09-04-2010, 20:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
היה לי עוד קטע מעצבן בסופר :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "אשכול נאחס שבועי לשבוע שגמר לנו את פסח ונותן כמה ימי התאוששות עד יום השואה"
כרגיל, לקחתי שני מוצרים, התעלמתי מששת-שבעת האנשים שעמדו ליד הקופה המהירה והלכתי לי לקופה הרגילה, שם חיכיתי בסבלנות אחרי גברת אחת. פתאום, שיחת טלפון חשובה, מעולה - ממילא לא היה לי משהו יותר טוב לעשות כשאני מחכה בתור ואז הגיע הזוג המעצבן. היא - אולי תעבור לקופה המהירה, אני - מנסה להמשיך בשיחה ומתעלם. היא - מושכת לי ביד, אומרת לי הלו ומנסה לשכנע אותי שוב ש"לטובתך כדאי לך לעבור לקופה המהירה" , אני - תוך כדי שיחה מסמן לה "לא" עם נענוע עצבני של הראש מצד לצד. היא - נו טוב, אם יש לך זמן לחכות.. תחכה. הסתיימה השיחה והגיע תורי - תוך כדי שהקופאית מעבירה את שני המוצרים שלי הזקן (בעלה) מוציא חבילה של כרטיסי פלסטיק (אשראי, מועדון חברים , כאלה) ודופק איתם על הקופה בקצב של אחד לשנייה ושוב ושוב, החלטתי ללמד אותם לקח וביקשתי מהמוכרת שתביא לי סכין גילוח מהתא השקוף הנעול שבקופה ליד, היא הלכה להביא מפתח - המפתח לא התאים ואז הלכה להביא עוד מפתח ואז אני התלבטתי איזה סכין גילוח אני רוצה וכל הזמן הזה הזקן דופק עם הכרטיסי אשראי..רבאק.