07-01-2010, 16:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי rlsf
מהתמונות שראיתי נראה שהוא זהה ל ENERMAX CHAKRA שיש לי, עם עיצוב חיצוני מעט שונה.
לי יש בבית את ה CHAKRA ואני לא חושב שהוא מרעיש במיוחד, אם כי הוא לא שקט מאוד.
מארזים טובים שמשתיקים את הרעש שהמערכת מייצרת יש ל ANTEC (הסונטה וסדרת ה P18X שלהם, אם כי הסדרה הזאת מאוד יקרה), אבל קח בחשבון שבסופו של דבר יכול להיות שעדיף לך להשקיע יותר ברכיבים שקטים יחסית למערכת שלך (קירור למעבד, כרטיס מסך עם קירור שקט יחסית) מאשר במארז שקט.
|
כמה שאלות:
ומה עם מארזי ה-HUSH וה-WHISPER של NZXT? יש לך או למישהו כאן נסיון איתם?
הביקורות על הסונטה חלוקות. חלקן אומרות שהוא שקט מאד, חלקן אומרות שלא כמו שהם מציגים זאת, ושהוא מרגיש מעט זול. בנוסף, קראתי איפשהו, שלפני כמה חודשים אנטק סיימו את הסכם ייצור הספקים שלהם עם חברת SEASONIC, וכרגע הספק שמגיע עם הסונטה לא מתפקד כמו שתפקדו הספקים הקודמים שלהם מאותה סדרה.
לאור כל הנ"ל, האם למישהו יש נסיון עם הסונטה ויכול לתרום את דעתו? ואולי בכל זאת לגבי מארז אחר שלא הוזכר כאן?
בהתייחס למה שהצעת, הראל, אין לי כסף לסדרת 18X של אנטק, ולגבי הסונטה כתבתי את ההתלבטות שלי. חבר שלי קנה מחשב עם מארז 300 של אנטק, והוא אומר שהוא לא שקט במיוחד. לגבי הרכיבים בפנים - בזה אין לי הרבה שליטה. מכיוון שאני דורש מהמחשב גם ביצועים ברמה מסויימת, אני לא יכול להתפשר על כרטיס מסך או HDD במהירות נמוכה יותר. עם זאת, כל הרכיבים בפנים אמורים להיות שקטים יחסית, ולכן אני מתעניין בעיקר במארז שהוא עצמו לא ייצר הרבה רעש, לאו דווקא באחד שיקטין את כמות הרעש שבאה מהרכיבים בפנים.
|