2009, 14:14
צלמית המשתמש של 760
  760 760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי blink5 שמתחילה ב "תותחנים וסירוב פינוי"

בוא נתחיל מפרט בסיסי, אתה הזכרת את המושג חטיבה/חטיבות ובעצם התכוונת לחילות:
חיל תותחנים, חיל הנדסה, חיל מודיעין השדה (שלאחרונה שונה לחיל האיסוף הקרבי) וחיל השריון.

מילים טובות על תותחנים ?
היום אני לא בקיא, אבל בתק' לבנון, בדרך הביתה דרך נהריה או דרך ק"ש (תלוי בקו ובמוצב), החי"רניקים פשוט אמרו תודה פשוטו כמשמעו.
היום יש לא מעט יחידות מיוחדות בתותחנים, מבחינה טכנולוגית הוא החיל המוביל בזרוע היבשה.
כוח האדם בחיל נחשב לאיכותי (ואתה יכול אפילו לשאול בפורום צו"ב כמה מהחבר'ה שם הם תותחנים)
היציאות הן כמו בכל צה"ל, אתה לא יכול להגיד שצנחנים או שריון יוצאים טוב יותר מתותחן.

ובשורה התחתונה - אתה בצבא, לבקש אתה תמיד יכול אבל תזכור שבראש ובראשונה אלו צרכי המערכת.

אני בטוח שאם תגיע לתותחנים - אתה לא תצטער, העיקר לראות את החיובי.

שיהיה לך המון בהצלחה !

ישן 23-10-2009, 20:44
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי intothevoid775 שמתחילה ב "באסה, צוות גדול שכל אחד בו מבצע עבודה מאוד מינורית וחסרת משמעות כשלעצמה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי intothevoid775
אפילו מפק"צ בתותחנים זה לא כזה להיט. בנוסף לזה יש רק קו אחד עם הכלים, לעומת שריון שיש שניים.

המשפט שלך, מעבר לזה שהוא לא נכון בעליל (ונא לא להתחיל לספור קווים), הוא גם לא אומר שום דבר.

מן הסתם גודל היחידות נקבע על פי צורך, לכולם יש עבודה כל הזמן (אפשר להגיד שלרוב יש יותר עבודה מחיילים בפועל, בכל מקום).

בקשר למפק"צ - כמו כל מקום בצבא, הכל תלוי בחייל הרבה יותר מהתפקיד, אפשר להיות מפק"צ רקוב שבאמת לא עושה שום דבר (ומהר מאוד יועף מהגדוד), אבל אפשר גם להיות מפק"צ שמחזיק חצי סוללה, מבצע הכשרות לחיילים שלו בזמן פנוי, מעביר להם שיעורים, מוציא למשימות ששוברות שיגרה, משפיע על התנהלות הסוללה ועוד...

במיוחד עכשיו במילואים אני רואה עד כמה מפק"צ טוב משפיע על החיילים שלו ועל היכולת של הסוללה לעמוד במשימות.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:22

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר