לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-04-2010, 15:38
  Menaham_123 Menaham_123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.09.09
גיבוש טיס 166 ותאריך גיוס

שלום לכולם, הייתי בגיבוש טיס 166 בחודש שעבר והתקבלתי. חבר שהיה איתי גם כן התקבל אך משום מה דחו לו את הגיוס לינואר. המקרה שלי הוא שבפברואר חתמתי דח"ש למכינה, אך לאחר שעברתי את הגיבוש החלטתי שרצוני הוא להתגייס לקורס הקרוב ולכן ביטלתי את הדח"ש. בגלל הבירוקרטיה של צה"ל, טופס הביטול עדיין לא אושר ולכן איני יודע מה מצבי, האם אני מתגייס בינואר או ביולי הקרוב? שאלתי היא האם יכול להיות שאפול בין הכיסאות וגיוסי ידחה לינואר? בכל זאת אני כבר מרגיש מוכן לקורס, זה החלום שלי מאז ינקות פחות או יותר ובנוסף אין ברצוני "לבלות" עוד חצי שנה באזרחות, אני מורעל ממש ומת להתגייס לקורס הקרוב. יש איזושהי דרך להתגייס ביולי וגם לשנות את תאריך הגיוס של חברי הטוב או שאין?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-04-2010, 17:00
  Menaham_123 Menaham_123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.09.09
ישנה התפתחות בפרשה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Menaham_123 שמתחילה ב "גיבוש טיס 166 ותאריך גיוס"

התקשרתי למנהלי המכינה שהתמיינתי אליה והם אמרו לי שהם שלחו את טופס ביטול הדח"ש ותאריך הגיוס אמור להתעדכן בזמן הקרוב. במקביל שלחתי בעצמי פקס ובו הודעתי על ביטול הדח"ש ורצוני להתגייס לקורס הקרוב.
בקשר לחבר שלי, התקשרו אליו ושאלו אותו אם הוא רוצה להקדים את גיוסו. הוא כבר התרגל לרעיון שהוא מתגייס בינואר והאפשרויות שזה פותח, לכן הוא מתלבט אם להקדים או לא. הוא מחכה לראות מה תאריך הגיוס שלי ורוצה להחליט ביחד ככה שנראה בעתיד.

יש לי עוד שאלה אחרונה, בקשר לירפ"א ג' וד' וכמובן האקו-לב, עד מתי אני יכול לבצע אותם כדי שאני יוכל להתגייס ביולי? פשוט כמו שאמרתי אני בתהליכי אישורים. תודה רבה על עזרתכם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:42

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר