לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 20-03-2010, 12:23
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 16,971
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
YNET: אחרי עוד 40 דקות בטלפון - נתניהו התחייב לקלינטון בכתב

התשובה הישראלית לדרישות האמריקניות ניתנה גם בעל-פה, וגם בכתב. בהמשך לשיחת הטלפון שקיים ראש הממשלה, בנימין נתניהו, עם מזכירת המדינה הילרי קלינטון בעת ששהתה במוסקבה, הוא שיגר אליה מסמך כתוב המשקף את ההסכמות לדרישות של ממשל אובמה ממנו. המסמך הכתוב שיקף את השיחה בין השניים, שנמשכה 40 דקות. כך דיווחו הבוקר (שבת) כלי תקשורת בארצות הברית.

האתר "פוליטיקו" דיווח מפי מקורות דיפלומטים כי המסמך של ראש הממשלה נתניהו משקף את מה שהסכים לבצע בתגובה לדרישות של קלינטון. אותן תביעות הוצבו בשיחת הטלפון הקודמת בין השניים, לפני שמונה ימים - שהייתה קשה במיוחד וארכה אף יותר מ-40 דקות.

אותם המקורות סירבו להיכנס לפרטי המסמך של נתניהו. בישיבת הרביעייה הבינלאומית לענייני המזרח התיכון (הקוורטט) במוסקבה, קלינטון לא התייחסה קונקרטית ללתשובת נתניהו, אולם הסכימה לומר כי הוא סיפק לה "תשובות שימושיות ומועילות".

גורם מדיני בכיר בלשכת ראש הממשלה אמר אמש כי נתניהו, הסכים לנקוט צעדים בוני אמון ומחוות למען הפלסטינים, אך לא בירושלים: "המדיניות שלו היא כן לגמישות, אבל לא בירושלים". שלשום דיווחו בארה"ב שהסיכום בנושא הבנייה בירושלים יהיה ברוח "אל תשאל, לא אספר" - עמימות שתאפשר לנתניהו לחיות עם הקואליציה הימנית שלו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3865262,00.html
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
-----------------------------
S e g m a n y
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 20-03-2010, 17:15
צלמית המשתמש של ichpatli
  ichpatli ichpatli אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 28.10.01
הודעות: 3,759
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "לא רק השמאל, אלא גם בגלל הטיפישי שסיבך אותנו ללא כל תבונה פוליטית."

כשחוסין האמריקאי חושב שפרובוקציות נגד ישראל יקדמו מדיניותו הכושלת, הוא כבר ימצא תירוץ מתאים לכך, ללא קשר אם תסופק לו עילה רצינית לכך או לא. המקרה הנוכחי של "הפגיעה האנושה" באדון ביידן הוא בקטגוריה של תירוץ ללא עילה רצינית. בניה בירושלים היא קונצזוס חוצה מפלגות בארץ (למעט מרצ והערבים), כך שהתעסקותך בחיפוש אשמים אצלנו, יוצרת רושם שאתה סבור שתמיד ניתן לרצות את הפריץ. צריך לקוות שניתן יהיה לעבור תקופת שלטון חוסיין במינימום נזקים ובמינימום התקפלויות (כשמירב הסיכויים שבמילא לא יעזרו).
_____________________________________
אֵין עַם אֲשֶׁר יִסּוֹג מֵחֲפִירוֹת חַיָּיו - נתן אלתרמן (זמר הפלוגות).

"טוב קצר וקולע מארוך וצולע" - (ש.ר.)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר