לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-10-2009, 08:54
  משתמש זכר שפני שפני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.09
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Benzin שמתחילה ב "טוב אז עברו יומיים ללא תשובה..."

מה שאתה צריך לעשות הוא לא לשבת ולחכות שדברים יקרו.

קיבלת מכתב באיחור, באשמתך או שלא באשמתך, שלח באופן מיידי את מה שביקשו ממך לשלוח, צלצל אליהם, שלח פקסים, תגיע פיזית, הכל... ע"מ להזיז עניינים, אין מה לחכות - גם אם זה קצת באיחור לא קרה יותר מדי, כולנו בני-אדם, גם אלו שמטפלים בבקשה שלך, ויש אפשרות להתגמש (גם אם עברו יותר מעשרה ימים).

תלמד שבחיים בכלל, ובצבא בפרט, אל תחכה שיבואו אליך, לך אתה אליהם ואם יגידו לך להגיש שוב ערעור אז תגיש, אבל קודם שלח, תתקשר להודיע שקיבלת את המכתב שלהם באיחור וששלחת להם את מה שהם ביקשו, אל תפרט למה באיחור אם לא שואלים אותך.

ולגבי ערעור שני, מדובר במקרה והגשת ערעור ראשון והוא לא התקבל אז אתה יכול להגיש ערעור שני, במקרה שלך, הערעור הראשון התקבל והתבקשת לשלוח דברים ע"מ להמשיך את התהליך של הגיוס.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-10-2009, 11:51
  Benzin Benzin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.11.08
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי שפני שמתחילה ב "אין על מה. עוד דבר, הגשת..."

הנה מה שרשום במכתב שקיבלתי:

"נא מלא השאלון המצורף תוך ציון תאריך המילוי, והחזירו בצמוד לכתב ויתור סודיות לא יאוחר יותר מ-10 ימים מיום קבלתו".

זה החלק שמדאיג אותי כי עברו יותר מ10 ימים.

"אם עבדת או התנדבת בארגון/מוסד כלשהו במהלך התקופה שעברה מאז שחרורך מצה"ל אנא צרף חוות דעת ממונה"

עבדתי בשני מקומות אבל אין מצב שאני מעביר להם כזה דבר, את המקום הראשון עזבתי כי הם החליטו לשפץ ולא רציתי לשבת בבית ולחכות שיסיימו ומהשני פוטרתי לא מזמן בגלל קיצוצים ואין מצב שהבוס לשעבר הלא נחמד שלי יש לציין יעשה דבר כזה.

"עליך להעביר גם תעודת יושר מהמשטרה על מנת לקצר את התהליך"

אוקיי, מישהו יודע איך זה עובד? זה עולה כסף, זה לוקח כמה דקות או שזה תהליך ארוך?
ישן 24-10-2009, 12:15
  משתמש זכר שפני שפני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.09
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Benzin שמתחילה ב "הנה מה שרשום במכתב..."

ציטוט:
"נא מלא השאלון המצורף תוך ציון תאריך המילוי, והחזירו בצמוד לכתב ויתור סודיות לא יאוחר יותר מ-10 ימים מיום קבלתו".

זה החלק שמדאיג אותי כי עברו יותר מ10 ימים.
צלצל למס' טלפון שרשום במכתב, דבר איתם, ותגיד שעוד לא הספקת להמציא להם את כל המסמכים ושאתה צריך עוד זמן.
אם מנסים לדחות אותך נסה לדבר עם רמה ממונה גבוהה יותר. לא עוזר - לך פיזית ללשכת גיוס.

ציטוט:
"אם עבדת או התנדבת בארגון/מוסד כלשהו במהלך התקופה שעברה מאז שחרורך מצה"ל אנא צרף חוות דעת ממונה".

עבדתי בשני מקומות אבל אין מצב שאני מעביר להם כזה דבר, את המקום הראשון עזבתי כי הם החליטו לשפץ ולא רציתי לשבת בבית ולחכות שיסיימו ומהשני פוטרתי לא מזמן בגלל קיצוצים ואין מצב שהבוס לשעבר הלא נחמד שלי יש לציין יעשה דבר כזה.
לגבי מקום העבודה הראשון, אז מה עם עזבת בגלל שיפוצים, עבדת שם תקופה והתרשמו ממך - נסה לבקש מהם חוות דעת עלייך, אם היא חיובית אז שלח אותה.
לגבי מקום עבודה שני, דבר בכל מקרה עם הבוס, הסבר לו לשם מה אתה צריך את חוות הדעת שלו ואולי ייצא מזה משהו, שוב, אם קיבלת חוות הדעת והיא חיובית אז שלח גם אותה.

אם לא תקבל חוות דעת חיוביות אז תגיד שלא הצלחת להשיג\לא נתנו לך.

ציטוט:
"עליך להעביר גם תעודת יושר מהמשטרה על מנת לקצר את התהליך"

אוקיי, מישהו יודע איך זה עובד? זה עולה כסף, זה לוקח כמה דקות או שזה תהליך ארוך?
תתחיל מכאן:

http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/S.../SCInformation/

http://www.police.gov.il/mehozot/ag...tot_yusher.aspx

אמור להם שזה בשביל הצבא.

עריכה: כיום המונח המקובל לתעודה הינו: "תעודה בדבר העדר מרשם פלילי"

נערך לאחרונה ע"י שפני בתאריך 24-10-2009 בשעה 12:23.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:58

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר