28-10-2009, 15:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.09.05
|
|
|
יש לי בעיה רפואית, יתכן וירד הפרופיל. כמה שאלות חשובות.
מתגייס למשמר הגבול
6 לדצמבר
פרופיל נוכחי 97
יש לי 2 פריצות דיסק במצב התחלתי, הפתרון הוא פשוט לחזק את הגב התחתון.
התחלתי לטפל בזה לפני קצת פחות מחודש, והמצב מצוין!
אין לי כאבים בכלל, הכול מצוין, אין לי שום מגבלה ואני מרגיש מעולה.
אבל אם אני יחזור להתאמן במכון כושר כמו פעם אני בטוח שזה יחזור, ובשביל זה בדיוק יש לי עוד חודש עד הגיוס על מנת שאני יוכל לעבוד על הגב עוד יותר.
אם תוך פחות מחודש הצלחתי לעשות פלאים וכבר אין לי כאבים אני מאמין שעד 6 לדצמבר אני יחזור לכושר מלא(וזה גם מה שהאורטופד אומר).
הבנתי שאני צריך לדווח על כך כיוון שתמיד יש חשש שזה יוכל אולי לחזור במשך השירות.
היום דיווחתי, הגעתי לבסיס תל השומר, כתבתי מכתב, הבאתי פענוח ct + חוות דעת של אורטופד עם בקשה לוועדה רפואית.
ועכשיו השאלות:
1. האורטופד אמרה שלדעתה אם היא לא טועה הפרופיל ירד ל72, האם זה נכון? תיארתי פה את הבעיה שלי במדויק, לכמה הפרופיל שלי ירד לדעתכם?
2. 72 זה עדין קרבי, ישאלו אותי לאיפה אני רוצה להגיע? כיוון שהפרופיל הזה כבר לא למג"ב. אם כן, אז אני חשוב על שיריון, איך בדיוק הולך התהליך הזה ואיך אני מבקש לקבל שיבוץ לשיריון או לכל חיל אחר בהתאם לפרופיל?
3. במידה ובהתאם לפרופיל ישתנה לי השיבוץ, האם אני יהיה משובץ עדין במחזור הזה (נובמבר - דצמבר) ? או רק מרץ~ 2010 כבר?
4. האם כדי לבחור שיבוץ לחייל של טירונות 03 ולא כמו מג"ב 05? כיוון שגם אם הכול עבר אני עדין מפחד שזה יחזור, כך שאני חושב אני יוותר בכלל לכל הקשור לרובאי 05.
5. איפה ניתן לראות רשימה חיילות לאיפה אני יוכל להשתבץ כפרופיל 72.
6. ושאלה אחרונה, מתי יזמנו אותי לוועדה רפואית? אני מתגייס בעוד חודש... אין הרבה זמן. ומה יהיה שם? אני רוצה להגיע לשם מוכן. אשמח לשמוע קצת הסבר על הוועדה הזאת.
תודה לעוזרים.