לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-11-2009, 12:07
  Lance Lance אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "טענת ריבלין במקום, לא ניתן..."

בוא לא נהיה נאיביים, כהנא הוצא מחוץ לחוק לאחר ששמיר ופרס עשו יד אחת נגדו,
כהנא הוצא מחוץ לחוק כאשר בסקרים לקראת הבחירות צפו לו 14 מנדטים,
כהנא הוצא מחוץ לחוק כאשר הוא סרב ליישר קו עם הליכוד\תחיה\מולדת.

כהנא היה אאוטסיידר ממסדי, כזה שלא מכופף את עצמו והולך עם האמת שלו עד הסוף,
ולכן הוא הוצא מחוץ לחוק, לא בית המשפט יזם את פסילתו,
אלא התבקש ליישם בקשה זו ע"י מי שהיה להם נוח להוציא אותו מהמשוואה.

כהנא הלהיב אחריו את העם, אני זוכר את זה עוד כילד קטן,
אנשים ראו בו מנהיג מסוג אחר, וזה כל הסיפור פה, הוא היווה איום ישיר למערכת.

וריבלין שהוא חלק מאותה מערכת, ביטל באופן בוטה לח"כ מכהן את זכות הדיבור הדמוקרטית שלו,
כדי לשאת כמה מילים על המנוח שהיה ח"כ לשעבר. מה כן הרשו בכנסת? הרשו לדהמשה לאיים על המשטרה והצבא,
הרשו לקרוא למופז קצב ורוצח ושוחט, הרשו כל סוג של אימרה אנטי-ישראלית ואנטישמית מצדם של הח"כים הערביים,
אבל איפה קם יו"ר הכנסת על רגליו האחוריות והחליט לבצע סתימת פיות?... כשח"כ יהודי רצה לומר כמה מילים על ח"כ אחר שנרצח לפני 20 שנה.

ככה שזה לא ראוי לא פשוט ולא מובן, זו סתימת פיות מהסוג שלא היה מבייש את סין וברית המועצות,
והכי משעשע זה שדווקא אלה שקוראים לחופש ביטוי ופלורליזם, הם הם אלה שמצדדים בסתימות פה וצנזורת דיעות ומחשבות,
אפילו כשזה נוגע לעניין תמים כמו ציון יום האזכרה של ח"כ ורב ישראלי מבוגר שנרצח בגלל דעותיו ודתו...

נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 06-11-2009 בשעה 12:10.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-11-2009, 13:05
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אתה תמיד מאוד תוקפני כשלא מסכימים איתך.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "אז לך תבדוק לגבי הסקרים, הוא..."

הנה אפילו שאתה מודה בחצי פה שאני צודק (עכשיו הסקרים הם כבר בין 10-14 ואפילו מינוס.. כלומר פחות מכך) ואפילו כשברור שאני צודק (מה לעשות, הרבה מנדטים בסקרים לא תמיד גוררים איתם הרבה מנדטים במציאות ולכן "היה אמור לקבל 14 מנדטים" זו בוודאי לא עובדה הסקרים לא קובעים באף מערכת בחירות מה מפלגה אמורה לקבל.. אפילו אז אתה כותב דברים כמו"לא מעוניין לדעת את ההיסטוריה" ו "בעיה שלך". אז אתה יודע מה , אני לא אוהב את הסגנון הזה , חילופי הדברים בינינו בוודאי לא מצדיקים אותו ולכן אין טעם להמשיך הלאה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 06-11-2009, 13:19
  Lance Lance אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אתה תמיד מאוד תוקפני כשלא מסכימים איתך."

א. אני לא תוקפני. אולי אתה תוקפני? אתה מתייחס להצגת עובדות כמשהו שקרי.
אתה מתייחס כאילו לא היה ולא נברא, עובדות זה לא דבר שפתוח למחלוקת,
כי עצם קיום הסקרים והתוצאות שלהם זה עובדה קיימת וידועה.

ב. זה שאמרתי שהסקרים הם בין 10-14 זה כי היו סקרים שהציגו יותר וכאלה שהציגו פחות, ולא משום סיבה אחרת.

ג. אני לא טענתי שהסקרים הם מנדטים של ממש, אני טענתי שהוא היה כח עולה לקראת הבחירות,
וזה הבהיל אנשים מספיק כדי לפסול אותו. לראייה, הוא לא נפסל בבחירות הראשונות שלו,
והוא לא שינה פסיק אחד במצע שלו או באידאולוגיה שלו מאז - אם הוא היה נפסל ממניעים טהורים,
הוא היה צריך להפסל בפעם הראשונה, אלא שבפעם הראשונה לא ספרו אותו, והוא לא עבר את אחוז החסימה בסקרים.

נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 06-11-2009 בשעה 13:37.
ישן 06-11-2009, 13:43
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
כהנא ייצר הרבה 'רעש' והרעש הזה שימש גם אותו וגם את יריביו
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "בוא בוא נעשה סדר פה, כי אולי..."

פופולריות רגעית של 10% הייתה לו אולי בקרב בני נוער שקל לסוחבם לקיצוניות. בפועל היה לו מנדט אחד. הסקרים כאמור שימשו את יריביו מהימין ומהשמאל במסע הפחדה שהכשיר את פסילתו. כהנא תרם לכך בסגנון דיבור בוטה שהפחיד אפילו אותי.

אני מסכים עם מחצית המשוואה שהצגת - דהמשה, דרואשה ומשאושה ראויים היו להפסל יותר ממנו ורבלין נהג בצביעות משפסל הספד בוטה לאיש בוטה מעל אותו דוכן ממנו הותר להסית כנגד המדינה ולתמוך באויביה.

בשיא כוחו של כהנא הכרתי מבוגר אחד בלבד מעבר לגיל 18 [הוא היה בן 18.5] שהתעתד להצביע לאיש.

כהנא הקדים את קדימה בשני עשורים בהפיכת סיסמאות ריקות מתוכן למצע בחירות.

בדבר אחד הוא צדק - מנהיגי הצבור הערבי [ןכשלוחי בוחריהם] בהחלט מייצגים קו בלתי פשרני וצועדים זחוחים לעימות בין אזרחי המדינה היהודים לערבים. אם נגיע חלילה לעימות שכזה - לא אנשי סיסמאות ככהנא יכינו אותנו אליו. מלחמה לא עושים בשנאה אלא בתבונה ויש להשתדל מלרחוק ממנה ולא לקרבה.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 06-11-2009 בשעה 13:48.
ישן 06-11-2009, 13:54
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "בוא בוא נעשה סדר פה, כי אולי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Lance
בוא בוא נעשה סדר פה, כי אולי אתה ואחרים לא כל כך מבינים על מה אני מדבר,
אני לא מדבר על 14 מנדטים שהיו לו - ולא עוסק בספקולציות על מה היה אמור להיות לו.
אני מדבר על סקרים שהציגו לו מעל 10 מנדטים, כבין 10-14 ליתר דיוק - וזהו.
אני לא יודע מה הוא היה מקבל לו היה מורשה להתמודד, אבל הנקודה שלי היא,
שאף אחד לא נתן לנו את ההזדמנות לגלות זאת בעצמנו - בית המשפט התנהג כמו גננת,
שאומרת לאזרחים במי כן מותר להם לבחור ובמי לא - זו לא דמוקרטיה,

ואידיוט מי שאומר לעצמו אחרת.

בוא נתעלם מהמילה הלא מקובלת כאילו לא נכתבה מעולם

באשר לשאר התיאוריות, מדינה רב מפלגתית כמו ישראל החיה מבחירות לבחירות מלאה ברשימות, חלקן תמימות, חלקן הזויות וחלקן לא שווה שיתייחסו אליהם כלל.
כל אחר מבטיח לבוחריו הצלחה רבתי . מרץ מפלגה קיקיונית שצמחה והצטמקה לגודלה הנוכחי שגם הוא גדול לטעמי. הרי גם לה ניבאו הצלחות.

לגבי כהנא, התיאוריה היחידה שאני מוכן לקנות לגביו היא, שלפני הבחירות עשה רושם שיש לו מספר מנדטים גדול ואילו במהלך הבחירות כנראה שלציבור נמאס מהאידיאולוגיה שלו והפנה לו עורף.

לחלופין, גם ישראל ביתנו, שעד היום לא ברור לי את מי ואת מה מייצגת, וגם אם היה ברור לי - לא ברור מה קרה לכל מה שייצגה לפני הבחירות - והנה המזל האיר לה פנים.

מה שמתברר שיש תמיד מרחק בין הציפיות לבין התגשמותן והתירוץ הטוב ביותר הוא להאחז בתיאוריות.

שבת שלום!

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:21

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר