לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-02-2010, 00:25
  elki64 elki64 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.09
אל תוותר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zisart שמתחילה ב "[עזרה] האם יש אפשרות לערער על קב"א \ פסיכוטכני"

אחי אל תוותר....תלחץ עליהם עם פקסים וטלפונים...

זה מה שאני עשיתי:

יש לי קב"א 52 - אבל הדפ"ר40

דבר שמונע ממני להגיע לסיירות וטיס.

אז הלכתי למאבחן שאיבחן אותי ומצא שמגיע לי תוספת זמן בבחינות....

שלחתי להם מכתב יפה {תיתן למישהו שיודע לכתוב מכתבים ברמה גבוהה למשל מחנך הורה וכו'} שבו ביקשתי מבחן חוזר.

לאחר מכן שלחתי המלצה מגורם מחנך {מהמנהל שלי} ובנוסף לכך גם שלחתי גליון ציונים שנתי + האיבחון.

כל התהליך לקח משהו כמו שנה + אז תיהיה סובלני!!! המקרים שבהם מאשרים מבחנים חוזרים ממש ממש ממש ממש מעטים וקלושים , תשאל את מי שאתה רוצה ולכן תשקיע בכל מכתב והמלצה שיהיו מכובדים ובעלי רמת חיבור גבוהה.

אני שמח לבשר שהיום הייתי בראיון בתל השומר עם שתי קצינות לגבי האישור של הבקשה, וכעבור 10 דק' אחרי הראיון {בדרך ליציאה מהבסיס} קיבלתי טלפון שזה אושר .

נ.ב:

שאלה לחתולים:

קודם כל תודה! עזרת לי מאוד בתהליך ואת הסברת בצורה טובה מאוד מה היה עליי לעשות כדי לקבל את המבחן החוזר.

השאלה היא: לשכת הגיוס לוחץ עלי לעשות את הבחינה מהר {ואני לא בין למה כי אני דוחה גיוס} ליתרדיוק הם רוצים מחר, אבל אני רוצה להתכונן למבחן {שנה אני מחכה לו ואני רוצה להיות מוכן אליו ב100%} האם אני יכול לבקש לעשות אותו במועד מאוחר יותר? נניח בין שבועיים לחודש או שהם קובעים תאריך ואם אני לא מגיע כל התהליך הולך לטמיון??

תודה

אלנתן
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:31

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר