23-01-2010, 20:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.10.07
|
|
יום הסיירות קצר בהרבה מהגיבוש כמו שאתה יודע, אך בגיבוש לא תבצע פעילות גופנית אינטנסיבית כמו שביצעת ביום הסיירות. תראה, יום סיירות הוא תכלס 3 שעות נטו עבודה פיזית, ובגיבוש טייס החלקים הפיזיים נמרחים על מספר ימים והם לא אינטנסיביים ומרוכזים כמו ביום סיירות.
קודם כל תיגש לאורתופד ותסביר לו את המצב, ואני בטוח שהוא יוכל לתת לך את חוות דעתו המקצועית, אם זה בסדר, ואם לא ייגרם נזק. אני בטוח שהוא גם ינחה אותך על הדרך שבה אתה צריך לנהוג ולהתאמן עד למועד הגיבוש. בעיות שמצטברות שנים לא נעלמות כל כך מהר, אבל אני בטוח שהוא ייתן לך את התשובה האם ביצוע הגיבוש יהיה מסוכן לך.
אני מבין את הסיטואציה בה אתה נמצא. כחודש לפני יום הסיירות שלי הרגשתי שמשהו לא בסדר בברך שלי, וכמובן נלחצתי מאוד מכך, כי הצלחה ביום הסיירות הייתה חשובה וקריטית לי מאוד. התברר למעשה שהתפתחה לי דלקת בברך, והתרופה היחידה לריפויה היא זמן. שלא היה לי.
בחודש הזה לא התאמנתי בשום אימון רציני, כי פחדתי שאם אעשה זאת אז אחמיר את הפציעה שלי, והעדפתי לחכות ליום הסיירות ושם לתת את הכל, ואם יהיה נזק כלשהו, שזה יקרה שם תוך כדי שניסיתי.
בסופו של דבר הברך לא הפריעה לי בשום אופן והכל היה בסדר.
בקיצור, תיהיה רגוע, קח דברים באיזי ואל תיחפז למסכנות עד שתשמע את חוות דעתו של האורתופד.
בהצלחה.
|