לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-04-2010, 00:01
  Xsy Xsy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי coolroy שמתחילה ב "מה זה 310?"

הייתי בערך באותו מצב כמוך. אני מתכנת בC++ כ4 שנים ברמה גבוהה , הייתי במיונים למודיעין שמהם נפלתי בגלל כל מיני בירוקרטיה , לבסוף הגעתי לחימוש ונתנו לי קורס של חשמלאי מרכבה. ניסיתי להסביר את המצב שלי בצורה פשוטה למפקדים ולכל מי שיכל להקשיב , אבל זה לא עזר. לא רציתי להיכנס לכלא , אז בסוף סיימתי את הקורס כמצטיין ( לא קשה במיוחד ) ועכשיו אני חשמלאי באיזה גדוד בדרום , המקצוע עצמו לא כזה נורא , עבודה של חשמלאי היא יותר עבודה עם הראש מאשר עבודה פיזית. בכל מקרה זה לא הכי סימפטי , אבל זהו לא מצב תמידי , ואני מנסה להתעסק בתכנות בזמני הפנוי.

אני לא מנסה לבאס אותך , אבל יותר טוב שתדע את האמת. קודם כל בה"ד 20 , המקום שבו הקורס יעבור הוא אחלה מקום , אל תיתן לאוהלים להפחיד אותך. מצד שני האוכלוסייה של קורס מכונאות רכב לא הכי סימפטית ממה שראיתי במשך ארבעה החודשים שביליתי שם , אבל זה משתנה מקורס לקורס. אתה יכול לנסות לבקש הצבה מחדש אבל מניסיון לבקש בצורה יפה לא יעזור. בבה"ד 20 מבינים רק נפקדויות , עריקויות וכלא. אפשרות אחרת היא להוציא פרופיל 45 שיפסול כל קורס בבה"ד 20 וישלח אותך בחזרה לבקו"ם , אבל זה לא בא בקלות.

מה שאתה כן יכול לנסות זה לבקש קורס אחר , כל קורס של חשמל יותר טוב מקורסים של מכונאות , אתה יכול גם לנסות אופטיקה אבל בזמן האחרון הוא נסגר לאט לאט לבנים. אני חייב להזהיר כי לעבור מקורס לקורס זה דבר נדיר מאוד וכמעט ולא קורה בבה"ד 20 , אבל תמיד אפשר לנסות.

אני מצטער אם ביאסתי אותך , אבל זה עדיף על לחיות באשליה כלשהי. בהצלחה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:53

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר