לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-03-2010, 12:20
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
ציפי לבני: את מחיר החוצפה של נתניהו משלם הציבור

"אנחנו צריכים לשאול את עצמנו מה השתנה מהפסח הקודם לפסח הזה מבחינת מעמד ישראל בעולם, מבחינת מעמדה של ירושלים, ומבחינת מעמד הנשים שבגלל גחמה פוליטית של מישהו אחר עברו לירכתי האוטובוסים", הוסיפה לבני, "צריך ממשלה עם חזון ומנהיגות אחרת. תהליך השלום הוא לא רק מילים - הוא השקפת עולם. במקום להכניס את ישראל לפינה ולהגיד לציבור שכל העולם נגדנו, צריך ראש ממשלה עם חזון".

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1159656.html

************************************************** *****************************

אני כלל לא מתבייש בעובדה שלא ממש צהלתי באותו היום שבו כולם לעגו לעמיר פרץ ותצלום המשקפת. הנה יש לנו "מנהיגה" שגורמת לפרץ ביום רע להראות איש בעל שיעור קומה עולמי. בלי מכסי משקפת, ובלי חיקויים לועגים של יצפאן, ציפי לבני מצתיירת כ"נשיונל דיסגרייס" הקבועה שלנו: עילגת, רדודה וכן... מטופשת - גם אם רועדים מפחד ואימת הפמיניסטיות כשאומרים את זה.

מנהיגת "מפלגת שתי המלחמות" - בשר מבשרה של הקומבינה שהאחזות בקרנות ההמזבח, כמו כן "פירוק טוטאלי של ישראל מכל נכס של "לגיטימיות שבשתיקה" ע"י ידידותיה בעולם, רשומים בטאבו על שמה, מעזה לצווח בלי בושה סיסמאות שאמורות, בעיקר, דווקא לחשוף את ערוות הקומבינה הפוליטית בראשה היא עומדת, ושהיא האחראית, ככל שזה נוגע למפלגה פוליטית, למצב המזוויע של ישראל בזירה הבינלאומית!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-03-2010, 12:42
  מבקר המדינה מבקר המדינה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "ציפי לבני: את מחיר החוצפה של נתניהו משלם הציבור"

מה ש"אנחנו צריכים לשאול את עצמנו מה השתנה מאז הפסח הקודם", זה איך הגענו לכך שחבר במפלגת קדימה - חיים רמון (אומנם עבריין מין מורשע, אבל בכל זאת) מבקש מהפלסטינאים להתאזר בסבלנות ולא לפתוח במשא ומתן עם ישראל, כי ככה הם ישיגו יותר. אנחנו צריכים לשאול את עצמנו איך הגיעה מפלגת אופוזיציה (אומנם המושחתת ביותר בתולדות מדינת ישראל, אבל בכל זאת) לשפל המדרגה של דאגה לאינטרסים של האוייב הפלסטיני, יותר מלאינטרסים של מדינת ישראל.

טוב, אולי אני לא צריך להיות מופתע מהתנהגותו של עבריין מין מורשע, אשר חבר במפלגה המושחתת ביותר בתולדות מדינת ישראל.

ישן 28-03-2010, 16:19
צלמית המשתמש של Pilon
  Pilon Pilon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי מבקר המדינה שמתחילה ב "מה ש"אנחנו צריכים לשאול את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מבקר המדינה
מה ש"אנחנו צריכים לשאול את עצמנו מה השתנה מאז הפסח הקודם", זה איך הגענו לכך שחבר במפלגת קדימה - חיים רמון (אומנם עבריין מין מורשע, אבל בכל זאת) מבקש מהפלסטינאים להתאזר בסבלנות ולא לפתוח במשא ומתן עם ישראל, כי ככה הם ישיגו יותר. אנחנו צריכים לשאול את עצמנו איך הגיעה מפלגת אופוזיציה (אומנם המושחתת ביותר בתולדות מדינת ישראל, אבל בכל זאת) לשפל המדרגה של דאגה לאינטרסים של האוייב הפלסטיני, יותר מלאינטרסים של מדינת ישראל.

טוב, אולי אני לא צריך להיות מופתע מהתנהגותו של עבריין מין מורשע, אשר חבר במפלגה המושחתת ביותר בתולדות מדינת ישראל.

פיספסתי את זה. תוכל להפנות אותי לידיעה ?

ישן 28-03-2010, 16:44
  מבקר המדינה מבקר המדינה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Pilon שמתחילה ב "[QUOTE=מבקר המדינה]מה ש"אנחנו..."

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

כמו כן, ב-Ynet הובא אישור מהצד הפלסטיני לנכונות הידיעה:

ציטוט:
בתוך כך, הפלסטינים מדווחים שבאופוזיציה הישראלית מאותתים להם על שינוי קרוב. לאחרונה נפגש חבר הכנסת חיים רמון עם בכיר הפתח מוחמד דחלאן. הפגישה, שהתקיימה במלון בירושלים ונמשכה כארבע שעות, עסקה בהתפתחויות המדיניות, כשלטענת הגורמים הפלסטינים, רמון הבהיר כי מצבו של נתניהו קשה מאוד וכי צפויות התפתחויות מדיניות ופוליטיות שעשויות להביא לשינוי בממשלה.

רמון הכחיש את הטענות. "הבל הבלים, לא היה ולא נברא. אלה סילופים של אנשים מיואשים בלשכת ראש הממשלה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3868384,00.html

נערך לאחרונה ע"י מבקר המדינה בתאריך 28-03-2010 בשעה 16:52.
ישן 28-03-2010, 12:43
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
צביעות לשמה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "ציפי לבני: את מחיר החוצפה של נתניהו משלם הציבור"

ציפי לבני היא יושבת ראש האופוזיציה. לצפות ממנה שתעמוד מהצד בכל פעילות ראש הממשלה זו צביעות לשמה - תפקיד האופוזיציה ויו"ר האופוזיציה בראשה להיות תחליף אפשרי לשלטון הקיים וזה מהות ההבדל בין קואליציה ואופוזיציה. ציפי לבני פועלת במישור המדיני כל הזמן כדי לחזק את הקשר הישראלי עם מדינות החוץ וזה מעל ומעבר למה שהיא אמורה לבצע כיו"ר האופוזיציה. בוא לא נהיה תמימים - זה לא פחות ממה שנתניהו עשה כשהוא היה יו"ר האופוזיציה.

כאזרח אני עומד מאחורי בנימין נתניהו במצב שנקלענו בו עם ארצות הברית ואפילו בנושאים נוספים, וזאת למרות ביקורת קשה שיש לי מול המדיניות שלו בנושאים אחרים כמו בית החולים באשקלון - אבל אני לגמרי מבין את הגברת לבני ואת פעילותה במישור הפוליטי, גם אם אני לא מסכים עם חלק מהדברים.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:37

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר