24-10-2009, 12:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.10.09
|
|
|
שלום, שאלה חשובה מאד בקשר למעבר יחידות
שלום, אני התגייסתי לתותחנים באוג 09. לא מזמן הורידו לי פרופיל ל64 ונמצאתי לא כשיר למערך הלוחם.
עשיתי את כל התופס טיולים וזה וזה, ואני הייתי אמור היום חמישי ללכת למז"י למדור חת"מ ולקבל תפקיד חדש. אבל ביטלו לי את זה ואמרו לי להגיע לשבטה יום ראשון לראיון ולראות מה מקבלים.
בשלישות אמרו לי שאני כניראה יקבל סמב"צ או משהו עם ימ"ח [שאין לי מושג מה זה אומר אפילו]
ואני לא רוצה להשאר בשבטה בכלל ולא בתותחנים אם אני לא לוחם כי זה רק ידכא אותי שאני יראה לוחמים ואני לא יהיה אחד מהם.
בקיצור, אני מעוניין להתחיל מיונים לממר"ם/ פענוח תצלומי אוויר של חיל האוויר משהו שאפשר להשתמש בשכל ומשהו נורמלי ... אני לא יודע למי אני פונה? איך אני מתחיל את התהליך? כמה זמן זה יכול לקחת לקבל תשובות אם אני יכול לגשת למיונים? האם יתנו לי בכלל לגשת למיונים כי שמעתי שמי שנכנס לתותחנים לא יוצא משם אלא רק בסוף 3 שנים. או אפילו לצאת לבקו"ם ואולי שם לקבל טכני חיל האוויר/ חיל החימוש.
אני גם לא יודע איזה תפקידים נורמליים יש בחיל תותחנים בתור תומכ"ל משהו שבאמת אני יכול להתפתח מזה וללכת לקצונה וכאלה דברים ... יש לי קב"א 53 ומתאם קצונה 2.
אני ממש חייב עזרתכם המלצתכם, אני ממש רוצה לתרום אבל לא בתפקיד אפסנאי אבל אני גם רוצה לקחת משהו לעצמי מצה"ל ולהעביר את השירות בכיף. אני לא יודע מה לעשות.
|