לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-03-2010, 21:03
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
זה מה שנקרא "היזון חוזר שלילי"
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Gavish שמתחילה ב "הסיבה ההגיונית שהוא מנסה..."

חייל אחד לא יכול לשמור, כי באמת יש לו בעיה. אז הוא מוציא פטור. פחות חייל בשמירה. העומס עולה. נהיה קשה. חיל מקומבן אחד מוציא אישור על כאבי גרון כרוניים כאשר הוא בעמדת שמירה . גם הוא מקבל פטור. פחות עוד חייל. הלחץ עולה. עוד חייל. בא לרופא ומספר שכאשר יש עליו את הלחץ של השמירה - הוא מקבל פריחה. אפילו מביא אישור מרופא "מומחה". אז הוא לא שומר. העומס נופל על פחות אנשים. וכן הלאה. עכשיו זו ממש בעיה, כי כמעט כל יום אוכלים אותה בשמירה. כל יום גם פחות ופחות אנשים שומרים ובאופן מפתיע, ככל שפחות אנשים שומרים, כך עולה העומס על הנותרים. ממש עולם הפוך.
עד שמגיע חייל שבאמת , אבל באמת לא יכול לשמור (נשבע לכם. לא תיכנס. אופס, סליחה, לא יכול), כי הוא תמיד מקבל מכת שמש כאשר הוא שומר. וזה לא בריא. הוא גם חייב לשתות כל חמש דקות שלוק מים קרים, כי ככה הרופא אמר (זה רופא בכיר מיוספטל), אחרת הפרוסטטה תגיע לבגרות מוקדמת. עכשיו כבר יש בעיה. כי הוא כבר החייל האחרון. והוא באמת, אבל באמת בלתי אפשרי לו לעמוד סתם בעמדה ולהסתכל מסביב שמא יגיעו מחבלים. הוא פשוט לא יכול.

אז מי ישמור?
בנון ישמור?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-03-2010, 22:22
  Gavish Gavish אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי YHS שמתחילה ב "זה מה שנקרא "היזון חוזר שלילי""

אני מכיר את נקודת המבט הזאת טוב מאוד , כי מספר לא מבוטל של זמן אני שומר בתור מיעוט שכן שומר שמירות מלאות בבסיס שלי.
זה קשה, עצם זה שאני הולך לקראת הוצאת פטור לא הופכת אותי למזדהה עם הדעות של האנשים ש"לא בראש שלהם לשמור".
אם נקח חייל בריא שסובל בשמירה הזאת, באופן אולי לא מפתיע אני סובל קצת יותר ממנו, מכיוון שלי יש גם בעיות להירדם בלילה עקב האלרגיה ואף סכנות בריאותיות חמורות יותר.

אני לא רוצה להגיע למצב שאני בסיכון חמור של הבריאות שלי בשביל שמירה.
כמו שנאמר, את החלק שלי בנטל התורנותי אני אתן, בצורה אחרת.
רק לא בצורה שיכולה לפגוע לי בבריאות.
בינתיים הרופא לא מכיר את הדעה שלי, ואולי הוא מסמן אותי בתור תחמן נוסף.
אני רק רוצה לדעת באילו צעדים אני יכול לנקוט במידה והוא מחליט בסופו של דבר לא לקבל את החלטת הרופא המומחה. זה קריטי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר