לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-01-2010, 16:42
  Bobbin Bobbin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "מהתמונות שראיתי נראה שהוא זהה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rlsf
מהתמונות שראיתי נראה שהוא זהה ל ENERMAX CHAKRA שיש לי, עם עיצוב חיצוני מעט שונה.
לי יש בבית את ה CHAKRA ואני לא חושב שהוא מרעיש במיוחד, אם כי הוא לא שקט מאוד.
מארזים טובים שמשתיקים את הרעש שהמערכת מייצרת יש ל ANTEC (הסונטה וסדרת ה P18X שלהם, אם כי הסדרה הזאת מאוד יקרה), אבל קח בחשבון שבסופו של דבר יכול להיות שעדיף לך להשקיע יותר ברכיבים שקטים יחסית למערכת שלך (קירור למעבד, כרטיס מסך עם קירור שקט יחסית) מאשר במארז שקט.

כמה שאלות:
ומה עם מארזי ה-HUSH וה-WHISPER של NZXT? יש לך או למישהו כאן נסיון איתם?
הביקורות על הסונטה חלוקות. חלקן אומרות שהוא שקט מאד, חלקן אומרות שלא כמו שהם מציגים זאת, ושהוא מרגיש מעט זול. בנוסף, קראתי איפשהו, שלפני כמה חודשים אנטק סיימו את הסכם ייצור הספקים שלהם עם חברת SEASONIC, וכרגע הספק שמגיע עם הסונטה לא מתפקד כמו שתפקדו הספקים הקודמים שלהם מאותה סדרה.

לאור כל הנ"ל, האם למישהו יש נסיון עם הסונטה ויכול לתרום את דעתו? ואולי בכל זאת לגבי מארז אחר שלא הוזכר כאן?

בהתייחס למה שהצעת, הראל, אין לי כסף לסדרת 18X של אנטק, ולגבי הסונטה כתבתי את ההתלבטות שלי. חבר שלי קנה מחשב עם מארז 300 של אנטק, והוא אומר שהוא לא שקט במיוחד. לגבי הרכיבים בפנים - בזה אין לי הרבה שליטה. מכיוון שאני דורש מהמחשב גם ביצועים ברמה מסויימת, אני לא יכול להתפשר על כרטיס מסך או HDD במהירות נמוכה יותר. עם זאת, כל הרכיבים בפנים אמורים להיות שקטים יחסית, ולכן אני מתעניין בעיקר במארז שהוא עצמו לא ייצר הרבה רעש, לאו דווקא באחד שיקטין את כמות הרעש שבאה מהרכיבים בפנים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-01-2010, 22:17
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Bobbin שמתחילה ב "[QUOTE=rlsf]מהתמונות שראיתי..."

אין לי ניסיון עם המארזים הללו.
אני לא מכיר את המידע הזה על הספקים של הסונטה, לא יודע אם זה נכון או לא.
בגדול, אם הרכיבים שלך שקטים כל מארז טוב יתאים.
מארז טוב הוא מארז ש:
1. מגיע רק עם מאווררי 120 מ"מ ומעלה.
2. בעל עובי דפנות של 0.8 מ"מ.
3. מאפשר שליטה על מהירות הסיבוב של המאווררים שלו.
4. בעל רצועות גומי עבור הכוננים הקשיחים והאופטיים למניעת רעשי רעידות (ועדיף - גם עבור הספק, אם כי זה פחות נורא).

כל מארז שיענה על התנאים האלה יתן לך את אותה רמת שקט בטווח המחיר של 300-500 ש"ח.
מהבחינה הזאת אולי כדאי שתלך לחבר שלך עם ה 300 ותתרשם בעצמך מרמת הרעש, כל אדם מגיב לסף רעש מעט שונה, יכול להיות שמה שלדעתך שקט יהיה לדעתו רועש, או שרמת הרעש מהמארז שלו תיראה לך סבירה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:07

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר