לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2010, 01:01
  Jhon Doe1989 Jhon Doe1989 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.10
מבחנים פסיכוטכניים חוזרים וראיון אישי חוזר

שלום .

אני חייל סדיר המשרת כיום בחיל האויר .
בצו הראשון באתי לא צלול למבחנים , ראשי היה מלא בהמלצות שונות ולבי היה חצוי .

מצד אחד , הרצון העז להתגייס לקרבי מצד שני הורים מודאגים הלוחצים עליי לא להתגייס לקרבי
ולהגיד דברים שטותיים בראיון האישי .
הראיון האישי הגיע וכמו ילד טוב שרוצה לגרום נחת להוריו הקשבתי לעצותיהם הלא מקובלות בעיניי
ופשוט קישקשתי בצו הראשון . נראיתי מפוחד , שידרתי אישיות עצובה וכשנשאלתי איפה אני רוצה לשרת עניתי בשברון : " אני רוצה להיות ג'ובניק , תנו לי שחם או משהו " .
מיד לאחר מכן המראיינת שאלה אותי : " אם לא תקבל שחם מה תעשה אז ? "
עניתי : " מצידי שישימו אותי בכלא "
עוד אני אוסיף ואציין כי לקרבי בכל אופן לא הייתי הולך הייתי באותה תקופה תת משקל וקיבלתי פרופיל 45 שלאחר מכן הועלה לפרופיל 82 אז כל הקשקשת שאמרתי שם הייתה מיותרת לחלוטין
מצידי .

אוסיף ואציין שהרצון העז שלי לשרת שירות קרבי היה טמון בי מגיל צעיר , חלומי היה להתנדב לקורס הטייס היוקרתי או להיות ביחידה מובחרת ועד לפני הגיוס התאמנתי והגעתי לכושר שיא כדי שאני אהיה מוכן לגיבושים למיניהם .

הימים חלפו לאחר הצו הראשון עם הימים גם באו המחשבות כגון : "למה לעזאזל הקשבתי לאנשים אחרים ? הרי זה השירות שלי לא של מישהו אחר , למה אני מוותר על החלומות שלי ? "

החלטתי כחודש לפני הגיוס להילחם לקבל מנילה קרבית ולעבור ועדה רפואית חוזרת כדי להעלות פרופיל ובכל זאת איכשהו להתגייס לקרבי אך ללא הצלחה .

התגייסתי לטירונות 02 והתגייסתי לחיל אויר , הייתי סקרן לגבי הנתונים האישיים שלי כדי לראות
אם אפשר להציל את השירות הצבאי לצאת לקצונה לפחות , לנסות להועיל יותר , הלכתי לבדוק את הנתונים וחשכו עיניי- קב"א 49 . לא האשמתי אף אחד רק את עצמי על כך שהקשבתי לאחרים ולא רדפתי אחרי החלומות שלי .

היום כאשר אני קצת מעל שנתיים בצבא אני רוצה לעשות את המבחנים האלה שוב , גם בשביל להגשים את החלום של הטייס וגם בשבילי .

חשוב לי לציין שאני לא הבחור שהיה בצו הראשון , אותו בחור " מתוסכל וחסר חברים , מתבודד וחסר ביטחון עצמי , שמרכין ראש בכל פעם שמופנת לעברו שאלה ובטח לא אחד שרצה להיות ג'ובניק " - זה בדיוק ההפך ממני , אני בחור שכן מקובל חברתית , בחור עם ביטחון עצמי שלא חושש משום דבר ומחפש תמיד אתגרים .

אחרי שסיפרתי את הסיפור שלי השאלה שלי אליכם היא האם ניתן בשלב הזה לבצע שוב את המבחנים האלו ?
שמעתי על מקרים שקרו שכן אפשר לבצע את אותם המבחנים מהצו ראשון .
ואני מוכן לוותר על כל הפז"ם שלי בשביל המטרה הזו . אני נעול על זה ולבי שלם עם זה .

תודה לכל העוזרים תענו לי בבקשה ברצינות הנושא חשוב ביותר בשבילי .

עוד אוסיף לכל אלה שלפני הצו ראשון ונמצאים במצב דומה לזה שאני הייתי בו - תקשיבו רק לעצמכם , אל תוותרו על החלומות שלכם כי אחרת זה יאכל אותכם מבפנים ואתם תצטערו על כך .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:52

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר