לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-01-2010, 19:49
  HorrorMovie HorrorMovie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.02.08
שאלה על פרופילי 21 בריאותי ו-24

היי, שלום, מה קורה?
שמי דור ואני משרת את מדינתנו כבר שנתיים וחודשיים. לפני כשבועיים גילו אצלי דלקת בשריר הלב (כן, זה נשמע רע) מחלה שלמזלי, כמו כל דלקת - חולפת אבל למיטב הבנתי - רוב הסיכויים שיוציאו אותי מהצבא.
אז לשאלתי - בתעודת השחרור, אמרו לי שיהיה רשום לי כנראה 21 בריאותי. יש לי חבר שיצא עם קב"ן מהצבא וגם לו רשום 21 בריאותי. הפחד שלי הוא שאין הבדלה בין המקרים ושהדבר ימנע ממני מלהתקבל למקומות מסוימים במהלך חיי ובגלל החשש שלא יקדמו אותי בתחומים ועניינים שונים בגלל שיצאתי מהצבא על 21 בריאותי.
מה בדיוק רשום בתעודת השחרור? האם ישנה אפשרות לבקש מהם לרשום בצורה חד משמעית את הליקוי הבריאותי החולף שאליו נקלעתי? אמרו לי גם שיש אפשרות שאני אשתחרר על 24.. זה נכון? ומה זה אומר? כי למיטב זכרוני זהו פרופיל זמני בלבד.

תודה רבה למשקיעים שעוזרים לחייל במצוקה

נ.ב.
השקעתי בכותרת העניינית
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-01-2010, 22:21
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי HorrorMovie שמתחילה ב "ללקס.. בגלל הפז"מ שלי בצבא..."

אני שוחררתי על 24 רפואי בגל שהתפתחה לי תסמונת ברגל עקב פציעה, שהישתחחרתי הייתי שנה ו-8 ,קיבלתי ,לפי הוועדה, 24 לחצי שנה, הקטע שהגעתי לבקו"ם ונכנסתי לאיזו קצינה שאמרה שאני לא התחייל יותר, כנראה בגלל הסיבה שישארו לי כמה חודשים לשיחרור, אז קיבלתי בבקו"ם את התעודה שיחרור בכבוד ותעודת הערכה ועוד מן פטור מוזר שחתו"ם עליו משהו מילואים...
לי בתעודת שיחרור כתוב כאילו השתחררתי בתאריך הרגיל שלי (כאילו שירתתי 3 שנים)..אני לא יודע איך זה יהיה לך אבל בטח לא שונה כל כך.

אז כשאתה משתחרר אתה זכאי לכל, מענק, ופיקדון ובעצם כל זכות של חייל משוחרר...

אבל הכי חשוב שתרגיש טוב...

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

ישן 16-01-2010, 20:58
  משתמשת נקבה נדיה ויינשטיין נדיה ויינשטיין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.11.09
א. לא שיש לך ברירה ... ב.יש יתרונות וחסרונות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HorrorMovie שמתחילה ב "שאלה על פרופילי 21 בריאותי ו-24"

תראה, זה לא ששואלים אותך בדיוק איזה פרופיל אתה מעדיף, אבל יש פלוסים ומינוסים לכל צד.
ה"בעיה" היחידה עם פרופ' 21 היא שלא תוכל כנראה לקבל משרה בשירותי אבטחה או במערכת הביטחון , למרות שגם כאן כבר ראיתי הפתעות.... זה החיסרון העקרוני היחיד שאני מכירה, תחליט אתה כמה זה מפריע לך. אין בעיה עם רשיון נהיגה או כאלה, אם חששת.
לעומת זאת, אם תקבל 24, אז לאחר השחרור ובתום תקופת הפרופיל (נגיד, חצי שנה-שנה) תוזמן לועדה רפואית חוזרת, ויש מצב שיעלו לך את הפרופיל ותמצא את עצמך עושה מילואים ביחידה ובתפקיד שלא הכרת. יחד עם זאת- תהיה כשיר לתפקידי אבטחה באזרחות, אם תרצה לנסות ללעבוד במשטרה או בחברות אבטחה.
חוץ מזה- אני לא שמעתי על בעיות לטווח ארוך שאנשים היו צריכים להתמודד איתן בגלל הפרופיל לכשעצמו.
מבחינת התנדבות -לא נראה שעם הפז"ם שלך ועם הבעיה הזאת מישהו יתן לך להתנדב לשירות. נציגי המערכת הרפואית לא לוקחים סוכונים מיותרים בקטע הזה.
וגם באמת נראה לי שאתה יכול להיות שקט שאת שלך עשית....
הרבה הצלחה, בריאות ואזרחות נעימה!

יעוץ, הכוונה ואימון אישי
לחיילים, מתגייסים והוריהם
nadiabeing@gmail.com
0543329188

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר