לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-01-2010, 17:47
  גליטו91 גליטו91 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.07
[עזרה] לא מצליח להוריד בהורדה ישירה

שלום לכולם ...
לפני חודש ככה הייתה לי בעיה שהייתי מוריד קבצים בהורדה ישירה באקספלורר וזה היה מוריד ונתקע ואז אחרי 2 דקות חוזר להוריד ואז הקובץ נהיה פגום היה בו תקיעות וקפיצות ורווחים בגלל העצירה בהורדה ...
אז רשמתי בפורומים ואמרו לי להתחיל להוריד בתוכנות ולא רציתי כי פעם הייתי מוריד וזה היה עושה לי וירוסים והייתי מסתבך עם זה אז התחלתי להוריד ב-firefox ובאמת בחודש האחרון לא הייתה שום בעיה זה היה מוריד טוב ולא היה תקיעות וגם יש פה אפשרות לעצור ולהמשיך את ההורדה ואם אתה עושה את זה הקובץ לא הופך לפגום ...
עכשיו ביומיים האחרונים אני מנסה להוריד זה מתחיל להוריד ומוריד רק חלק מהקובץ ...נגיד הקובץ שוקל 200 מ"ב זה יכול להוריד 5 מ"ב או 10 או 198 ולהפסיק וזה מראה כאילו זה סיים והקובץ ירד חלקית ויש לו אפילו את הסימן של הקובץ וכמובן שזה לא פועל ...השאלה היא למה ? ואיך אני מתקן את זה ?
תודה רבה מראש לעוזרים...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-01-2010, 18:27
  גליטו91 גליטו91 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי גליטו91 שמתחילה ב "לא לא התבלבלתי המוזדם הוא של..."

עדכון סליחה על הוספת תגובה אבל אין אפשרות לערוך ויש לי עדכון :

דיברתי עם בזק ו013 נטוויזין ...
כל חברה בדקה ואמרה שאין בעיה ואיפסנו את ההגדרות ..בנטוויזין אמרו שמאתמול יש בעיה בראווטארים של asus והוא אמר שאני צריך לתקן את הבעיה כאילו להרבה יש את הבעיה אם אסוס וכול אחד צריך לתקן בעצמו זה לא דרך החברה ...
עכשיו תיקנו והורדנו קובץ של 140 מ"ב דרך האתר של נטוויזין וזה ירד מצויין ואז דיברתי שוב עם בזק כי שוב הייתה תקלה עם הורדה , שוב איפסנו ומחקנו היסטוריה וששוב ניסיתי להוריד זה הוריד בסדר פעם אחת ובפעם השנייה זה לא עשה בעיות ...
יכול להיות שהבעיה היא בראווטאר אבל לא נראה לי כי כמה פעמים זה כן הצליח להוריד !
לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת ? ואיך אני מתקן אותה ...
גם בזק וגם נטוויזין אומרים שהם לא רואים בעיה ומאפסים הגדרות ושולחים אותי לחברה השנייה (נטוייזין שולחים אותי לבזק ובזק לנטוויזין )
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:33

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר