לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-04-2005, 11:38
  XForce XForce אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.12.03
בעייה עם מודם/נתב 2WIRE - לא מצליח להגדיר אותו

שלום רב לכולם, בבית יש לנו 2 מחשבים שמחוברים דרך מודם/נתב 2WIRE.
במחשב היותר ישן (פנטיום 3) מחובר המודם עצמו ובמחשב השני (פנטיום 4) מחובר לאינטרנט דרך PC PORT.
במחשב הראושן קרתה תקלה, שאילצה אותנו להתקין ווינודס חדש על הווינודס ME שהיה בו. מאז קרו מספר תקלות והראשי היה שלא הצלחתי להתקין את התוכנה שבאה עם הדיסק של 2WIRE שמשת כ"CONTROL PANEL" של המודם.. כלומר ממנה מגיעים אל כל האפשרויות של המודם כמו הפיירוולך לדוגמא.

מה שיצא זה שאני מצליח לגלוש בהאינטרנט חלק ב-2 המחשבים רק שבמחשב הראשון התוכנה שבאה עם הדיסק של 2WIRE לא מותקנת ואני לא מוצא דרך להגיע לפיירוול.
ניסיתי להיכנס לאינטרנט אקספלורר ולהיכנס לעמוד הנתב: http://gateway.2wire.net/ כמו שאני נכנס אליו דרך המחשב שלי.. הבעייה היא שכשאני מנסה להיכנס אל האתר יוצא לי דף שגיאה (ERROR 404) ואני לא מצליח להגיע לפאנל של ההגדרות.

ניסיתי גם להגידר מהמחשב שלי (פשוט בפאנל של המודם בחרתי את השם של המחשב שעשוה בעיות) את התוכנה שאנחנו מעוניינים לאפשר בפיירוול שבמחשב השני.
הבעייה היא שכל פעם שאני לוחץ כדי לעביר את התוכנה מהעמודה בצד שמאל של התוכנות הקימות, לעמודה בצד ימין של התוכנות המאושרות, לא קורה כלום.. ראני פשוט לוחץ על ADD ולא קורה כלום.
יש למישהו רעיון איך אני יכול להתגבר על התקלה הזו? איך אני יכול להגיע מהמחשב הראושן ללוח הגדרות הנתב?

פרטים טכניים:
מודם: 2WIRE HomePortal 1100 גירסה: 3.5.7
WINDOWS 2000 באנגלית.

המון, המון תודות מראש!

נערך לאחרונה ע"י XForce בתאריך 18-04-2005 בשעה 11:41.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר