08-01-2010, 01:20
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
אתה חכם כאן, אך בוא נראה אותך סובל נער חוצפן, שאין לו כבוד לנשים בכלל ואנשים מבוגרים ממנו בנוסף. צועק ועושה בלגן ככה סתם. מפריע לו? שירד מהאוטובוס!!!
בחורה בת 60 ואתה חכם עליה? הוא נער חצוף, לעבודות שירות לחצי שנה בבית זקנים והוסטלים של נשים מוכות ,שילמד לתת כבוד לזקנים ואנשים חולים ונשים.
ילדים כמוהו חסרי חינוך וחכמים על חלשים מהם, לו נער חזק ממנו או חייל/מג"ב או כל גבר עם אומץ היה קם ומגן על האישה, כמו שגבר צריך לתת לאישה גב, מפני נער,שחכם על זקנים,נשים או חלשים ממנו. הנער הזה היה לומד לתת כבוד לאחרים לשם שינוי מבוגרים ממנו. לו אני הייתי באוטובוס הזה, הייתי מגן עליה. לא נראה לו לאותו נער לשבת בחלק הקידמי עם אישה וחכם על חלשים? הוא מוזמן לרדת מהאוטובוס. חייבים לבטל את הקווים האלה ולהפוך אותם לקווים רגילים, זאת החלטה לא דמוקרטית עקב לחץ של החרדים בלבד.
אם בג"ץ יפסיק להתעסק עם השלום האזורי,לעזור לפסטינים או לח"כ הערביים בכנסת להיבחר מחדש, אולי בג"ץ יתחיל לעזור לאזרחי ישראל סוף כל סוף ויפסיק את הכפייה דתית הזאת ואפליה נגד נשים בתחבורה הציבורית עקב החרדים אחת ולתמיד. יש מונית שירות, עולות כמו אוטובוסים בערך, לא נוח לחרדים? הם מוזמנים לנסוע בהן, אני בטוח, שהן ישמחו מאוד לקחת את הגוב הזה מאגד או דן.
דבר נוסף אותו נער חרידי צריך לבקש מאותה אישה אלף סליחות. נאמר בתורה אחרי הכל, כפי שנאמר בכתבה: "והדרת פני זקן וכבד את אביך ואת אמך"
אם הוא דתי, הוא מכיר את המשפט אז כיצד הוא מסוגל לעשות דבר כזה? זה מראה כמו חסר חינוך וחוצפן הנער הזה.
אני מקווה מאוד, שהמשטרה לא תגיש נגדה כתב אישום ותיתן לה זיכוי מוחלט.

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|