לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
צפה בתוצאות הסקר: איזה עיתון אתם קוראים?
ישראל היום 34 46.58%
ידיעות אחרונות 19 26.03%
מעריב 10 13.70%
הארץ 7 9.59%
מקור ראשון 6 8.22%
ישראל פוסט 4 5.48%
אחר 4 5.48%
אני קורא באינטרנט 49 67.12%
סקר מרובה-בחירות מצביעים: 73. אינך רשאי להצביע בסקר זה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-01-2010, 17:05
  משתמש זכר -TsAcHi - -TsAcHi - אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.08
מה הבעיה?
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אתה צוחק, נכון ??! תגיד לי שאתה צוחק..."

אני יודע ש"ידיעות" מסריח ורקוב בגלל אדון מוזס וחבריו שפועלים נגד נתניהו. אך עם זאת, כל הכתבים והפרשנים שציינתי לא נוגעים בדבר(לפחות בכתיבה שלהם). ומנגד, סימה קידמון שהולכת איתו יד ביד עם הפרשניות השקריות והמעליבות שלה , אני לא מחבב בלשון המטה.

שאני קורא "ידיעות", ובכלל כל עיתון אחר אני משתדל לקחת הכל, ובעיקר במה שנוגע לפוליטיקה בעירבון מוגבל. כי אני יודע שקשה מאוד למצוא כתבים אובייקטיבים שלא נגועים באג'נדה מסוימת.
אך אני לא רואה איך שני פרשנים ביטחוניים מעולים שציינתי , פרשן לעניניי קולנוע וטלויזיה , ויאיר לפיד מערבים את הרפש של מוזס בכתיבה המקצועית והעניינית שלהם.

נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 24-01-2010 בשעה 17:12.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-01-2010, 18:12
צלמית המשתמש של cohort
  cohort cohort אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.05
ישראל היום
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "איזה עיתון אתם קוראים?"

מעדיף לשלם עליו שני שקלים מאשר לקבל "ידיעות" בחינם - ואני גם אומר את זה לדילרים שלהם בתחנה מרכזית ת"א. לרוב הוא נגמר עד שאני מגיע לתחנה מרכזית בעיר מגוריי, אז אני לרוב קורא עותק שמישהו סיים והשליך באוטובוס לת"א.
ומילה אחרונה ל -TsAcHi - איך אתה קורא לפלוץ-קר בשם כתב, כשהצדיק את חוסר קבלת התגובה ממשפחת נתניהו בתירוץ "הם חזקים, הם יכולים לעמוד בזה". זהו?!? זה התירוץ שלך לסיבה שהשליכו לפח כל שמץ של אתיקה עיתונאית? למישהו יצא לקרוא "ידיעות שישי" לפני כשבוע? התביעה נגד שרה נתניהו תפסה את רוב העמוד הראשון (וקיבלה שני עמודים כפולים בפנים) ובצד ציינו "ד"א - יש כמה הרוגים בהאיטי. בנראה עקב אסון טבע". את נסיון ההתנקשות בשגריר בירדן - דחקו לדפים הפנימיים. זה נראה למישהו הגיוני, שרומן למשרתות מפורסם בדף הראשי ונסיון התנקשות פוליטית בשגריר ישראלי לא נכנס לשם? כנראה שיותר עניין אותם נסיון ההתנקשות שלהם בבנימין נתניהו...

ישן 23-01-2010, 17:28
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "למה אתה חושב שזה אמור להיכנס באותו הסקר?"

האמת, אני מסכים עם שניכם, הן לוקלוק והן אתה!

לוקלוק צודק שיש קורלציה מסוימת בין אתרים ועיתונים (כפי שהוא עצמו פירט ואין טעם שאחזור על כך) ואתה צודק שזה עלול לגרום לסקר להיות מבולבל. שים לב שבהודעה המקורית שלי כתבתי "להוסיף סקר" ולא "להוסיף לסקר".

אבל, וזה העניין החשוב, הוא שחשבתי שהרעיון מצויין כי אני באמת סקרן לדעת מה אנשים שמגיבים פה קוראים אבל כשניכנסתי לראות את התוצעות התאכזבתי לגלות שהתשובה הפופולרית ביותר היתה האינטרנט, תשובה שלא נתנה לי כמעט כל אינפורמציה מעניינת כי היא מקבילה ל"עיתונים" כתשובה על "מה אתה קורא" ומכאן עלתה הסקרנות שלי לאיזה אתרים אנשים נכנסים.

כמובן, בגלל העושר, המגוון וגם הפרגמנטציה, זה דיי קשה לבחור אילו אתרים להכניס לסקר ועל מי לוותר.

ישן 23-01-2010, 11:38
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בעקרון עיתוני נייר אני לא קורא שנים רבות

(עוד לפני עידן ה WWW). לפעמים בצהריים אני שותה כוס קפה באלונית ואז אני מדפדף ב"פוסט".

חדשות אני קורא קורא/מיודע רק דרך האינטרנט.

לא מתבייש להודות שכל בוקר אני עובר במהירות על שני הדפים הראשונים של פורום סקופים של רוטר (בדיוק כמו שוק פישפשים: זה לא מקום רע כל עוד אתה יודע לברור את המוץ מן התבן) ומשם מגיע לאיזה נושא שאני מעוניין להרחיב עליו.

אהבתי מאוד את "אומדיה" ז"ל. עדיין לפעמים מוצא עצמי נכנס ל YNET, למרות שפחות ופחות וממש לא בשביל חדשות אלא כדי לדעת מה קורה במדינה בעניינים שאני לא מצוי בהם (מה היה אתמול בערוצים המסחריים בטלוויזיה (אריאנה מלמד) או כמה נמוך עוד יכולים להגיע טורי "דעות" של הדוקטורנט התורן לאיזה תחום נידח באיזו פקולטה לא מעניינת (ע"ע גלעד נתן).

ל NRG אני בכלל לא נכנס, מאז ומתמיד: משהו בעצם התצוגה של האתר מרחיק אותי. קראתי עד לא מזמן את גיא בכור על בסיס קבוע, אבל עכשיו כשהוא באיזה "גרנד טור" עולמי זה יותר מדי לאדם צר אופקים כמוני שאוהב את הקפה שלו באותו המקום, אותו הטעם 20 שנה. הארץ אני לא אקרא גם אם אני בתחילת שמונה שעות קייציות באיזה פילבוקס נידח שרק ליהודים מותר לעבור לידו, והיום שבת. הפלצנות האקדמית שלו בלתי נסבלת. אני מרחם יחסית על מי שחושב שהוא באמת עיתון איכותי (ללא קשר להטיה הפוליטית) בדיוק כמו שאני מרחם על מי שבאמת חושב שתוכניות ריאליטי מייצגות איזושהי מציאות אמיתית.

ישן 27-01-2010, 14:36
צלמית המשתמש של ashoichet
  ashoichet ashoichet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.07
אינטרנט

ניסיתי לקרוא את מקור ראשון כאשר הם פרסמו 'מהדורה אלקטרונית' והרגשתי כאילו אני משחק עם הפטפון של סבא. לקרוא עיתון זה להעניק סמכות לאיזשהו עורך להחליט עבורך מה ראוי לקרוא ומה לא, דהיינו להגביל את החשיפה שלך לאינפורמציה בהתאם להשקפות של בן אדם אחר. הרעיון הזה פסול מעיקרו. זה כבר הפך לטרואיזם מיושן להגיד שלעיתון אין זכות קיום בעידן האינטרנט. טוב שבארץ כל העיתונות הייתה מגעילה מלהתחילה, כי כך לא נצטער יותר מדי כאשר היא תמות. אני מאחל ליום שבו העיתונים היחידים שיישארו בארץ יהיו עיתונים חרדיים ועיתוני יום שישי לשומרי שבת.
The release of convicted terrorists before they have served their full sentences seems like an easy and tempting way of defusing blackmailed situations in which innocent people may lose their lives, but its utility is momentary at best. Prisoner releases only embolden terrorists by giving them the feeling that even if they are caught, their punishment will be brief. Worse, by leading terrorists to think such demands are likely to be met, they encourage precisely the terrorist blackmail they are supposed to defuse.

1995 ,Binyamin Netanyahu, Fighting Terrorism

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:48

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 13 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר