לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-12-2009, 23:40
  metooshelah metooshelah אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.03
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "א,. אבא'לה אל תקרא לי ילדון -..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
א,. אבא'לה אל תקרא לי ילדון - שמור את הכינויים לבני המשפחה שלך. אם אתה חש שביכולתך לכנות אחרים בכינויים, אל תתפלא כשזה יחזור אליך.
ב. שפת ביבים שייכת למי שקורא לאחר גזען , אנטישמי ועוד כמה שליקטתי מאמרות הכנף שלך. מה קרה, לא מרוצה מהמראה שהעמדתי מולך?
ג. מציע שתמשיך עם עולם הגאדג'טים שלך, שם אולי תמצא תשובות וירטואליות. ט1ב אח* ואי אתה כזה גבר
ד. עדיין לא הבנתי מהיכן לך הידע והפרשנות באשר לידיעת תורה, או שסתם קופץ לך פיוז בראש ועתה יורה מן המותן משפטים.לאחר ההפגנות הפומביות של בורותך קבל עם ועדה בפורום אני משוכנע כי ידיעותי שלי בכל נושא שהוא עולות על שלך פי עשרות מונים.
לך תלמד קצת תורה ודרך ארץ שאינם מצויים בעולם הוירטואלי שלך. בעולמי יש מקום להמון דברים, ששכלך המכווץ מהטפות לדברי שינאה אינו יכול להכיל.

נערך לאחרונה ע"י metooshelah בתאריך 17-12-2009 בשעה 00:20.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-12-2009, 00:07
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "תגובה מטופשת, בור ועם הארץ,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי EtEoR
תגובה מטופשת, בור ועם הארץ,

תגובה לגולש (במקרה מנהל בפורום) שקובע כי השנאה לדת מעבירה אדם על דעתו (לא ידעתי שמנהל גאדג'טים הוא בעל תואר בפסיכולוגיה)

אנגרוגינוסים דתיים,

תגובה לגולש המחבר בצורה נלעגת בין הדת היהודית ליהודים ישועיים (גם בתור בדיחה או הלצה יש כאן מעשה לא חכם במיוחד)

ועוד ועוד.

איזה ועוד, אינני נוקט בדרך כלל בלשון הקנטה או משרבב הערות אישיות לגולש - אתה מוזמן לבדוק

בסף הכל אני מבקש לשמור על שפה נאותה ולא להתייחס לגופו של גולש, בטח שלא במושגים כאלה.

גם אני משתדל לא להגרר לוויכוח אישי. אם למישהו יש בעייה עם דעה של מישהו אחר , שילמד דרכי נימוס מינימאליים של תרבות דיון (אני יודע שזה קצת קשה בישראל)

ואגב, לא בדיוק הצטרפתי - אלא חזרתי לניהול, אחרי שלוש שנות ניהול בפורום, כך שהחוקים לא חדשים לי.שוב, אין לי משהו נגדך, אני רק מבקש לא להשתמש בביטויים האלה שציינתי.

אז אולי שווה לצאת לדרך חדשה ולהתחיל עם תרבות דיון, כדאי ללמוד משהו מפורומים בינלאומיים (שאגב אני נוטל בהם חלק) על אופן ניהול דיון. לא תקרא שם שמישהו יאמר לאחר "אינך מבין דבר" יש מושג כזה הנקרא פוליטיקלי קורקט

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:30

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר