לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-12-2009, 17:52
  ליאור לוי ליאור לוי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.05
העיפו אותה מיחידה שלי צריך את העזרה שלכם

שלום.

אני משרת בבית דין דרום כעובד כללי עם קיצור שירות של 45 יום (ליד קריית מלאכי) בתפקיד עובד רסר, פרופיל 72, אתמול הגיעו אלינו 3 חיילים חדשים גם כן עובדי רסר, היום המפקדת שלי העלתה אותי לשיחה ואמרה לי שבגלל שיש לי בעיות משמעת מעיפים אותי מהיחידה לשיבוץ מחדש בבקום, נשאר לי 10 חודשים לשחרור, אני מעדיף להשאר בבסיס הזה למרות שלפני כשנה ביקשתי לעבור ולא אישרו לי, עכשיו אם אני מגיע לבקום, יש סיכוי שאני יגיע למז"י?
מה הסיכוי להיות בכפר הנופש לחיילים באשקלון?

היה לי בשנה הראשונה של השירות ת"ש 3 שבת"ש היה רשום חמשושים ו2 אפטרים בשבוע (זה למקרה שהייתי בבסיס סגור) עכשיו הבסיס שאני משרת בו הוא בסיס פתוח יומיות, בלי שבתות ובלי חגים. אחרי שנה לא חידשתי את הת"ש כי לא היה לי צורך גם ככה אני עושה יציאות יותר טובות ממה שרשום בת"ש, האם רשום להם בבקום את זה שהיה לי ת"ש 3 ?

נערך לאחרונה ע"י ליאור לוי בתאריך 01-12-2009 בשעה 17:59.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-12-2009, 08:19
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
עצת אחיתופל
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי gilAF שמתחילה ב "חייל בעייתי היא הגדרה מאוד..."

איזה "מקום לקבילה"? על מה?

החייל ביקש לעבור יחידה. מאז הוא לא טרח והודיע שהוא מבטל את הבקשה. מפקד/ת לא יחליט סתם כך שהוא מוציא חייל מיחידה בטענה שהוא "בעייתי". אם החייל טוב ולמעשה גם בעל הכרות עם היחידה, המפקד לא ימהר לשחרר אותו. הוא ישאף לשמר אותו כמה שיותר.
מה שהוא היה צריך לעשות לאחר הבקשה להעברה (למה הוא ביקש לעבור? מה היה שם?) זה להודיע על ביטול הבקשה (למה הוא ביטל את הרצון שלו לעבור?) ולהעביר למפקדים את המסר שהוא הולך להיות חייל טוב ולהוכיח את עצמו ככזה. אף מפקד לא אוהב להחזיק חייל שאינו תורם (ואיני מתייחס כאן למקרה הספציפי) ואף מפקד לא ישחרר חייל משקיען.
איני רואה כאן כל סיבה לקבילה. לא נעשה שום מעשה שפוגע בחייל והמנוגד לפקודות. הגשת קבילה תהיה טחינת מים ויתרה מזאת, גם תפגע בחייל במקום הבא אליו הוא מיועד. המפקד המיועד הבא שלו יראה את התיק שלו, את העובדה שהוא הגיש בקשה לקבילה על כלום ויגיד "תודה, לא רוצה חייל כזה, אסתדר בינתיים עם מה שיש לי עד שיגיע מישהו אחר".

לפותח האשכול - אם אתה רוצה להשלים את השרות שלך בהצלחה יש שתי דרכים:

1. לגשת למפקד הנוכחי, להתנצל, להבטיח השקעה בחודשים שנותרו ולעשות מאמץ רב להיות חייל טוב. במידה ולא תצליח:
2. לקבל כל יחידה שיתנו לך. אינך יכול להיות בררן, כי כנראה התיק שלך אינו של "חייל מצטיין" ותקווה שמישהו יהיה מוכן לקבל אותך לעשרה חודשים. ביחידה החדשה להשקיע הרבה מאמץ, לתרום, ללמוד, לעזור. אחרת תוך חודש תמצא את עצמך שוב בבקו"ם, מנכש עשבים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:01

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר