24-04-2010, 00:01
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.05.09
|
|
הייתי בערך באותו מצב כמוך. אני מתכנת בC++ כ4 שנים ברמה גבוהה , הייתי במיונים למודיעין שמהם נפלתי בגלל כל מיני בירוקרטיה , לבסוף הגעתי לחימוש ונתנו לי קורס של חשמלאי מרכבה. ניסיתי להסביר את המצב שלי בצורה פשוטה למפקדים ולכל מי שיכל להקשיב , אבל זה לא עזר. לא רציתי להיכנס לכלא , אז בסוף סיימתי את הקורס כמצטיין ( לא קשה במיוחד ) ועכשיו אני חשמלאי באיזה גדוד בדרום , המקצוע עצמו לא כזה נורא , עבודה של חשמלאי היא יותר עבודה עם הראש מאשר עבודה פיזית. בכל מקרה זה לא הכי סימפטי , אבל זהו לא מצב תמידי , ואני מנסה להתעסק בתכנות בזמני הפנוי.
אני לא מנסה לבאס אותך , אבל יותר טוב שתדע את האמת. קודם כל בה"ד 20 , המקום שבו הקורס יעבור הוא אחלה מקום , אל תיתן לאוהלים להפחיד אותך. מצד שני האוכלוסייה של קורס מכונאות רכב לא הכי סימפטית ממה שראיתי במשך ארבעה החודשים שביליתי שם , אבל זה משתנה מקורס לקורס. אתה יכול לנסות לבקש הצבה מחדש אבל מניסיון לבקש בצורה יפה לא יעזור. בבה"ד 20 מבינים רק נפקדויות , עריקויות וכלא. אפשרות אחרת היא להוציא פרופיל 45 שיפסול כל קורס בבה"ד 20 וישלח אותך בחזרה לבקו"ם , אבל זה לא בא בקלות.
מה שאתה כן יכול לנסות זה לבקש קורס אחר , כל קורס של חשמל יותר טוב מקורסים של מכונאות , אתה יכול גם לנסות אופטיקה אבל בזמן האחרון הוא נסגר לאט לאט לבנים. אני חייב להזהיר כי לעבור מקורס לקורס זה דבר נדיר מאוד וכמעט ולא קורה בבה"ד 20 , אבל תמיד אפשר לנסות.
אני מצטער אם ביאסתי אותך , אבל זה עדיף על לחיות באשליה כלשהי. בהצלחה 
|