לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-02-2010, 13:43
  david19 david19 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.10
חייל מאוכזב מחייל התותחנים

שלום, אני משרת בחייל התותחנים כבר במשך חצי שנה (אוג 09). ואינני מרוצה כלל מהחייל.
הפרופיל שלי הוא 72 (בעיות גב - אינני מסוגל לעשות כפיפות בטן) ולכן לא קיבלתי הרבה אפשרויות שהתגייסתי, אז החלטתי ללכת לחיל התותחנים, למרות שלא הייתי כל כך להוט להתגייס לתותחנים ורציתי הרבה יותר להגיע לפלס"ר כלשהו, אז הגיע לי האפשרות לנסות להגיע למורן, לזיק או רוכב שמים.
לאחר שהתגייסתי חליתי בשפעת חזירים בזמן המיונים למורן, לרוכב שמיים לא הייתה אפשרות למחזור שלי להגיע, ולזיק מתקבלים 2 מכל הבא"ח, אז כמובן שלא הייתי מה-2 האלה.
למרות כל זאת המשכתי בחייל אם כן שלא הייתי מרוצה, וכיום אני עומד 3 שבועות לקראת סיום האימון המתקדם. אני אסביר למה אינני מרוצה מהחייל: ביצעתי את כל התפקידים הקיימים חוץ מנהג תומת שאני לא רואה בו את הדבר שאני מחפש. תפקידי הראשי הוא נהג אפלא, שזה לא מלהיב אותי בכלל לנהוג בזה (אולי בנהיגות הראשונות), ביצעתי סטים כטען, כסוגר סדן, כאחראי ערום קרקע - מרים פגזים (זה בעיקר) וכאחרי חנות. בתור כוון שאלתי אותו כל מיני שאלות על התפקיד שלו וכן זה גם לא מלהיב במיוחד ואף לא התפקיד של המש"ק אלפא שבררתי גם עליו.
ובעצם אם תפקידי העיקרי בשטח הוא להרים פגזים, וכשאני בבסיס אז אני עושה את כל רצונות המפקד או הרס"פ (שזה בעיקר עבודות כפיים) אני לא רואה את עצמי שונה מפועל בניין סיני שמשרת את רצונות המעביד שלו. ואם אני לא עושה את זה אז אני שומר. וכשאני שומר אני מרגיש שהחיים שלי מתבזבזים לחינם. כי עד עכשיו בעיקר שמרתי על כלום מפני חתולים ושועלים.
במהלך הטירונות והאימון מתקדם גיליתי שחוסר היגיינה במיוחד באימון המתקדם שאתה נמצא כל הזמן בשטח פוגע בי מבחינה רפואית, סבלתי מפיסורה ומספר פעמים מטחורים. זה אחד הדברים שבעיקר שברו אותי ושאני לא מסוגל להמשיך בגללהם. הרופאים לא מורידים לי פרופיל על זה והם טוענים שאני מסוגל להמשיך. ואני חושב שאני פוגע בבריאות שלי.
אני עם פרופיל 72 מבקש לדעת איך להוריד אותו ל64 כדי לעוף מתפקיד ה"לוחם" שהייתי מעדיף שיקראו לי פועל סיני ולא לוחם. מה שהתגייסתי עבורו להיות חייל קומנדו אמיתי זה ממש לא מה שאני. ואני מעדיף להפסיק לסבול ולרדת לגו'ב.
אז אם יש לכם פתרון כלשהו לעזור לי להוריד את הפרופיל ל64 אחרי שהתגייסתי (שהבנתי שזה הרבה יותר קשה מרגע שאתה מתגייס), אז אני אשמח לשמוע כל פתרון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר