לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-03-2010, 21:24
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
מלחמת גרסאות בחוות גלעד. שלושה מתנחלים עם אלות נעצרו.

פלסטינים מאזור שכם דיווחו בצהריים (יום ו') כי הותקפו בידי מתנחלים מהמאחז חוות גלעד במכות ובמהלומות מוט ברזל, שגרמו לשברים בידו של אחד מהם ולפינויו לבית חולים. המתנחלים טענו כי את האש הציתו פעילי שמאל, שלדבריהם הגיעו למקום בכוונה לעורר פרובוקציה. שלושה מתנחלים עם אלות נעצרו.

הפצוע בתקרית הוא אחיו של זכריה סידה, רכז השטח בגדה של ארגון "רבנים לזכויות אדם". בשיחה עם ynet סיפר סידה כי אחיו נפגע כשניסה להדוף את המתנחלים מלהכות אותו עצמו. הוא דחה את טענות המתנחלים כאילו הגיע למקום כדי לעורר פרובוקציה, ואמר כי הוזעק על ידי חלקאים מהכפר ג'ית הסמוך שטענו כי תושבי החווה החלו לתקוף אותם.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3861779,00.html
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-03-2010, 22:37
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
'אני רק שאלה'
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "מלחמת גרסאות בחוות גלעד. שלושה מתנחלים עם אלות נעצרו."

[1] האם אתה רואה בעלי וואקד כתב נאמן המייצג יושרה עיתונאית ושראוי לשלהב שנאת אחים בגין דיווחיו?

[2] האם אינך מבחין בדפוס חשוד 'מעט' לפיו מדי כניסת שבת מדווחים שני אתרים שאינם חשודים זה מכבר בזיקה לאתיקה עיתונאית או לציונות על פוגרומים נוראיים שמחוללים המתנחלים האכזריים בכפריים העדינים?
האם לא מטרידה אותך העובדה כי כמעט כל הכתבות הללו מדווחות ע"י אותם אנשים, אינן זוכות לכל מעקב מאמת, מתבססות רק על דברי הצד הפלשתינאי המנומס, משוחררות לרשת בשעה בה אין באפשרות שומרי שבת להגיב ומתרחשות בשעות בהן סביר שומרי שבת ינוחו משבוע של התעמרות באחיו המדוכאים של מר וואקד?

[3] האם אינך רואה בעיה בניסוח הכותרת שיכלה להיות באותה מידה [גרסה כנגד גרסה] "חקלאי חוות גלעד: פעילי שמאל קיצון יוצרים פרובוקציות אלימות"?

[4] לאיזה חצר חסידית משתייך כבוד האדמו"ר זכריה סידה רכז 'ארגון רבנים למען זכויות אדם' [חסידי וואקד, חסידי ברגותי או שמא חסידי קרן?] והאם הליכה עם מצלמה היא חלק מפולחן מקובל בקרב חצר זו?

[5] מה לדעתך הסכוי שרכז השטח האמין וטוב הלבב שהיה שמח לשמור על חיי בני עמנו אילו נקלעו לכפרו מקבל שכר מארגון הרבנים שמקבל תרומות מקרן כלשהי?
ישן 12-03-2010, 23:08
צלמית המשתמש של Segmany

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "'אני רק שאלה'"

[1] לא בחנתי את עלי וואקד מקרוב, אבל אני חושב שכל אחד יכול לגבש את הדעה שלו על עבודת העיתונות של כל אחד במדינה. לגבי הכתבה המדוברת, הרי שאני לא רואה חוסר אובייקטיביות בלהביא את טענותיהם של כל הצדדים בפרשה ולהדגיש ש"פלסטינים מאזור שכם דיווחו...."

[2] אני לא מבחין בשום דפוס חשוד, משום שאירועים כמו אלו לא היו מתקיימים ביום אחר ובשעה אחרת שכולם עסוקים בדברים אחרים.

[3] אני מתייחס לכתבה ולא לכותרת ולכן, הכותרת בפרש שונה.

[4] אני לא מכיר את הארגון הזה. בכל מקרה, בימינו כולנו מסתובבים עם מצלמות... ממש האח הגדול פה.

[5] 50%

ישן 13-03-2010, 11:15
צלמית המשתמש של Segmany

אני לא משפטן :)
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "צ'מע, התשובות של אריק שרון לחוקריו היו משכנעות יותר באמונת המשיב בדבריו..:)"

עוד לא הסתיים הסימסטר (למעשה הוא רק התחיל), ולכן עוד לא עברתי שום מבחן במימון.

לא כולם צריכים לעשות שעושים תואר שני במנהל עסקים. יש למעשה 3 סוגים של אנשים תואר שני במנהל עסקים: 1. מנהלים שרוצים להעשיר את הידע שלהם 2. כאלו שרוצים לעשות שינוי כיוון 3. כאלו שלא מצליחים להתקבל לעבודה ורוצים יתרון תחרותי.

בתור מנהל צעיר, אני חושב שכרגע על 1, אבל לוקח בחשבון ש2 ו-3 עלולים להיות ראליים בבוא הזמן. חוץ מזה, כמה זמן עוד אני יכול לשבת בבית ולצפות בתוכניות ראלטי? אני חייב לעשות עם עצמי ומשהו ואין כמו תואר שני בשביל להרגיש שאתה לא מבזבז את הזמן בישיבה בסלון

ישן 13-03-2010, 23:55
צלמית המשתמש של Segmany

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אני נתקל בלא מעט אנשים שמסלולם המקצועי לא היה בכיוון כלכלה או ראיית חשבון"

אני יכול רק לספר לך את הסיבות שלי, שהן די שונות ממה ששמעתי מאנשים אחרים.

אני הלכתי ללמוד תואר שני במנהל עסקים משני סיבות עיקריות:

האחת, שהיא בשבילי ה"מה ללמוד?" נובעת מסגירת מעגל - לפני שהלכתי ללמוד תואר ראשון היתה לי התלבטות קשה בין הנדסת מכונות להנדסת תעשייה וניהול ואת ההחלטה הסופית קיבלתי מתוך הבנה שאת תחום הניהול אני תמיד אוכל ללמוד בתואר שני אחרי הנדסת מכונות, לעומת העובדה שאי אפשר ללמוד ניהול ואז תואר שני בהנדסת מכונות.

השניה, שהיא בשבילי ה"למה עכשיו?" נובעת מהזדמנות - אני מרגיש שיש לי את הזמן ואת היכולת ללמוד את זה כרגע, מה שלא בטוח שיהיה בעוד 5 או 10 שנים כשתהיה משפחה ואם זה מה שאני רוצה לעשות, אז טוב לעשות את זה כל עוד אפשר ולא להתבאס עד גיל 67 שלא עשיתי עם זה כלום.

חוץ מזה, שאני לא רואה את עצמי מסוגל לשבת בחיבוק ידיים כל היום בלי תעסוקה מלבד העבודה עצמה - כרגע זה תואר שני, אבל אני לא חושב שאני אפסיק אי פעם לנסות ללמוד משהו, אני די נהנה מזה, למרות שאני שונא את הבחינות שבסוף - כמו כולם

ישן 14-03-2010, 02:15
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "'אני רק שאלה'"

ואולי הגיע הזמן שגם מתנחלים יתחילו ללכת עם מצלמות?

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 14-03-2010, 07:42
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "מתנחלים ובעיקר חיילים"

ועדיין, כמו שחיילים מסתכנים בלחימה, זה חלק מהעסק. גם המתנחלים צריכים להבין את זה. ערכה של הפרובוקציה יופחת בצורה הזו.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:54

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר