לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2010, 19:00
  י.מודן י.מודן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.10
שאלה קב"א

שלום לכולם...
אני בן 17 עברתי כבר צו ראשון...
היום נודעה לי הקב"א שלי לראשונה אחרי הפעלת קשרים,
בתחילה ידעתי שכשאתגייס ארצה לשרת בתור טייס בחיל האוויר, זה היה חלום.. שנופץ .. עכשיו אני יודע שהקב"א שלי לא מספקת בכלל, הקבא שלי היא 51 . כששמעתי את זה היום, זה היה נשמע כמו איזה רעם בתוך האוזן שלי.. בתחילה, לפני שבועות טובים כשביררתי עם צוות אוויר את נתוני נאמר לי כי הנתונים באמת לא מתאימים גם לא לחריגים הבנתי שהקב"א שלי קטנה יותר מ 53 לא תיארתי לעצמי עד כמה הם יהיו נמוכים וחשבתי שצוות אוויר התבלבל, אולי, היום הסתברתי כי לא..

-השאלה שלי שמופנית בעיקר לאלה שקיבלו קב"א כמו שלי והתבאסו ונלחמו וזה כבר מאחוריהם שיספרו לי מה עלה במזלם.. אני אשמח וזה יעזור לי מאוד... כל סיפור יעזור לי מאוד.. במיוחד הוא יוכל לעודד אותי [אני מקווה] במצב הדוחה שלי.
אם יש פה מישהו שחלם או תיכנן כבר לשרת בתוך חיל האוויר בתור טייס[מה טוב]/ כל יחידה ומקום אחר שחפץ בו/בה, והחלום התנפץ לו בגלל קב"א דפ"ר וכולי.. אני אשמח לשמוע ממנו גם...

-שאלה שניה מופנית למי שיודע לעומק ויש לו קשרים יותר ממה שכתוב באינטרנט : ממה מורכבת הקב"א ? איך מחשבים/משקללים אותה בדיוק?

תודה רבה לכל מי שיעזור
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-01-2010, 19:23
  משתמש זכר טל לופו טל לופו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי י.מודן שמתחילה ב "קב"א"

קודם כל באמת מצער לשמוע את הקב"א שלך לא משנה כמהי אם היא פחות נמוכה ממה שאתה מצפה זה מאכזב באזשהיא צורה.
אתה יכול תמיד להתקשר לשלוח בקשות מכתבים בסוף הם נכנעים(הלשכת גיוס) אם לא תתיאש ותראה נכונות לעלות קב"א זה יעזור לך .

לשאלה השנייה שלך . מה היא קב"א? קודם כל זה רשי תיבות של קבוצת איכות.
זה נקבע לפי מה אתה מרחיב מקצועות כמה יחידות אתה עשוה , אם עברת בית או הורים התגרשו זה יכול להרויד מפני שהחיים שלך לא היו קבועים ועברת "קשיים" ,דבר מאוד חשבוב זה מה אמרת בראיון אישי! התרשמות ראשונית היא חלק גדול בקב"א במיוחד לאן אמרת שאתה רוצה להגיע ומה עשית\אתה עושה בשביל זה.
צה"ל מכחיש את זה אבל גם לפי מקום מגורים . ועוד מכלול מרכיבים שלא ידועים ושמורים.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר