לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-11-2009, 15:54
  itayer123 itayer123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.09
התייעצות בנוגע להמשך התמיינותי לצבא

אהלן,
הסיפור שלי הוא כזה- החלום שלי כבר שנתיים-שלוש מאז שהתחלתי להתעניין בצבא קצת זה להגיע למטכל או שלדג. התחלתי להתאמן, התעניינתי, קראתי כל מה שאפשר לקרוא - קיצור נהייתי מורעל בצורה קיצונית ביותר. מפה לשם בכיתה י"ב בינואר 2009 הלכתי ליום סיירות וקיבלית גיבוש מטכל - הכל לפי התכנית פנאן. המשכתי להתאמן ממש ברבאק ואז ממש לפני הגיבוש באפריל 2009 תקפה אותי מחלה ממש קשה במשך חודש שאילצה אותי לדחות את הגיבוש לנובמבר 2009 ואת הגיוס למרץ 2009. התבאסתי טיפה אבל אמרתי בקטנה.. רוב החברים שלי והחברה שלי מתגייסים במרץ לפחות יהיה מה לעשות. הקיצור המשכתי להתאמן והזמן עבר וטראח שבועיים לפני הגיבוש הנוכחי התאשפזתי בגלל פצע שהזדהם לי בפנים באחד האימונים והייתי צריך לקבל אנטיביוטיקה דרך הוריד ואז להמשיך עם כדורים בבית ממש עד היום של הגיבוש. כמו שאתם מבינים כל האנטיביוטיקה הזאת דפקה לי את הגיבוש הזה. ניסיתי להתחיל את הגיבוש ואפילו הייתי ראשון בספרינטים הראשונים אבל מהר מאוד הגוף שלי בגד בי קיבלתי סחרחורת, התייבשות, קוצר נשימה, לחץ באוזניים והרופאים הסכימו לתת לי פרישה רפואית עם אפשרות לגשת לגיבוש הבא.
עכשיו המצב כזה. אני אתגייס במרץ 2010 לפי המנילה, לא יודע לאן זה יהיה, ואז בערך שבועיים אחרי הגיוס אני אצא לגיבוש מטכל. במידה ואתקבל אני אקבל דחיית גיוס עד יולי-אוגוסט 2010 ובמידה ולא, אמשיך ביחידה שאליה הגעתי. גיבוש צנחנים אני לא יכול לבקש כי הגיבוש מטכל חוסם אותו, ובמידה ואני מבקש גיבוש צנחנים אני מוותר על הגיבוש מטכל.
עכשיו גם ככה אני יליד פברואר ואני אתגייס בגיל 19 וחודש, ואם אני אתקבל ואקבל דחיית גיוס זה להתגייס בגיל 19 וחצי עם שנתון מתחתי. ואני מתחיל לחשוב שאולי עדיף לי לוותר על הגיבוש מטכל לנסות להגיע לצנחנים דרך הגיבוש בחודש הבא וליחטיות של צנחנים ולפחות להשפיע טיפה על גורלי מאשר להסתכן בלהתגייס לפי המנילה אולי למקום שאני ממש לא רוצה להגיע אליו.. זה קשה לוותר על הגיבוש מטכל כי זה החלום שלי ולא קיבלתי הזדמנות אחת הוגנת להגשים אותו אבל אולי זה מה שצריך לקרות.. מה אתם אומרים??

סליחה על החפירה ותודה..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-11-2009, 16:50
  Zepp Zepp אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי itayer123 שמתחילה ב "התייעצות בנוגע להמשך התמיינותי לצבא"

תראה, אני יכול להגיד שאני נמצא בערך באותה הסירה שלך. אני הייתי מועמד לגיבוש טייס 164 שהתקיים במרץ האחרון. ברוב טיפשותי, ולרוע המזל, בערב שישי לפני הגיבוש שברתי את האגודל ביד ימין, והייתי צריך לדחות את הכל(כי גיבוש טייס חוסם הכל) או לחתום ויתור, ולדעת שבמידה ואני לא עובר את 165, אני אתגייס במרץ בגיל 19 ושלושה חודשים. דחיתי את הגיבוש. את 165 לא עברתי(אך סיימתי) וכרגע אני מחכה לגיבוש צוללות, שזאת המטרה העיקרית שלי וזה באמת מה שתמיד רציתי.
במידה ואני אעבור את הגיבוש, אני אתגייס בכלל באפריל, ואני אהיה כמעט בן 19 וחצי, שזה הגיל שרוב האנשים בצוללות מסיימים בו את הקורס.
אני חושב שאתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך, להשתחרר בגיל צעיר יותר, או לשרת במקום שתמיד רצית. תעשה את השיקול שלך מה יותר חשוב, אני מניח שאתה כבר מבין מה דעתי בעניין.
תחשוב על זה ככה, אתה במילא חותם שנה וחצי קבע במידה ותגיע ותסיים את הקורס של מטכ"ל או שלדג, אז מה זה משנה באיזה גיל תתגייס? חצי שנה לפה חצי שנה לשם? נצל כל הזדמנות שמגיעה לך!
בהצלחה
ישן 13-11-2009, 17:19
  Os_Taus Os_Taus אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.04.08
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי itayer123 שמתחילה ב "אז עשיתי קצת בירורים היום..."

אתה לא מבין כמה אני מתחברת לסיטואציה שלך...

באפריל 08 כשהייתי בי"ב עברתי גיבוש טייס, וחזרתי עם שברי מאמץ בדרגה ממש רצינית... אמרו לי או לחכות בבית שנה ולדחות בשני מחזורים, או לחתום וויתור. בעיניי זה הדבר הכי לא הוגן בעולם לבקש ממך לחתום וויתור על מה שאתה הכי הכי רוצה, נראה לי הרבה יותר קשה מלא לעבור או שיוותרו עליך על דעת עצמם.
בקיצור חיכיתי את השנה הזו, וגם במקרה שלי רוב החבר'ה התגייסו במרץ.. חלק אפילו אפריל, אז נכון השלושה חודשים אחר כך הם לא הכי נחמדים שיש, אבל זה גם לא סוף העולם.. וזה כל כך שווה את זה. כשבאמת יגיע היום שתתגייס אתה תהיה כל כך גאה בעצמך.
חוץ מזה במידה ותדחה גיוס באמת, ותיגש לגיבוש בתור מלש"ב אז יש פחות סיכונים כי במקרה הזה כן תוכל לגשת לגיבושי המשך ויחטיות.. קיצר זה הקרבה לחכות ככה, אבל לדעתי זה באמת שווה את זה.
קיצר מלא בהצלחה :]
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר