לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-11-2009, 08:14
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
מגעיל הרב יצחק פרץ: "הגויים מרוסיה אשמים ברציחות"

מדהים, רק יממה עברה מאז שהציבור הדתי בארץ ובעולם יצא בתחינה שלא להכפיש ציבור שלם בגלל התנהגות נפשעת של פרט אחד ממנו, והנה, התבטאות חמורה מעין זו משתרבבת לה אל חלל האוויר.

http://www.mako.co.il/news-israel/l...0&pId=978777604

שר הפנים לשעבר, הרב יצחק פרץ, טוען שחזה את הרצח המזעזע של משפחת אושרנקו: "ראיתי הכול מראש והזהרתי", הצהיר פרץ, שמאשים את העולים הלא יהודים בגל הפשיעה בישראל.
בריאיון לאתר 'חרדים', בעקבות הסרת צו איסור הפרסום בחקירת הרצח, מזכיר הרב פרץ, המכהן כיום כרבה הראשי של רעננה, כי הזהיר בעבר מפני לא יהודים שעלו לישראל מתוקף חוק השבות. "אנחנו קוצרים את פרי הבאושים של חולשת הדעת", אמר הרב פרץ, המכהן היום כרבה הראשי של רעננה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-11-2009, 10:56
  Lance Lance אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "הרב יצחק פרץ: "הגויים מרוסיה אשמים ברציחות""

אבל מה לעשות שזה דפוס קבוע?
מה לעשות שטונות של נוצרים אנטישמיים עלו לפה בגלל התנאים הטובים?
מה לעשות שמהם יצאו הכנופיות שהכו באכזריות עוברי אורח בסגנון "התפוז המכני",?
מה לעשות שמהם יצאו כתות שטן שחיללו בתי כנסת וריססו צלבי קרס?

חוק השבות שנועד להגן על היהודים, הפך את ישראל בגלל אכיפה כושלת,
לגן עדן של נוצרים שונאי ישראל, חלקם אנטישמי - שבאו לפה על גבם של שכניהם היהודים.

אם מישהו יטרח פעם לעסוק במחקר לגבי התפלגות הפשיעה בקרב "יוצאי חבר העמים" כמו שאוהבים לקרוא להם,
אין לי ספק שהוא יגלה שהרוב המכריע אם לא המוחץ שבהם, אינם יהודיים ואין להם שום זיקה ליהדות או לציונות.

עד עכשיו אני לא שוכח את אחד מתשדירי הבחירות של אחת המפלגות הרוסיות,
שבה רואיין עולה יהודי שמספר על השכן האנטישמי שלו שהיה מקלל אותו ומאמלל אותו ברוסיה על היותו יהודי,
ואז כשעלה לארץ נדהם להתקל באותו שכן פה בישראל - זה הפקרות שאנחנו שילמנו, משלמים ונמשיך לשלם עליה.

לא זה הציביון היהודי שעליו נלחמנו, אנחנו לא "מדינת כל אזרחיה", אנחנו מדינה יהודית - והגיע הזמן להתחיל להזכר בזה.
ישן 01-04-2010, 18:00
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "אבל מה לעשות שזה דפוס קבוע?..."

ואוו לקרוא תגובה כזו ועוד ממך.... עד לפני מספר דקות נורא הערכתי את הדעה שלך בתור בן אדם ומנהל פורום קונספירציות... עצוב לשמוע מילים כאלו יוצאות מפיך ועוד בכעס שכזה...

לדעתי האישית העלייה הרוסית היא העלייה שתרמה הכי הרבה למדינת ישראל עם זה מבחינת חינוך,טכנולוגיה,רפואה וכו... בוודאי שעם כול הטוב הגיע גם חרא.

ואני לא אומר את זה בגלל שאני רוסי.

אני אישית רואה את המדינה הזו כ"מדינת כל אזרחיה" ולא כ"מדינת היהודים" וברגע שהיא תתחיל באמת להיות מדינת כול אזרחיה אולי ניראה שיפור עד אז "מדינת היהודים" תמשיך להיראות כפי שהיא ניראת היום

"אם מישהו יטרח פעם לעסוק במחקר לגבי התפלגות הפשיעה בקרב "יוצאי חבר העמים" כמו שאוהבים לקרוא להם,
אין לי ספק שהוא יגלה שהרוב המכריע אם לא המוחץ שבהם, אינם יהודיים ואין להם שום זיקה ליהדות או לציונות."

האם עשית מחקר שכזה? האם יש לך תוצאות כולשהם להראות לנו? במידה ולא איך אתה בכלל יכול לכתוב משהו כזה...

חייב לציין שהצלחת לפגוע בי ברמה האישית. אני מאוכזב ממך לאנס.
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

ישן 03-11-2009, 15:02
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
זה גם פוגע בסיכויי השלום אמת בינינו לבין הערבים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "הרב יצחק פרץ: "הגויים מרוסיה אשמים ברציחות""

אני מעתיק מה שפורסם כבר פעם:

http://www.fresh.co.il/vBulletin//s...ad.php?t=486531
להמר את הזהות היהודית בשירות צבאי - הוספת חטא על פשע
ישנם קולות הטוענים שזה לא חשוב הזהות היהודית. אפילו גוי ברזילאי או רוסי, אם הוא משרת בצבא זה מקנה לו אזרחות ישראלית למופת.

סליחה, אבל יש בזה הגיון עקום.

באיזו זכות מהגר לארץ ישראל גוי רוסי או ברזילאי, עם נשק בידיים, להילחם נגד ערבים הטוענים שהם פלשטינאים או כל שם אחר שנותנים לעצמם, שהתגוררו בארץ הזאת כמה מאות שנים לפני זה.

כשזה מדובר ביהודי שזו ארצו היחידה, ובמשך אלפיים שנה הוא נרדף בגלות בכל כדור הארץ, או-אז זה מובן בהחלט: לערבים יש את ערב הסעודית, ליהודים יש את ארץ ישראל, וזו ארצם עוד לפני שנולד האיסלם שהתחיל עם כיבוש אימפריאליסטי.

אבל גוי רוסי שיש לו ארץ הכי גדולה בעולם, או גוי מברזיל אז באיזו זכות? ועוד להחזיק נשק בידיים ולהלחם.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר