19-02-2010, 23:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.09.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "במאים ישראלים: "ישראל משתיקה את מוחמד בכרי""
דווקא אני, לו הייתי ימני, הייתי מרוצה מאוד מתאטרון האבסורד הגרוטסקי הזה סביב בכרי.
לאחר מתקפה רצחנית שהגיעה לשיאה במרץ 2002 עת נירצחו למעלה ממאה ישראלים, רובם המכריע אזרחים יצאה ישראל למערכה שרק מטורף מוחלט ימנע מלהצדיק. במסגרת אותה מערכה הסתבך צה״ל בקרב במחנה הפליטים ג׳נין שתוצאותיו היו 23 חיילים ישראלים הרוגים כנגד בין חמישים לשישים פלשתינאים רובם חמושים, יחס אבידות גרוע מאוד מבחינת הצבא. זמן קצר לאחר הקרב ניכנסה למחנה אמירה הס, לא יקירת הפורום אבל עיתונאית רצינית מאוד (לא אחת שכותבת מת״א) ודיווחה מפורשות שלא היה שום טבח. תוך ימים ספורים הצתרפו לדעתה אמנסטי אינטרנשיונאל וHRW. כל זה לא ממש הפריע למר בכרי לביים סרט מגמתי, שיקרי ומסיט. לו גרנו בשוויץ, ניחה, אבל באוירה המורעלת של המזה״ת כל מי שבכנות מקווה שיום אחד תהיה פה איזו צורה סבירה של דו קיום סובלני חייב לגנות את בכרי וסרטו מכל וכל.
האידיוטים שמלקקים למר בכרי מקלקלים לכל שמאלן סביר ובעצם לכל אדם הגון שמקווה שיום אחד יוכלו הדרים בין הירדן והים לגור בנחת ובשלווה והאמירה הזו נכונה לערבים וליהודים כאחד. ככאלה חושפים עצמם מעריצי בכרי לא כשמאלנים, פעילי שלום או אפילו פרו פלשתינאים אלא כמחרחרי מלחמה שיהיו מוכנים לחתום על כל שקר, לא משנה כמה חד משמעיות ההוכחות לשיקריותו ובלבד שהמטרה של השקר תהיה קיעקוע המדינה היהודית היחידה בעולם.
הרבה יותר משצריכיםנאנשי הימין להתלונן (למעשה לקיצונים שבהם יש רק מה להרויח) ראוי שכל איש שמאל יתנער מהגרוטסקה הנילעגת הזו.
ניגעלתי.*