לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-02-2010, 22:59
  Dragonion Dragonion אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.08.08
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי YHS שמתחילה ב "האמת שגם אני כבר חושב לצאת מצה"ל"

למחוק עוד שנתיים וחצי מהחיים שלי, כי זה בדיוק מה שאני עושה בתפקיד הזה, זאת גם טעות. אבל כל מי שאני שואל אותו אומר לי שבמילא אין לי סיכוי עכשיו להגיע למשהו ששווה את הזמן הזה.
התמיינתי לפרוייקט גמ"א, ואז אחרי הראיון זרקו אותי בלי לומר שום סיבה (כמובן, בצבא לא אומרים אף פעם שום דבר) לתפקיד שבאמת לא קשור אלי בשום צורה, ובלי קשר - הוא פשוט בזבוז זמן מוחלט.
ממש לא ברור לי איך הצבא הזה זורק חיילים לכל מקום בלי להניד אף-אף.

מלכתחילה התגייסתי רק כי חשבתי שאני יגיע למקום נורמאלי, אבל אחרי גמ"א, ששאלו אותי באיזה חיל אני רוצה להיות כמובן שהיו חייבים לשים אותי בחיל האחרון שרציתי.

בכל מקרה, אז אין שום סיכוי לעבור לתפקיד נורמאלי כלשהוא...? כל התקווה שעוד הייתה לי הלכה לעזאזל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-02-2010, 01:19
צלמית המשתמש של hellfrost
  hellfrost hellfrost אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Dragonion שמתחילה ב "חיל הרפואה, יחידה מש"א 7000...."

אט"ל זה רחוק....
תראה יש כל מיני דרכים, בכולן אתה תצטרך את תמיכת מפקדיך או גורם חזק שימשוך אותך. קודם כל תפנה למפקדים שלך ותבקש, רע"ן או מפקד יחידה, כל אחד מהם חייב לקיים דלת פתוחה, אתה יכול לבוא ולבקש. מעבר לזה אני לא מכיר את המבנה של אט"ל או חר"פ אבל לא חסר בסיסים בצהל עם צוותים שמתעסקים בתוכנה, ולא חסר ביחידות או מדורי תוכנה מתכנתים שחורים, אז אתה יכול לבקש לעבור, בשביל זה צריך להכיר ושירצו אותך. אתה יכול לבקש לצאת לקורס תכנות בבסמ"ח אבל זה כולל הרבה קבע ומישהו שיוציא אותך על חשבונו.

קב"א אפשר לברר בשלישות...

ההמלצה הכי חמה שלי, זה שב בשקט תעביר שלוש שנים ובזמן הפנוי שלך תלמד פה:
http://www.openu.ac.il/
ישן 10-02-2010, 02:50

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי RedBlossom שמתחילה ב "[QUOTE=hellfrost] ההמלצה הכי..."

לשלושת התגובות:
התקשרתי למענה האנושי של חיל המודיעין וענו לי שיש סיכוי קלוש לעבור לחיל המודיעין אחרי גיוס, אבל שאין שום סיכוי שבעולם שאני יגיע למשהו ברמה של גמ"א.

בכל מקרה, אני חושב שהמפקד בסיס שלי (בדרגת סא"ל) ברגע זה יסכים לתמוך בי, אחרי שדיברתי איתו ביום ראשון הזה, עם כי המפקד הישיר שלי (שהוא אזרח עובד צה"ל זבל) אמר לי מראש שהוא ינסה להשאיר אותי.

בקשר לתוכניתן, מישהו עם ניסיון אמר לי שאו שהצבא צריך למצוא אותך, ואז אתה חותם שנתיים (כמו פחות או יותר כל תפקיד כזה), או שאתה יכול לעבור קורס לקראת סוף השירות, ולחתום חמש שנים (כמו גיוס מחדש).
ככה שזה פחות או יותר לא בא בחשבון. עם זאת האמת בכל מקרה.

בקשר לאוניברסיטה הפתוחה, אני התחלתי ללמוד שם, אבל זה לגמרי לא מבטל את השיעמום של לשבת במשך 8 שעות ולא לעשות כלום (כי אם אני אפילו חס וחלילה חושב על לפתוח ספר במקום להסתכל על התקרה ולעשות את עצמי עסוק, העולם יקרוס), או במקרה הטוב, שיש עבודה, לעבוד בלי הפסקה (עוד פעם, חס וחלילה יתפוצץ העולם) על עבודות שכל ילד בן 5 יכול לעשות, לגמור את כל העבודה שיש מהר - כי ככה אני כל החיים, לסיים מהר ואז לעשות מה שבא לי - ועוד פעם לשבת ולבהות בתקרה.

ובקשר ללהמשיך את ה..."מסע"...אני כבר מאבד תקווה שאי פעם יקרה משהו לטובתי בצבא הזה...

עכשיו לא לגמרי קשור, אבל האם "הבסיס רחוק" זה תירוץ מספיק טוב לבטל מקצוע ולעבור לבסיס קרוב יותר?
חוץ מהעובדה ש5 שעות נסיעה ביום הן לא כיפיות, אני רוצה איזה שהוא קלף מיקוח לגבי התפקיד שלי.

נערך לאחרונה ע"י Dragonion בתאריך 10-02-2010 בשעה 02:52.
ישן 10-02-2010, 12:29
צלמית המשתמש של hellfrost
  hellfrost hellfrost אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Dragonion שמתחילה ב "לשלושת התגובות: התקשרתי למענה..."

במקומך גם הייתי מנסה לחתור למשהו בתוך אטל, ואני לא חושב שחסר לאן.... מודעין זה רחוק, בשבילך.
גם זה שאין לך תעודת בגרות זה לרעתך, אני לא יודע איך זה משפיע על קב"א, אבל אני בספק שלטובה, וקב"א זה משהו שבד"כ בודקים לפני שמתחילים למשוך חיילים. גם כדאי שתוכל להסביר ולנמק בראיון מה למדת, מה אתה יודע, ולמה כדאי לקחת אותך, ולהשקיע בהכשרה שלך...

שוב בהצלחה.

טלי,
את צודקת, זה נורא חשוב לחתור ולנסות להשיג מה שאתה רוצה בחיים. אבל מול זה לפעמים עומדת המציאות, לעבור ממקום למקום בצבא זה קשה, וכמה שיותר רחוק מנסים לעבור, וכמה שפחות בעלי דרגות במקומות שאתה עוזב/רוצה לעבור ככה זה יותר קשה. גם לשבת בשקט ולעשות תואר אקדמי או מסלול מעבר זה חכם, ביחוד אם אין לך תעודת בגרות.
ישן 10-02-2010, 18:31

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "במקומך גם הייתי מנסה לחתור..."

אני לא מכיר שום דבר באט"ל שמתאים לי יותר חוץ מתקשוב (ואני אומר את זה רק כי אמרו לי במיון שזה הכי קרוב למחשבים מבין הבחירות), ולשם רציתי ללכת כשהביאו לי לבחור בין חיל התקשוב, חיל הים, חיל האויר, וחיל החימוש. זאת הייתה הבחירה מקום ראשון וחיל החימוש מקום רביעי, ואני עדיין שם. בכל מקרה, חיל התקשוב זה יותר אלקטרוניקה, נכון? כי בחיים שלי לא למדתי שום דבר קשור לחשמל חוץ מכמה שיעורי התחלה של רובוטיקה (אמרו לי שזאת למעשה הסיבה שאני בכלל איפה שאני, כי כתוב איפה שהוא שלמדתי רובוטיקה...).

ו YHS, מצידי שהוא בעצמו יראה את זה. הוא באמת בן אדם כזה וזה בלתי נסבל.

נערך לאחרונה ע"י Dragonion בתאריך 10-02-2010 בשעה 18:33.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:52

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר