24-12-2009, 04:17
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי shruki
טוב, תקשיבו, אני לא יודע למה אתה מאשימים את חיים רמון בקטע הזה, אמנם שיקול הדעת שלו היה קלוקל אבל זאת לא עבירה פלילית. ממה שקראתי שהיה שם, אני ממש לא חושב שהיתה שם עבירת מין, ונדמה לי שאם הוא לא היה מעורר אנטגוניזם כזה אלא סתם אחד מהרחוב לא הייתם חושבים שהוא אשם.
מסתבר שהוא כן עבר עבירה ובית המשפט אפילו שפט אותו על זה. דווקא רמון בעבר, היה אחד הפחות מעוררים אנטגוניזם בשמאל מבחינתי.
כשבחורה מפלרטטת איתך (וזה מה שהיא עשתה) לגיטימי לנסות לנשק אותה. אם הוא ממשיך כשהיא לא רוצה זה אכן אסור, אבל לא זה המקרה.
|
נו נו, בית המשפט פסק שזה לא לגיטימי ולא בכדי. מה שאני מנסה לטעון הוא שבלתי סביר שגבר בגילו יאמין שחיילת צעירה תרצה אותו ויהיה מוכן לבחון את זה פיזית באופן מיידי בלי לשאול אותה. נכון, זו לא עבירת מין חמורה במיוחד וזכותו של רמון להעלם ושלא נציק לו יותר.
אלא שרמון בוחר להמשיך ולהופיע בציבור, להמשיך ולהיות הדובר של קדימה והוא לא נרתע מהאשמת אחרים בשובניזם, בלי שלהאשמה הזאת, בניגוד למעשה המאוד פמיניסטי שלו , יש איזה שהוא רקע רלוונטי.
בקיצור, אם יש לך חמאה על הראש אל תצא אל השמש, אם הבית שלך עשוי מזכותית אל תזרוק אבנים ואם אתה עבריין מין מורשע אל תתלונן על יחס לנשים..בטח שלא בפומבי.