לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-02-2010, 10:25
  ישראל_היום ישראל_היום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.10
קריר במטוס? הביאו שמיכה מהבית,או שלמו 8 דולר.

ציטוט:
אם קר לכם במטוס, תשכחו מהשמיכה הדקיקה. שכחו גם מהכר הקטן. אמריקן איירליינס, מחברות התעופה הגדולות ביותר בארה"ב, תפסיק באחד במאי, כך דיווח (ד', 10.2.10) CNN, לחלק שמיכות וכרים בחינם. נוסעים יידרשו לשלם מעתה 8 דולרים עבור ה"פינוק". השינוי יהיה תקף לגבי טיסות פנימיות וכן לגבי טיסות בין ארה"ב לקנדה, למקסיקו, להוואי, לאיים הקריביים ולמרכז אמריקה. דובר החברה, טים סמית', הסביר את המניע הכלכלי מאחורי הצעד: "אמריקן בודקת את כל ההיבטים של העסק על-מנת להבטיח שהחלטות כלכליות נעשות באופן שקול ואסטרטגי למען ההצלחה ארוכת הטווח של החברה". שתי החברות המרכזיות הנוספות, ג'ט בלו איירווייס, ויו-אס איירוויס כבר גובות עבור שמיכות וכרים.
לכתבה במלואה: http://www.news1.co.il/Archive/001-...ml?tag=10-16-53

סבבה: צריך לאמץ רעיון מאחד הפרקים בסיינפלד: 8 דולר ב 800 מטבעות של סנט. רק צריך לשקול ולוודא שאין משקל ייתר, ושלא יפריעו לזה בבדיקות הבטחוניות המטורפות.

תחייבו גם על מים ונייר בשירותים?

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i49.tinypic.com/20tkvf6.png]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-02-2010, 10:43
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
יחייבו, ואתה תשלם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "קריר במטוס? הביאו שמיכה מהבית,או שלמו 8 דולר."

הרי מודיעים לך כמה חודשים מראש, לא? אז מה הקנטרנות הנרגנת פה?

שמונה דולאר בערימת מטבעות... אתה בעיקר מעניש את עצמך הייתי אומר: גם תשב שמונה שעות במטוס כשסביבך עשרות אנשים שחושבים שאתה אידיוט, גם אולי תחרוג ממשקל תיק היד, גם תעסיק עצמך באיסוף כל המטבעות האלה ובעיקר: די ברור שמי שעושה את זה לא ממש הפנים שחברת תעופה היא לא סניף של ביטוח לאומי: היא לא חייבת לרצות אותך לפי הסטנדרט האישי שלך.

אני אישית מעדיף שכמה שיותר שירותים "יופרטו" באופן כזה: שיטת ה"מחיר זהה לכולם" לא עובדת עוד. אין סיבה שאדם צנום שארוחת הבוקר שלו היא לחלניה עם ריבה וקצת קפה, ישלם בדיוק כמו ה"או-ביז" שמותיר אחריו מגש עם חורבן של ארוחה, "צורך" 2 שמיכות (שצריך לפעמים לכבס) ועוד: אי אפשר כמובן לכמת כל שירות ושירות בלי להעליב, או לפגוע באנשים, אבל בהחלט אפשר לערוך פירוט שירותים מסויימים כך שהתשלום עליהם יהיה פר שימוש, או פר יחידת מניה. האמת? בעולם שבו שדרוגים, מתנות או סתם "נו בו רישים" מביאים כל דיכפין לכל מקום, בעולם שבו המונח "וי אי פי" הפך שם נרדף למדמנה של "ואאנביז" אני מוצא את עצמי יותר ויותר נהנה בעיקר באותם מקומות הגובים תשלומים "מעצבנים". אתה מוסיף 40$ בטיסת פנים באוסטריה בשביל מושב "עסקים" - מושב שכך תמורתו היא כוס שמפניה ומיקום בקדמת המטוס, ופתאום אתה מגלה שלשקט יש יתרונות שכיף לקנות. אתה משלם במלון 75$ ללילה לקומת "אקזקיוטיב", אפילו שהילדים בכלל לא יכולים להנות משום שירות שם (ולכן גם לא אתה) ופתאום אין מיני ערסים שרצים במסדרון בחצי הלילה.

כיף? לא. אבל בהחלט השיטה היחידה לסנן פראי אדם, שאיכשהו תמיד מוכנים לשלם מחירי עתק עבור מכונית, אבל לא ישלמו כמה עשרות $ בשביל "לקבל מה שאני מקבל ב 15 שקל בבית קפה".

ישן 11-02-2010, 12:54

אם תקרא כל חוזה עיסקי שהוא
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "אם טרחת אי פעם לקרוא מה כתוב..."

תגלה שבעצם "עושים לך טובה". כמו כן אם תקרא באופן דקדקני את ההוראות המצורפות לתרופות ללא/עם מרשם, תגלה שכמעט בכל המקרים יש לך סיבה טובה מאוד להיות משוייך לקבוצת סיכון בשל נטילת התרופה ושלמעשה היא תגרום לך (לפי הברושור!) יותר נזק מתועלת.

זה אחד התחלואים של חיים בחברה מורכבת: בירוקרטיה אינסופית של מילים וסעיפים, שלא פעם מאחוריה אין דבר, כולל גיבוי של שופט. היחידים שמרוויחים פה הם עוכרי הדין שכיום חלק מאוד נכבד מהכנסותיהם נובע מכמעט בלעדיות שיש להם בעיסוק בהררי הבירוקרטיה של סעיפים ותתי סעיפים שאנשים כמוהם בדיוק המציאו מלכתחילה.

ישן 11-02-2010, 17:36

אם זו הייתה חתיכת נייר אז הסיכוי שלך להגיע ממקום למקום
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "ברור. תמיד ינסו להכניס לחוזה..."

בזמן סביר (=קרוב למתוכנן) היה דומה לסיכוי להחנות את הקאיה החדשה שלך בפתחת נחל חימר ליומיים ולמצוא אותה ללא פגע.

מאחר ואפילו אם אתה טס על כרטיס מוזל אתה לרוב מגיע ליעד, ככל הנראה דווקא בנושא כרטיסי הטיסה לא נמצאת נקודת התורפה הצרכנית הבוערת, או אפילו חמה מעבר לסביר. בסך הכל נותרו עדיין אצל אנשים בתת המודע שאריות מסויימות של "יוקרה" סביב עניין הטיסות ולכן מתייחסים לנושא חריגות מתנאי השירות אצל חברות תעופה יותר בחומרה ממה שמתייחסים לחריגות ופאשלות אצל רופא שיניים לדוגמא. אף פעם לא היו לי אופציות בחברת תעופה, ואפילו שנאתי את העבודה שם, אבל אני חייב לציין שכמעט אף פעם לפני או אחרי לא ראיתי כאלה מאמצים ללקלק לכל לקוח את הטוסיק כמו שם.

ישן 12-02-2010, 05:08
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "אם זו הייתה חתיכת נייר אז הסיכוי שלך להגיע ממקום למקום"

אני ממש לא בטוח שנותרו עוד אילו שאריות "יוקרה" בעניין הטיסות, אולי אצל מי שטס בפעם האחרונה לפני שפרדי לייקר הביא את התעשיה אל ההמונים אבל אני כן יכול להגיד לך (מה שאולי אתה יודע ממילא) שיש הבדלים עצומים ביחס ללקוח בין החברות השונות ושאיכות היחס לא בהכרח עומדת ביחס ישיר למחיר.

באל-על לא טסתי כבר הרבה שנים כי נח לי מאוד להכנס ולצאת בשערי הארץ בסופי שבוע (נמל התעופה ריק שזה תענוג וכך גם האיילון) אבל בזמנו דווקא חיבבתי אותם מאוד והצוות תמיד היה סימפטי ונעים.

טיסות פנים בארה"ב זו בערך חווית הטיסה הנוראה ביותר שעברתי (למעט טיסות בין האיים בהוואי). זכורה לי פעם טיסה משולבת מהמזרח הרחוק ללוס אנג'לס בסינגפור אייליינס שלמרות האורך והמושבים הצרים היתה פשוט תענוג ושהמשיכה בטיסה פנימית מזויעה במיוחד של אמריקן איירליינס. מה אומר, אם הבת החמודה עובדת כדיילת אצל הסינגפורים אז האמה החורגת והמרושעת היא הדיילת הראשית באמריקן. היתה איתי ידידה ישראלית מנומסת מאוד בטיסה שכשהגישו איזה כריך גבינה והאם שגרם לגרועים שבמטבחי צה"ל להראות כמו יצירות של דניאל בולוד שאלה את הדיילת, בעדינות רבה, אם יש איזו אופציה אחרת. הדיילת, באינטונציה דוחה לגמרי שזכיתי לשמוע רק אצל אמריקאים מסוג מסויים מאוד, נזפה בה "מותק, במטוס הזה כולם מקבלים את אותו הדבר". זה כל כך לא הגיע לידידה שלי שמאז לא טסתי אמריקן ולו פעם אחת.

מכל חברות הפנים שאני מכיר בארה"ב ג'ט בלו בהפרש ניכר היא הטובה ביותר.

ומילה על רכבות; גם אמטראק לא כזו מציאה (וגם יקרה). ידיד קנדי (אגב, בן לישראלים לשעבר) סיפר לי שלטיסה לטורונטו שלוקחת כשעה נאלץ להגיעה ארבע שעות מראש בגלל הבדיקות. כששאלתי למה לא לקח רכבת סיפר לי שהוא עשה זאת בעבר וזה לא פחות גרוע, בגבול עוכבה הרכבת פעמיים, פעם בכל צד של הגבול, לסה"כ של חמש שעות...

ישן 11-02-2010, 16:59
  קוני קוני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.06
לא הכל שחור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "קריר במטוס? הביאו שמיכה מהבית,או שלמו 8 דולר."

הורדת הפינוקים (המיותרים לעיתים) ומיסוד הקונספט של חברות זולות הנותנות שירות בסיסי תמורת הוזלה ניכרת לעיתים משרתים את מי שבוחר בכך , לטוב ולרע.

בכריסמס האחרון ההיתי אמור לטוס איזי גט למשפחתי באנגליה -עקב השלגים התעכבה הטיסה ביומיים והנוסעים שחפצו בכך שוכנו ע"ח החברה במלון כפר המכביה , כולל הסעות לשדה התעופה וטיפול בבעיות שהתעוררו .
החברה המליצה לנוסעים לקנות כרטיס חליפי והתחיבה להחזיר את מחיר הכרטיס המקורי , בחרתי באופציה ולבד מנופש במלון (יומיים) קיבלתי את כספי חזרה .

למירב ידיעתי לא היתה החברה חייבת ע"פ חוק לדאוג לנו כפי שדאגה , במיוחד בתנאים קיצוניים של ביטול טיסות מאסיבי ומצב שהאשמה לביטול היא תחת ההגדרה " כוח עליון". נציגי החברה ליוו את הנפגעים בצורה מעוררת התפעלות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר