לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-11-2009, 15:01
  noyharel noyharel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.09
שאלה על שינוי מועד גיוס בדקה האחרונה עוד שאלה =]

לפני כמה ימים קיבלתי סמס (מוזר אבל מה אני יעשה) מהצבא שאומר שהוקדם לי הגיוס מה-10.12 ל-9.12
נכנסתי לקיוסק מידע ובאמת שונה לי מועד הגיוס ביום.
השאלה שלי היא איך אני אמור להגיע לבקום בלי הצו גיוס (נשאר עוד שבוע וחצי לגיוס ואני לא מאמין שיגיע צו עד אז)
יענו מה אני אמור לבוא עם הפלא?

שאלה שנייה
אני סטודנט בפרוייקט יעד (אלקטרונאי של חיל חימוש) ופרשתי אחרי שנת הלימודים הראשונה.
אני רוצה ליהיות לוחם ימי...ליהיות בסטילים...להמשיך את המורשת של אבא שלי
הקטע הוא שיש לי גם קשרים ממש ממש טובים בחיל הים, אבל הבעיה היחידה זה שאני חתום על יעד ותאמינו לי שעשיתי ה-כ-ל בשביל לצאת מחימוש בכל הדרכים שיש לפני הגיוס ושומדבר לא זז.
השאלה שלי היא האם לפני ההכשרה אני יפסול מקצוע ע"י כלא אז אני יוכל לצאת לאן שאני רוצה יענו לא להתפנות עוד בבקום ולא משנה לי כמה זמן כלא אני יקבל וכמה דפוק יהיה לי אפילו 3 חודשים רק אני רוצה להגיע לליהיות לחם ימי ולשרת בסטילים...
פשוט תענו לי מה התהליך איך זה יקרה אחרי כמה זמן ואם אני יקבל מה שאני רוצה בסופו של דבר...אפילו רק לעבור לחיל הים...
אגב פרופיל 97...

נערך לאחרונה ע"י noyharel בתאריך 29-11-2009 בשעה 15:19.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-11-2009, 15:59
צלמית המשתמש של Zed3
  Zed3 Zed3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי noyharel שמתחילה ב "סורי על הסוגריים האלה...זה..."

תראה, אני לא יודע באיזה פורום אחר כתבת.
אני יכול לומר לך שחלק גדול מן הכותבים כאן, כולל כותב שורות אלו, שירתו בתפקידים פיקודיים.
בין השאר, ביליתי בכתיבת המלצות לחיילים על מנת לבטל תב"ן (תקופה בלתי נמנית, התקופה שישבת בכלא אינה נספרת לך במניין השירות).
חלק קטן מן החיילים קיבל מה שרצה. חלק גדול יותר רק הסתבך עוד ועוד עד שמצא את עצמו בתפקידים בהם בכלל לא רצה כמו עובד רס"ר, טבח, ש"ג (אין לי שום ביקורת או דעה על תפקידים אלו, הם טובים כמו כל תפקיד אחר, רק ציינתי אותם כיוון שלא זו היתה מטרת החייל) ולא עבר יום בו הם הצטערו על הרגע שבחרו לעשות בעיות כאלו או אחרות.
זה אולי נראה קל לומר עכשיו שתעשה בעיות שתשב בכלא ומה לא, אבל המציאות היא שהחוויה היא קשה, משפילה (לא רק לך, יש לך הורים ומשפחה), תלווה אותך בהמשך כאשר בכל פעם שתידרש למסור גיליון התנהגות יופיע שם הדבר.
באותה מידה שיכולים לתת לך מה שתרצה יכולים לשחרר אותך על אי התאמה או לתת לך תפקיד אחר שלא תרצה.

הצבא השקיע בך, תן לזה צ'אנס. תמיד אפשר להגיש טפסי 55 והאמן לי שמתייחסים אליהם ביותר רצינות אחרי חצי שנה-שנה בתפקיד. גם מתאקלמים לבסיס ולתפקיד ואפשר באמת לראות את המצב בצורה אובייקטיבית וכך גם נתפס הדבר אצל אותו מפקד שאמור לאשר את הטופס.

ישן 30-11-2009, 16:40
צלמית המשתמש של Zed3
  Zed3 Zed3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי noyharel שמתחילה ב "אבל תאמת ששמעתי אנשים שהם גם..."

שמע, המון שולחים טפסי 55 כי אין להם מה להפסיד, לא כי הם באמת רוצים לעבור ליחידה לוחמת.
בכנות? לעבור לטירונות קרבית אחרי שנה ומשהו בבסיס עורפי זה מאוד בעייתי, בעיקר בראש, אבל זה אפשרי.
גם אתה, שים לב, לא יודע דבר על התפקיד, לא ניסית אותו וכבר חושב להגיש טופס 55. זה פשוט לא נראה טוב, אין מה לעשות.
חייל שהוא שבועיים-חודשיים בצבא ומגיש טפסי 55 זה בדרך כלל מתקבל בזלזול מכיוון שכמו שאמרתי, מגישים את הטופס כי אין מה להפסיד וכמו בכל דבר אחר בחיים, הורסים לאלו שבאמת רוצים לעבור.

בהמשך לדברי, אכן לא חייבים לאשר טופס 55. זה צבא והשיבוץ שלך נקבע לפי הצרכים.
אני יכול שוב, לחזור על הודעתי הקודמת ולהמליץ לך לקרוא אותה בחום.
קח בחשבון שחיילים טובים שלא עושים בעיות יש סיכוי גדול יותר שיבואו לקראתם, בהנחה שיש מפקד עם קצת מוח בראש.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר