לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-11-2009, 15:47
  Xsy Xsy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.09
המערך הטכני של חיל החימוש - גיוס דצמבר

צהריים טובים. קיבלתי היום את יעד השיבוץ שלי ( להלן הכותרת ) , יש לי פרופיל 97 ואני בן יחיד , יש לי נתונים גבוהים ( הייתי ממויין לגאמ"א במודיעין והגעתי לשלב די מתקדם ). לאחר חקירה לא גדולה באתרים שונים גיליתי שהרבה חושבים שזה מקום גרוע מאוד להיות משובץ אליו. מסיבה זו ארצה מעט מידע נוסף:

1. הבנתי שאחרי טירונות קצרה , ממשיכים לקורס כלשהו בבה"ד 20. קראתי שיש קורס כמו " ניהול מערכות מידע " , משהו שיתאים לי מאוד כי אני בא מרקע מחשבים רחב מאוד , אז המערך הטכני זה לא רק התעסקות במכונות ודברים כאלה?

2. הקורס הוא על חשבון הפז"מ?

3. הטירונות הקצרה היא קצרה יותר מ02 רגיל?

4. בזמן הקורס נשארים בבסיס וחוזרים חמישי - שישי או שאפשר יומיות אם גרים קרוב?

5. אחרי הקורס איפה בדרך כלל משובצים? ( בהנחה שלא עושים קורסי מכונאות , שאין שום סיכוי ביקום הנוכחי שאעשה ).

תודה רבה.

נערך לאחרונה ע"י Xsy בתאריך 26-11-2009 בשעה 16:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-11-2009, 01:46
צלמית המשתמש של זיו
  זיו זיו אינו מחובר  
L'enfer, c'est les autres

חבר מתאריך: 21.11.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Xsy שמתחילה ב "המערך הטכני של חיל החימוש - גיוס דצמבר"

1. במערך הטכני יש הרבה תפקידים שיש להם שם מפוצץ כמו "ניהול מערכות מידע"... בגדול, גם אם אתה עובד בנשקיה למשל, ומנהל רישום מסודר של פתקים, זה נקרא "ניהול מערכות מידע".

2. אם הוא לאחר הגיוס, אז כן.

3. זו טירונות 02. רק אם אתה עושה אותה ממש בבה"ד 20, אז היא תהייה קצרה יותר (משהו כמו שבועיים). בגדול אפשר גם לקצר טירונות 02, לא יודע איך זה עובד. בכל מקרה את כל התוכן של הטירונות הזו אפשר לדחוס לחצי שעה מרוכזת.

4. תלוי. יש קורס שבא אחרי הטירונות, ונקרא "קורס יסוד". במהלכו היציאות הן חמשושים (במקרה שלא סוגרים שבת) ולפעמים גם אפטרים באמצע שבוע. אם תעשה קורסים נוספים, סביר להניח שתוכל לצאת יומיות.

.5 לקורס הזה יש מגוון תפקידים, כך שאין יחידות ספציפיות שתוכל להשתייך דווקא אליהן.

נערך לאחרונה ע"י זיו בתאריך 27-11-2009 בשעה 01:49.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:04

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר