לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-11-2009, 22:49
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "אה, ת'יודע שלגברים חייבי גיוס..."

מי אמר, שאותם גברים חייבים להיות פקידים בצה"ל? כל הבנות האלה בקופות חולים וחלק בבתי חולים הן בשירות לאומי חלקן הגדול. יש גברים חרדים שעושים שירות לאומי, אומנם אחוז קטן מאוד, אבל הם עושים עבודה שלא אני ולא אתה נסכים לעשות.
גברים עם טענות שהצבא הוא"צבא כובש" (סרבני מצפון) או "צבא שאסור לו לפנות אזרחים מהשטחים" (סרבנים מהימין) יכולים להיות פקידים בקופות חולים, משרד הביטחון או סניטרים בבית חולים. ככה הם ישרתו את המדינה שלהם בדרכים אחרות. הם לא חייבים לקבל רובה או להיות לוחמים.
אתה רוצה לשרת בצה"ל? אז תעשה מה שאומרים לך ולא מה, שנוח לך פוליטית! חייל שכבר התגייס לצבא או מג"ב ועושה דבר כזה לשפוט אותו על מרד וכלא לפחות לשנה עם קנס כספי גבוה מאוד. למה? זה כבר גובל במרד וזה מסוכן מאוד למדינה הזקוקה לצבא שלה עקב שכנים , ש"אוהבים" אותנו מאוד.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-11-2009, 11:03
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "יפה"

אתה חושב פוליטית לצד שלך ולא על התמונה היותר גדולה.
תן לי לשאול אותך שאלה רצינית ותענה עליה בבקשה בלי לחשוב על הדעות הפוליטיות שלך בבקשה, כאשר אתה עונה עליה.
מה יותר גרוע סרבן מצפון של צבא כיבוש או סרבן מצפון שלא מפנה יהודים??? התשובה אין הבדל למעשה, אם תביט בתמונה הגדולה. מה ימנע מאותם סרבני פינוי יהודים להפר פקודה במלחמה חשבת על זה לעומק? צבא מבוסס על מילוי פקודות וכל עוד הפקודה חוקית צריך למלות אותה. אחרת לא יהיה לנו צבא ומשטרה או חוק במדינה ומה תקבל? אנרכיה ותאבד את המדינה סופית ולכן התופעה הזאת רעה מאוד וחייבים לעקור אותה מהשורש.

אין לי בעיה אם אדם מאמין, שאסור לפנות יהודים מהשטחים או לשרת בשטחים, שיעשה שירות לאומי וזהו, אך להתגייס לצבא ולסרב פקודה או להשתמש במדים למטרות פוליטיות זה פסול מהיסוד. אותם חיילים דתיים או חילוניים עליהם אתה מגן צריכים לעבור לשירות הלאומי ואז שיעשו קמפיין פוליטי חופשי, אך לא כאשר הם בצבא!
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 23-11-2009, 13:29
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
כבר עניתי על השאלה הזאת אבל שכנעת אותי להוסיף עוד תשובה.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אתה חושב פוליטית לצד שלך ולא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
אתה חושב פוליטית לצד שלך ולא על התמונה היותר גדולה.
תן לי לשאול אותך שאלה רצינית ותענה עליה בבקשה בלי לחשוב על הדעות הפוליטיות שלך בבקשה, כאשר אתה עונה עליה.
מה יותר גרוע סרבן מצפון של צבא כיבוש או סרבן מצפון שלא מפנה יהודים??? התשובה אין הבדל למעשה, אם תביט בתמונה הגדולה.

על זה כבר עניתי. יש הבדל מהותי בין מי שלא רוצה לפגוע בערבים שהם אויבים ובין מי שלא רוצה לפגוע ביהודים שהם אזרחים. אתה יודע למה? כי המדינה הזאת היא י-ה-ו-ד-י-ת.

מה ימנע מאותם סרבני פינוי יהודים להפר פקודה במלחמה חשבת על זה לעומק?

הם חשבו על זה לעומק ואף ענו בכתבת הטלוויזיה - אנחנו התגייסנו כדי לשמור ולהלחם לא בשביל לפנות יהודים.

צבא מבוסס על מילוי פקודות וכל עוד הפקודה חוקית צריך למלות אותה. אחרת לא יהיה לנו צבא ומשטרה או חוק במדינה ומה תקבל? אנרכיה ותאבד את המדינה סופית ולכן התופעה הזאת רעה מאוד וחייבים לעקור אותה מהשורש.

כאן אני אוסיף משהו שלא כתבתי עד עכשיו בפורום. אם אתה חושב שצבא המבוסס על מילוי פקודות בלבד יכול לנצח - אתה טועה. אם החיילים יחשבו שבניגוד לערכים הפנימיים שלהם מטרת הצבא היא לפגוע ביהודים (ואפילו בצדק!) תקבל צבא חסר מוטבציה שמתאמן פחות טוב, נלחם פחות טוב ואין לו אפילו אינטרס לנצח. אני נגד הפעולה של החיילים - אבל מי שיצר את הבעייה שאותה הם ניסו לפתור (בדרך לא נכונה) זה הדרג המדיני. רק מדינות טוטליטריות מפעילות את הצבא שלהם בפעולות שיטור נגד האזרחים שלהם ועוד מצפות מהם ל"דבקות במשימה" הזאת. צה"ל איננו צבא שכירי החרב של ברק, לבני, ליברמן או נתניהו - זה צבא העם וחייבת להיות סולידריות עם מעשיו.

אין לי בעיה אם אדם מאמין, שאסור לפנות יהודים מהשטחים או לשרת בשטחים, שיעשה שירות לאומי וזהו, אך להתגייס לצבא ולסרב פקודה או להשתמש במדים למטרות פוליטיות זה פסול מהיסוד. אותם חיילים דתיים או חילוניים עליהם אתה מגן צריכים לעבור לשירות הלאומי ואז שיעשו קמפיין פוליטי חופשי, אך לא כאשר הם בצבא!

לי דווקא כן יש בעיה עם זה. אני לא נגד שרות לאומי , אבל אני נגד שרות לאומי על פי בחירת החייל. מי צריך להחליט לאן ילך המלש"ב זה רשות אחת מתואמת ולא הוא עצמו, ולא משנה מה ההשקפה שלו" להשתמש במדים למטרות פוליטיות זה רע מאוד ואסור ולהשתמש בצבא למטרות פוליטיות שאינן שמירה, מלחמה, תיאום בטחוני וכיו"ב זה עוד יותר רע. משהב"ט לא יכול להפוך את הצבא למליציה! אין לזה אח ורע בעולם - זה כמו לשלוח חיילים בתור גובים של הוצאה לפועל. גם זה לגיטימי מבחינתך? האם הם כוח שמיועד לכל מטרה שבה חפץ שר הבטחון???

גם אם אותה רשות תחליט לבסוף שהמלש"ב לא ילך לצבא אלא לשרותי הכבאות, מג"ב , קופות החולים וכיו"ב - עדיין אסור יהיה לו להביע את עמדתו הפוליטית ולעשות קמפיינים
.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 24-11-2009, 22:06
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
זה כמו השאלה האם מי שעבור אור אדום בדרכו לעזור לחולה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "כבר עניתי על השאלה הזאת אבל שכנעת אותי להוסיף עוד תשובה."

האםהוא יבצע פעולות לא חוקיות אחרות כמו פריצה או גניבה.

היהודים שאינם רוציםלגרש יהודים מאדמתם עושים את זה, כי הם דואגים לעם ישראל, הם רואים שכל עקירה של יהודים מאדמתם מביאה חס וחלה הרס לכל מפעל הציוני,

לעומתם אלו שמקבלים כספים מאיחוד האירופי - במקרה הטוב, יש גם גורמים שקיבלו כספים ישירות מארגוני המחבלים...

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

ישן 23-11-2009, 15:53
  moozes moozes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.09.08
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "למעשה, עידוד ישיר ועקיף של..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עבדול אלהזרד
למעשה, עידוד ישיר ועקיף של הגירת יהודים אזרחי ישראל לשטח כבוש שמעולם לא סופח הוא פשע של טרנספר בדיוק כמו גירוש ערבים מהגליל לעזה או משהו כזה.

ככה שהוצאת אזרח ישראלי מבית בו הוא מתגורר בשטחים הוא תיקון של הפשע שבוצע בו, ולא פשע בפני עצמו.

ואם כבר מדברים על דמוקרטיה, אז למה שהחלטות בנוגע לשטחים לא יכללו גם את הצבעתם של הפלסטינים המתגוררים בהם?

השטח שייך ליהודים, ערבים כבשו את השטח ויישבו בו כל מיני אספסוף משאר מדינות ערב,
אנחנו רק משחררים את אדמותינו אי לכך עידוד הגירה של יהודים חזרה לאדמות אבותינו
אינו טרנספר.

הערבים היושבים בשיטחנו צריכים פתרון טוב יותר,
המממ אולי מדינת ירדן תקלוט אותם ? או מצרים ?
ישן 23-11-2009, 16:18
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי moozes שמתחילה ב "[QUOTE=עבדול אלהזרד]למעשה,..."

בלה.. בלה.. בלה...

בעולם יש כמה אלפי קבוצות אתניות שטוענות שהן רוצות אוטונומיה, וקצת פחות ממאתיים מדינות. לכל אחת מהקבוצות שלא קיבלו מדינה עדיין יש טיעונים פרימורדיאליסטיים בנוסח "לפני אלפי שנים מישהו מהשבט שלנו הקים כאן בית שימוש". אלה שקיבלו מדינה מסתמכות, גם אם בקריצה, על החוק הבינלאומי. תבחר איפה אתה מעדיף להיות.

חלק מהטענות (המגוחכות בצביעות שלהן) של הימין נגד העברת הדירה של עובדי המועצה המקומית גוש-חטיף התבססו על נימוקים של "טרנספר" ו"דמוקרטיה". טוב לדעת שברגע שמשפשפים קצת את הצבע, הנימוקים המיסטיים הישנים עדיין שם.

ישן 24-11-2009, 15:08
  סתמבא D סתמבא D אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.05
מהי סרבנות ?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "ערוץ 10 מציג : גם המתגייסים החילוניים לא רוצים לגרש יהודים"

ההתיישבות היא נושא אידיאולוגי, ומאחר שצה"ל הוא "צבא העם" לדעתי זה פשע להשתמש בחיילים כדי לבצע משימות פוליטיות כמו פינוי ישובים יהודיים מאוכלסים, ואני לא מדבר על מאחז בנקודה X או Y שהוקם ללא גיבוי ממשלתי/חוקי.

מדינת ישראל היא קודם כל מדינת היהודים, וכזה הוא צביונה.

ועל כן כל פעולה היוצאת כנגד אוכלוסיה יהודית שלא בעת מלחמה (פינוי לשם נסיגה, הצלת אזרחים וכו')
היא פעולה בלתי חוקית, למעט מקרים של מאחזים שהוקמו ללא אישור חוקי וממשלתי וגם אז צריך להשתמש בגוף אכיפה חיצוני ולא הצבא.

יש מקום לדיון באשר לגבולותיה של המדינה, עד כמה ולאן שואפים להתפרס מבחינת שטח, האם יש צידוקים היסטוריים/בטחוניים/מוסריים לכך, אם כי כבר עכשיו צריך להיות ברור שהיכן שקיימים ישובים יהודיים חוקיים, אסור לפנות בעד שום הסכם או החלטה חד צדדית של ממשלה זו או אחרת, לצאת נגדם זה בפירוש לצאת נגד המדינה ויחשב מעשה בגידה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:08

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר