23-12-2009, 12:19
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
המלחמה נגד מחלקי הדירות לא הגיונית בעיני מכמה נימוקים..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ננס לבן שמתחילה ב "בלעדי - מפחדים מהעירייה: המשכירים מבטלים את חלוקת הדירות"
א. מדוע שמישהו יצטרך לקבל אישור לבניית קירות נוספים אצלו בבית? מה זה עניינה של העיריה? סגירת מרפסת היא תחום אפור מכיוון שתתכן הפרעה לחזות הבניין, אבל אם בא לי לחלק את הסלון שלי ל -2 או ל - 36 , למה שמישהו יתערב? זה מציק שבעתיים, אם נזכרים שמגזר הערבי בונים דירות שלמות, על שטחים בבעלות מדינה ואין פוצה פה ומצפצף. אם מישהו, חלילה, חושד בי שאני יוצא רק להגנת המתנחלים, אז הנה, לפעמים גם בבועה יש אפלייה לרעה.
ב. מכיוון שהשוכרים מוכנים לגור ב"כוכים" הללו, מדוע עירית תל אביב רוצה למנוע את זה. יש לי חבר, קצין צעיר, שגר בדיור של האגודה למען החייל ביהוד, בחדר קטן , צפוף מכל דירה מחולקת,יחד עם עוד 4 חיילים והוא ממש מרוצה מהסידור הזה כי זה חוסך לו את ההגעה מטירת הכרמל לאזור המרכז. מי שרוצה לגור במרכז הצפוף ממילא - נאלץ לוותר מעט על נוחותו.ובת"א הדברים נכונים שבעתיים.
ג. מחירי הדיור עולים מכיוון שיש ביקוש גבוה והיצע נמוך, אם מישהו מחלק את הדירה שלו, הוא הרי מגדיל את ההצע, כך שגם הגיון כלכלי בריא אין פה
ד. המסקנה שלי היא שעריית תל אביב מצאה עוד דרך לקנוס את תושביה כדי להעשיר את קופתה, בדיוק כפי שהיא עושה עם מצוקת החנייה הגוררת קנסות ועם מס הגודש החדש המתוכנן והפעם מציקים לאנשים מבוגרים שמצאו עוד דרך להתפרנס בכבוד במדינה המטורללת שלנו. תוציאו להם את היד מהכיס !