לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-12-2009, 19:47
  shiraloly shiraloly אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.09
כמה שאלות לגבי טופס 55 ורצון להיות לוחמת

כן ,כן...עוד פעם השאלה על טופס 55 והרצון לעבור מתפקיד ג'ובניקי לקרבי.
לפני שייסקלו אותי פה באבנים אני רק רוצה להוסיף שערכתי חיפוש בפורום אך עדיין יש כמה שאלות
שמציקות לי ואשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא.
טוב אני אציג את עצמי. שלום, קוראים לי שירה. אני משרתת כבר חודשיים בצבא.
תמיד רציתי להיות קרבית אך לא יכולתי בגלל פרופיל (64 עקב "תת משקל בדרגה נמוכה"). החלטתי
שאם אני רוצה משהו אני אציק לצבא עד צאת הנשמה כדיי לקבל לעבור מהתפקיד הג'ובניקי שבו אני נמצאת ולהיות לוחמת. ראוי לציין שאני בהליכים להעלות פרופיל
(כרוך בלאכול יותר)=(, להיות במשקל של 50 והופה פרופיל 97 )
אחרי שאני אעלה פרופיל אני מתכוונת להוציא טופס 55 (אחרי כמובן שאדבר עם המפקדים שלי ואסביר להם את העניין. צריך שייתמכו בי לא?) ולעבור לקרבי.
עכשיו,אני מבינה שכדי להוציא את הטופס צריך לגשת למשקי"ת ת"ש, היא מביאה את הטופס, אני מצרפת מכתב מרגש ואז המפקדים יכולים להמליץ עלי או לא ומעבר לנקודה הזו כבר לא ממש הבנתי מה הלאה וגם רציתי לדעת אם התהליך שונה במודיעין?
בנוסף, האם אני אצטרך לעבור גיבוש לוחמות?
בתודה ענקית, שירה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-12-2009, 20:08
  משתמש זכר שפני שפני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shiraloly שמתחילה ב "כמה שאלות לגבי טופס 55 ורצון להיות לוחמת"

ציטוט:
אחרי שאני אעלה פרופיל אני מתכוונת להוציא טופס 55 (אחרי כמובן שאדבר עם המפקדים שלי ואסביר להם את העניין. צריך שייתמכו בי לא?)
מאוד כדאי יחס חיובי והמלצות מצד המפקדים.

ציטוט:
עכשיו,אני מבינה שכדי להוציא את הטופס צריך לגשת למשקי"ת ת"ש, היא מביאה את הטופס, אני מצרפת מכתב מרגש ואז המפקדים יכולים להמליץ עלי או לא ומעבר לנקודה הזו כבר לא ממש הבנתי מה הלאה?
מכאן ממשיך התהליך להחלטת גורמי מיון\שיבוץ שמחליטים האם לאשר את הבקשה, לדחות אותה או להציע חלופות שיבוץ אחרות.

ציטוט:
וגם רציתי לדעת אם התהליך שונה במודיעין?
לא אמור להיות משהו שונה במודיעין.

ציטוט:
בנוסף, האם אני אצטרך לעבור גיבוש לוחמות?
תלוי, אם תגישי טופס העברה ליחידות התנדבותיות (טייס\חובלים) - אז כן.
ישן 19-12-2009, 17:33
  shiraloly shiraloly אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shiraloly שמתחילה ב "כמה שאלות לגבי טופס 55 ורצון להיות לוחמת"

תודה רבה על ההיענות המהירה. ופשוט נזכרתי בעוד שתיי שאלות ואודה אם תוכלו לענות.
אם הבנתי נכון הגיוסים של לוחמות (אני מתכוונת לכל תפקידי הלוחמות מלבד טייס וחובלות) הם אוג', נוב' ומרץ.(האם זה נכון בכלל?). אני מעוניינת לעבור לקרבי כמה שיותר מהר ולכן אני אנסה להגיע לגיוס של מרץ. אז: א) האם זה נכון שמחייבים אותך לחכות 3 חודשיים לפני שהמפקדים חותמים על טופס 55 או שזה מה שבד"כ המפקדים מחייבים אך יש יוצאי דופן (אולי מישהי שרוצה לעבור לקרבי והגיוס הוא במרץ ואם תחכה 3 חודשים היא תפספס אותו).
בנוסף אם אני יהיה חייבת לחכות שלושה חודשים ואפספס את גיוס מרץ אז זה אומר שאצטרך לחכות ולהישאר ביחידה עד אוג'?
ישן 19-12-2009, 17:52
  משתמש זכר שפני שפני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.09
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי shiraloly שמתחילה ב "תודה רבה על ההיענות המהירה...."

ציטוט:
א) האם זה נכון שמחייבים אותך לחכות 3 חודשיים לפני שהמפקדים חותמים על טופס 55
את גם ככה צריכה להעלות פרופיל, לא? זה לא מהיום להיום ואת כבר חודשיים בצבא.
כשיעלה לך הפרופיל דברי עם המפקדים שלך ותתחילי את התהליך,
ציטוט:
לפי פקודת המטה-הכללי 31.0308 קיימות מגבלות זמן בכל הנוגע לטיפול בבקשת העברה שהגיש חייל; משך הטיפול בבקשה ביחידתו של החייל (עד להעברת הבקשה לבחינת סמכות התגבורת) יהיה בתוך 7 ימים, לכל היותר ממועד הגשת הבקשה ומשך הטיפול הכולל בבקשה יהיה 35 יום, לכל היותר. אם החייל לא קיבל תשובה וחלפו 40 יום ממועד הגשת הבקשה, רשאי החייל לפנות במישרין לבסיס הקליטה והמיון לצורך קבלת תשובה.
http://www.idf.il/hebrew/NAKHAL/page.asp?part=5#11

ציטוט:
(אולי מישהי שרוצה לעבור לקרבי והגיוס הוא במרץ ואם תחכה 3 חודשים היא תפספס אותו).
בנוסף אם אני יהיה חייבת לחכות שלושה חודשים ואפספס את גיוס מרץ אז זה אומר שאצטרך לחכות ולהישאר ביחידה עד אוג'?
את משרתת בצבא ועברת טירונות מן הסתם (אז את כבר 02) - אז לשבץ אותך בפלוגה שנמצאת כבר ~ חודש בטירונות קרבית, לא יהיה בעייתי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר