10-02-2010, 16:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.02.04
|
|
|
בדיחה טובה הרימן הללו...
בזמן שכל עם ישראל משלם פחות מ20 ש"ח בחודש עבור חבילה של 1.5, ברימן רוצים 45 ש"ח שזה אומר פי 3-2.5 יותר...
על מה ולמה?
המסלול ההרמטי שלהם זה פשוט בדיחה...
כאלו ישבים כמה חברה ומחלטים בשבילך איזה אתרים בטוחים ואיזה לא...
כל אדם עם קצת יכולת יכול לעשות זאת בחינם, פשוט מגדרים רשימה מוגדרת של אתרים שרק אליהם הכניסה מורשית, ואם יש צורך תמיד אפשר להוסיף אתרים...
מה קורה אם אני במסלול ההרמטי, וברימן משום מה(כמה מפתיע בהתחשב בכך שכמות האתרים היא כמעט אין סופית), לא מכרים באתר שאני רוצה לגלוש אליו כבטוח? צריך לפנות אליהם ולחכות מינימום כמה ימים(לא יצא לי לבדוק), עד שיאשרו את האתר כבטוח.
תכלס זה לא אינטרנט, זה רשימה מצומצמת של אתרים מוגדרים מראש.
זה כמעט מזכיר לי את הימים שהאינטרנט היה עסק יקר, אז היו מוכרים אוסף של 6 דיסקים ועליהם ה"אינטרנט" 
מבלי לדעת איך עובד המסלול המוגן בפועל- אני אומר בוודאות שכל מי שיש לו הבנה מינימלית בוודאות יגלוש לתוכן פורנוגרפי(או אלים) אחרי מאמץ לא גדול במיוחד...
כך שהמסלול הזה לא באמת נותן מענה.
כך שההצדקה היחידה שאני רואה להשתמש בשרותי רימן, היא רק במסלול המוגן, בתנאי ומדובר בילדים קטנים\אנשים ללא הבנה בסיסית\אנשים שלא מעוניינים בתכנים בלתי רצויים ולא יינסו לעבור את המגבלות בצורה עקיפה(כלומר כאלה שרוצים משהו לעזר שיישמור בפני תוכן לא רצוי).
המסלול המוגן בשום בפנים לא מתאים להורה שרוצה למנוע תוכן מהנער הסורר בביתו(בהנחה שלזה יש הבנה בסיסית).
נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 10-02-2010 בשעה 16:25.
|