לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-11-2009, 23:32
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "ח"כ אלדד: הפיגוע הוא תוצאה ישירה של כניעת הממשלה לטרור הערבי והפסקת הבנייה ביו"ש"

ח"כ אריה אלדד יש לי אליו כבוד רב, אך בו נגיד את האמת אחת ולתמיד. יהיו קיצוניים משני הצדדים תמיד, השאלה מה כל יעשה כל צד עם הקיצוניים שלו. הפלסטינים (הפת"ח) אומרים שלום לעולם ולתקשורת בישראל ומצד שני מדברים על חזרה להתנגדות ומסיטים נגד ישראל בעולם הערבי עדיין ועם המחאס אין לנו מה לדבר. ישראל מצד שני לא עוצרת את רוב הקיצוניים שלה עד, שהם עוברים את הגבול באמת וזהו ככה הגענו למצב הזה לולאה אין סופית ובלי יציאה ממנה.
אצל הפלסטינים קשה לי להאמין, שיהיה שינוי, גם אם תיתן להם רפואה בישראל אוכל ושאר השירותים, שהאזרחים שלהם צריכים והפת"ח כאילו דואג להם לאותם שירותים ואצלינו? ממשלות ישראל השונות (ליכוד,עבודה,קדימה) לא עצרו את המתנחלים בזמן עד היום ואת הימין הקיצוני, ככה שלא יהיה לזה סוף.
גדר ההפרדה היא הפיתרון היחיד למצב הזה. לספח את איראל ומעלה אדומים ואת ההתנחליות הגדולות לידן ולסגור לפלסטינים את השערים כניסה לישראל בלי מסר מתן זהו ובלי לעזור להם יותר באוכל,בריאות ושאר הדברים. את כל שאר ההתנחלויות הקטנות לפנות וגמרנו ולהשאיר את צה"ל ומג"ב בשטחים בלבד למנוע טרור עם טלים, כמו שיש מעזה. ניסינו מסר מתן ולא הלך. מהלך חד צדדי בו צה"ל ומג"ב בלבד ישארו בשטחים בלבד, זהו הפיתרון היחיד שיש וכל האוכלוסה האזרחית היהודית תחזור לישראל ולשטחים, שנספח לישראל מהשטחים סופית.

תהליך השלום נכשל וגם השליטה בפלסטינים עם התנחלויות בשטחים נכשל, הגיע הזמן למשהו בין שלום לכיבוש.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-11-2009, 00:00

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "שקר וכזב"

אתה לא יכול להשאיר אזרחים ישראלים עם טרור פלסטיני בשטחים, זאת עובדה. מי שצריך להשאר זה הצבא ומג"ב בלבד. למנוע טרור בלבד, האזרחים הישראלים חזרה לשטחי ישראל או השטחים שנספח לישראל סופית וזהו.
אנשים שכחו כמה חיילים מתו בהגנה על אותם אזרחים יהודים בעזה לפני הפינוי. יש להם זיכרון קצר מאוד. עקב העובדה, שאינך זוכר זאת זה מראה את שורש הבעיה.

עקב זה, שאינך זוכר אני אזכיר לך סיפור מצמרר מאוד, 3 חברים גדלו יחדיו מהגן, התגייסו לצה"ל והפכו לקצינים לוחמים בעזה כל החבורה. הם היו כמו ילדים נוספים להורים של החברים שלהם. מה הם עשו בעזה לפני הפינוי? בדקו מנהרות. אחד מת במנהרות, ההורים שלו בקשו מהחברים שלו, שהיו כילדים שלהם לבקש תפקיד אחר. לא שני החברים שלו הלכו אחריו. אחרי כמה זמן השני מת באותה דרך! ההורים שלו ושל החבר הנופל הראשון ביקשו מהשלישי שהיה כבנם וגם ההורים הביולוגים שלו עצמם לעבור תפקיד. לא הוא המשיך וגם הוא הלך לעולמו באותה צורה. את אותם חיילים אף אחד לא זוכר וכיצד הם מתו. הם מתו בהגנה על אזרחים שחיו שם, עכשיו תחשוב על זה טוב ותבין למה הפינוי של האזרחים משם היה מוצדק ב100%. הצבא היה צריך להשאר שם, אך האזרחים לצאת משם! כאשר אתה טוען דברים להבא תחשוב קודם כאלה תחשוב על אח שלך, אבא שלך או כל משהו קרבי שיסכן את חייו בהגנה על התנחלות זאת או אחרת. תחשוב על זה ותבין למה אני אומר חומה וסיפוח שטחים עם התנחליות גדולות עם השארת הצבא ומג"ב בשטחים למנוע טרור.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 27-11-2009, 16:40

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי moozes שמתחילה ב "[QUOTE=linuxsboot] אנשים שכחו..."

למה אתה אומר שלא זוכרים אותם בדיוק? גדר ההפרדה למי מיועדת בדיוק? לכולם כולל האזרחים היושבים בתוך הקו הירוק. היא מונעת פיגועים אחרי הכל, אף אחד לא שכח אותם. אחת הסיבות, שאני טוען, שצריך לנתק מהפלסטינים אוכלוסיה ישראלית אזרחית לגמרי ושהפלסטינים ישארו בשטח שלהם בלבד.
עזרה רפואית? ירדן תעזור להם לטוס לארצות אחרות כבר לקבל טיפול רפואי.
אוכל? ירדן יכולה לעזור להם.
הצבא שלנו חייב להשאר בשטחים ולמנוע טרור, לאזרחים ישראלים אין מה לחפש שם ולפלסטינים אין מה לחפש בישראל, לא עבודה ולא בריאות.
שטח ישראל זה כולל את אריאל ומעלה אדומים, שהחומה תספח אלינו סופית כמובן. כל השאר שישאר לפלסטינים.

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 27-11-2009 בשעה 16:43.
ישן 27-11-2009, 11:18
צלמית המשתמש של 5ariel5
  5ariel5 5ariel5 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.05
שלח הודעה דרך ICQ אל 5ariel5
חחחח....אתם יודעים, אני אוהב את המושג "המפגע הבודד"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "ח"כ אלדד: הפיגוע הוא תוצאה ישירה של כניעת הממשלה לטרור הערבי והפסקת הבנייה ביו"ש"

כמו שכבר אמר המכובד הח"כ אלדד "אם נמשיך להיכנע לטרור הערבי ונמשיך להפסיק הבניה ביו"ש"
חד משמעי: אנחנו יורים לעצמנו ברגלים.חד משמעי.

*אתם חיים בסרט ! שאם תתנו להם אדמה הם יעזבו אותנו בשקט, הגישה שלנו מתפרשת בעינהם כחולשה, ככול שנמשיך לחשוב הומאנים ככול שנחתור ונוותר על יותר שטח מארצנו, כך נבין עוד יותר את גודל הקלחת בה אנו נמצאים, תמשיכו לעטות את תפיסת עולמם החולנית בסיסמאות כמו "המפגע הבודד"
"ארועי אוקטובר 2000" "המרד הערבי" "מאורעות תרפ"ט"

הם כולם רוצים אותו הדבר שהתשקורת השמאלנית תפסיק להאכיל אותנו חארטות תפסיקו לבלבל את המוח שבעצם המציאות הביטחונית שבה אנחנו חיים מורכבת מארועים בודדים בתקופות שונות
יום יום יש נסיונות דקירה בשטחים, כל שישי זורקים בקבוקי תבערה (שבהם אסור לירות) בנעלין לאחר שהשמאלנים מורידים את המצלמות ! אנשים עוברים מדיי יום מתפיסת עולם לדרך ביצוע, תמשיכו להגדיר "מפגע בודד" תמשיכו לקטלג .

"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם. "

ישן 27-11-2009, 14:07
  עדמתיעדמרץ09 עדמתיעדמרץ09 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.08
אני לא חושב שזה מצחיק
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי 5ariel5 שמתחילה ב "חחחח....אתם יודעים, אני אוהב את המושג "המפגע הבודד""

אתה מסתכל על זה בשחור ולבן. לפי גישתך, זה חד משמעי.

אני חושב שאם תכיר כמה משפחות פלסטיניות תגלה שזה בכלל לא חד משמעי. תהיה מופתע לגלות כי לפלסטינים לא אכפת כלל מתל אביב, חיפה וכו'. מאד אכפת להם שקשה להם להתקיים בגלל כל ההגבלות שאנחנו מציבים להם כבר עשרות שנים.

ארגוני הטרור מייצגים יותר אינטרסטים ומימון חיצוני מאשר פנימי. הם ניזונים בעיקר מהמצב הקשה בשטחים. זה לא קשה לגייס צעירים כשהם כל כך מתוסכלים. הרי אותם רגשות פטריוטים שאתה מרגיש זה בדיוק מה שהיה גורם לך לשנוא את ישראל במידה והיית נולד במקרה שם.

לא הימין ולא השמאל מתכוונים לאפשר להם לעשות כרצונם.

נערך לאחרונה ע"י עדמתיעדמרץ09 בתאריך 27-11-2009 בשעה 14:10.
ישן 27-11-2009, 19:19
צלמית המשתמש של 5ariel5
  5ariel5 5ariel5 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.05
שלח הודעה דרך ICQ אל 5ariel5
אתה מבלבל את המוח !!
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי עדמתיעדמרץ09 שמתחילה ב "אני לא חושב שזה מצחיק"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עדמתיעדמרץ09
אתה מסתכל על זה בשחור ולבן. לפי גישתך, זה חד משמעי.

אני חושב שאם תכיר כמה משפחות פלסטיניות תגלה(אני מכיר כמה, כבר שנתיים משרת בשטחים ברמאללה ובחברון...אנשים מאוד נחמדים) שזה בכלל לא חד משמעי. תהיה מופתע לגלות כי לפלסטינים לא אכפת כלל מתל אביב, חיפה וכו'.(מהה אתה אומר...באמת ?) מאד אכפת להם שקשה להם להתקיים בגלל כל ההגבלות שאנחנו מציבים להם כבר עשרות שנים. אנחנו מציבים הגבלות על מנת לעצור מחבלים מלהגיע לבית שלך, ובזכותם אתה קורא הודעה זו ברגע זה, דרך אגב אני מרגיש שאני מייצג את מדינת ישראל, את מי אתה מייצג....אם כבר באת בגישה כזו ?)

ארגוני הטרור מייצגים יותר אינטרסטים ומימון חיצוני מאשר פנימי. הם ניזונים בעיקר מהמצב הקשה בשטחים (הלב שלי נקרע מבפנים). זה לא קשה לגייס צעירים כשהם כל כך מתוסכלים. הרי אותם רגשות פטריוטים שאתה מרגיש זה בדיוק מה שהיה גורם לך לשנוא את ישראל במידה והיית נולד במקרה שם.

לא הימין ולא השמאל מתכוונים לאפשר להם לעשות כרצונם.

לצערי תאלץ לצפות בשתיי אלה כ-הוכחה ניצחת לדבריי:

סרטון מס' 1

נציג הרש"פ מצהיר כוונות:

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

סרטון מס' 2

המשפחות הפלסטינאיות יוצאות במחולות וסוכריות לבניין המשטרה הפלסטינת ברמאללה ועושות לינץ
בשתיי חיילי צה"ל.
בסרטון אין חוליות טרור, מה שתראה שמה זה את השוטרים הפלסטינאים ממורשת רבין (הסכמי אוסלו), והרבה הרבה משפחות פלסטינאיות
http://reshet.ynet.co.il/חדשות/News...ticle,9915.aspx

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר