שיאנית הוצאות "קשר עם הבוחר" (95 אלף ש"ח) - חברת הכנסת ליה שמטוב מ"ישראל ביתנו"
הכנסת פרסמה דוח שסיכם את הוצאות הח"כים תחת הסעיף "קשר עם הבוחר" לשנת 2009. במקום הראשון נמצאת חברת הכנסת מישראל ביתנו עם יותר מ-95 אלף שקל. במקום השני והשלישי חנא סוויד מחד"ש ועמיר פרץ מהעבודה. בין השאר השקיעו נבחרי הציבור במצלמות, נגני מוזיקה ולימודי שפה זרה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "שיאנית הוצאות "קשר עם הבוחר" (95 אלף ש"ח) - חברת הכנסת ליה שמטוב מ"ישראל ביתנו""
95,000 ש"ח בשביל שם טוב זה כלום ושם טוב משיגים בעזרת הקשר עם הציבור.
אבל 2 סוציאליסטים מובהקים, כמו חנא סוויד שעושה ימים כלילות בדאגה למצוקותיו של המגזר הערבי ועמיר פרץ שכל דאגתו נתונה לעמלים - כיצד הם יצדיקו הוצאה כה גבוהה?
השר בני בגין עם אפס הוצאות, ועם אפס תוצאות.זה שהוא כנראה הכי ישר בכנסת זה כבר ידוע, ולכן אני דורש ממנו שיגלה יושר ציבורי ויתפטר. מהשרים בלי תיק האחרים אני אפיללו לא דורש, פשוט אני לא יודע איך פונים לאנשים מנותקים ואטומים.
נו מה הוא צריך את זה? הוא משתמש במשרד הביטחון לצורך כך. הוא נצלן לא קטן.
בסופו של דבר ימצאו כבר איזו קומבינה שמשרד הביטחון יקנה את הארמון שלו באקירוב, לצורך "צורכי אבטחה מיוחדים עקב האיומים על חייו", וזה יקרה לקראת חודש הטרשת, נובמבר. אפשר כבר למכור כרטיסים ל"מוזיאון אהוד ברק".
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ישראל_היום שמתחילה ב "|ROTFL|
אני זוכר שפעם מישהו..."
מאות שקלים זה מחיר מקובל ל"פרמוט" (בהנחה שהוא כולל התקנה מחדש של "חלונות" ותוכנותיה הנלוות) - זו עבודה של כמה שעות טובות (לפחות - תלוי כמה צרות יש בדרך) של אדם שהוא בסופו של דבר איש מקצוע. להביא את חלונות למצב של טיפ-טופ - כולל כל התוכנות, כל מאות העדכונים וכו', יכול לקחת בשקט 5 שעות. בהנחה שסביר שאיש מקצוע שגם צריך להגיע לבית הלקוח וכו' (מה שעולה לו לא מעט כסף) יקבל על עבודתו גמול של נניח 80 ש"ח לשעה - אזי 400 שקל בהחלט יכול להיות מחיר סביר לדעתי.