15-03-2010, 20:58
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
אני באמת מציע לך להשתמש יותר בטיעונים ופחות בסופרלטיבים שליליים.
ברשותך אסמן בירוק כל מקום שבו הצגת תגובה לא עניינית במקום טיעון. במקומות שבהם הצגת טיעונים אשמח לענות.
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי BingoX
כמו תמיד מציגים תגובה מיתממת - לא לעניין
מה זה נכפה עלינו ? בטח שנכפה, אם שני הצדדים לא רוצים בהסדר
מה פירוש בטח נכפה? אתה שוכח שאנחנו מדינה ריבונית המחזיקה בכל השטח שנמצא במחלוקת, אף אחד לא יכול לכפות עלינו כלום שלא באמצעות מלחמה ואף אחד לא מסוגל/מעוניין כרגע במלחמה נגדינו
כמובן, הממשל של אובמה אנטישמי, הוא צריך להיות ציוני ולשיר התקווה כל בוקר,
וגם לעבור בשתיקה על כל שטות שעושים הישראלים (אפילו שלא לטובתם) רק אז הוא לא אנטישמי.
הממשל של אובמה לא צריך להיות ציוני, מעטים הממשלים שבהם הייתה אהדה לציונות, ניתן לצפות מארה"ב שתתייחס בצורה חיובית לבעלת בריתה ולא תכפה עליה לעשות דברים למען אויב משותף.
הממשל של אובמה אנטישמי משום שהוא מקיף עצמו באנטישמים ואנטי ישראלים. הכומר של אובמה איתו נהג להפגש כל יום א' בשבוע הוא אנטישמי ידוע. אתה רוצה שנביא לכאן אמירות שלו? אתה רוצה שנראה לך מי היה אמור להיות היועץ של אובמה לענייני איכות סביבה (מישהו שהאמין שמגדלי התאומים הם מעשה של אמריקה עצמה) אתה רוצה שנראה לך שיועצת לענייני חוץ של אובמה הציעה לשלוח צבא אמריקאי להלחם בישראל? יועץ אחר שהציע ליירט מטוסים ישראלים בדרך לאיראן?
וכן, אני רוצה שאנשים יעשו חשבון נפש כי אולי זה נדוש אבל עדיין נכון ל"טנגו צריך שניים".
לא ברור כיצד הקלישאה על הטנגו קשורה לכאן? האם אנחנו עוסקים בריקוד?
המשבר עם טורקיה אולי בגלל איראן אבל הכוונה להשפלה שקיבלנו בגלל הטמטום של הממשל.
"אל חשש, אובמה ילך בקרוב וגם אם לא ילך, אם נדע לעמוד על שלנו הוא יתקפל והמשבר יגמר. כבר היינו בסרט הזה. " מעורר רחמים ...
אתה זוכר את גיימס בייקר שבוש האב היה שולח לפה? היינו בונים לו התנחלויות על ימין ועל שמאל, איפה בייקר היום ואיפה ההתנחלויות האלה? בייקר לא משפיע בכלל וההתנחלויות האלה פורחות..
דו"ח גולסטון גם הוא בגלל טמטום של הממשל ,שאחרי ששכך
התחילו הח"כים להתרברב מה שהעלה אותו שוב לכותרות .
עם זה אני מסכים חלקית. הדיבורים על דוח גולדסטון עצמו וה"תיקונים" וחקירות היתר היו מיותרות, ואני אפילו מסכים שגורמי ממשל ברברו בסוגייה יותר מדי (כולל צה"ל) יחד עם זאת טוב שנחשף ש - 92% מהדיווחים נגד ישראל בדו"ח הוגשו לגולדסטון על ידי ארגון ישראלי. אתה מכיר את זה?
החוקים שהזכרתי הם רק להדגשת עוד השטויות שעושה הממשלה
ולימוד אידאולוגיות (מורשת ישראל וציונות) צריכה להיות מחוץ לעולם האקדמי במיוחד שרוצים שזה יהיה חובה ולא ראשות.
למה לימוד אידאולוגיות טובות ומועילות צריכות להיות מחוץ לממסד האקדמי (ממסד שכזכור מקבל כספים מהמדינה הציונית ששמה ישראל, מדוע שמורשתה והתנועה שהקימה אותה לא ילמדו באקדמיה? מה ההסבר שלך?
אני חושב שאם זה נשמע כמו ברווז והולך כמו ברווז זה כמובן ברווז
אז הלאומניות של ליברמן והפנטיות של ש"ס מנסות לשנות את אופי החברה ואת
מדיניות הממשל וזה מצב חמור.
ליברמן לאומני כמו שאני לוליין בקרקס, אין לו התבטאויות לאומניות וגם אם תתעקש ותמצא התבטאויות שכאלה, הוא מעולם לא קיים את מה שהבטיח, דווקא ש"ס מתגמשת יחסית לאגודה (ראה ברית הזוגיות וחוק הגיור) ויש בהחלט התפתחות חיובית בתחומי דת ומדינה. אני חושב שמי שבאמת מנסה לשנות את אופי החברה תוך קבלת תרומות במיליארדים מאויבי ישראל זו הקרן החדשה והיא גם זו שחודרת למוסדות שלטון על אף שלא נבחרה מעולם לשלוט כאן.
נקודה שלא התייחסת אליה היא הטיעון שהממשלה הזו לא יצרה בעצמה משברים חדשים שלא היו קודם
(המשבר האמריקאי הוא מלאכותי כדי להחניף לערבים)
|