לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-01-2010, 18:30
  בנו בנו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.09
העלאת פרופיל ויציאה לקרבי

שלום, התגייסתי בנובמבר בגיוס כל"צ גו'בניקים, עם פרופיל 64 בגלל נכות ברגל (תאונת דרכים).
הבנתי שכגו'בניק שהגיע לצה"ל בגיוס כל"צ לא אוכל לתרום בתפקיד משמעותי ומאתגר שיתאים למוטיבציה הרבה שלי. לכן החלטתי שאם אני לא יכול לתרום כג'ובניק אז אתרום כלוחם. מבחינתי לעבור ניתוח להוצאת ברגים מהקרסול כדי להעלות פרופיל, אך כאן עולות מספר שאלות:

1.מחזור הגיוס הקרבי הבא הוא במרץ. מה הסיכוי שהצבא בכלל ירצה אותי כלוחם אם אני אתחיל את הטירונות הקרבית עם פז"ם של כמעט חצי שנה?

2.מה הסיכוי לקבל חי"ר? אני לא מתכוון להסתכן בניתוח ובסוף להיות בנ"מ\תותחנים\שיריון. יש בכלל סיכוי לקבל חי"ר במצב הזה? הרי בטח כל המקומות תפוסים כי המנילות נשלחו לפניי הרבה מאוד זמן!

3.אני כרגע לא משובץ באף יחידה עורפית ולכן אין לי ממש אפשרות להיפגש עם אורתופד צבאי כדי לשאול אותו מספר שאלות. מה עליי לעשות?

4.תודה לעוזרים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-01-2010, 21:39
  eden1449 eden1449 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי בנו שמתחילה ב "העלאת פרופיל ויציאה לקרבי"

קודם כל, כל הכבוד על הרצון!!
אני לא יכולה להגיד לך בוודאות אם זה אפשרי אבל בלי הרבה רצון וניג'וסים לגורמים בכירים בצבא אתה לא תזוז לאף מקום!!!
תחכה שישבצו אותך ואני מקווה שזה יקרה בקרוב, תבקש לראות אורטופד מומחה! תשאל אותו מה שאתה צריך לשאול, ותערער על פרופיל

שיהייה לך מובן למרץ אתה לא תיכנס, זה יקח לך המון זמן ואולי גם שנה, בשביל זה אתה יכול לחתום על ויתור פז"ם
אתה צריך להיות חזק כי זו מלחמה מנטלית קשה מאוד מול המערכת!!
כמובן שהכל בהנחה שזה לא באמת מפריע לתפקוד שלך...

אני מוסיפה לך קישור שיעלה לך קצת את המוטיבציה ושתבין שזה יכול להיות אפשרי http://dover.idf.il/IDF/News_Channe.../julay/2501.htm

שיהייה המון המון בהצלחה!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר