לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-04-2010, 08:30
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
פשיטה של כוחות הביטחון על יצהר: נעצרו שבעה מתנחלים משום שלא התייצבו לחקירה

המשטרה, מג"ב וכוחות צה"ל פשטו לפנות בוקר (יום ה') על ההתנחלות יצהר ועצרו שבעה תושבים, בהם שלושה נערים. במשטרה טוענים כי השבעה נעצרו משום שלא התייצבו לחקירה.

העצורים חשודים בין היתר בהפרות סדר. לא ברור אם יש קשר בין המעצר לפעולות נקם של המתנחלים בפלסטינים שזכו לכינוי "תג מחיר" או לאלימות שהפעילו באחרונה נגד חיילי צה"ל. מנגד טוענים ביצהר כי המשטרה מפעילה "תג מחיר" משלה, ולטענתם שוטרים הוצבו השבוע דרך קבע בכניסה להתנחלות וחילקו דו"חות על בעיות קלות במכוניות, כמו היעדר מטפה כיבוי.

דובר ההתנחלות, אברהם בנימין, שאף הוא נחקר במהלך הפשיטה, אמר ל-ynet, כי סמוך לשעה 4 וחצי לפנות בוקר הגיעו כוחות הביטחון, שלפו אותו מהמיטה, משום שלטענתם לא הגיב לשלושה מכתבי זימון שנשלחו לו בדואר: "זו התנכלות של המשטרה, לא היו מכתבים שנשלחו אלי, יש דרך לעצור בן אדם, ולא חייבים לעשות את זה באישון ליל".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3882377,00.html
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-04-2010, 15:44
צלמית המשתמש של TIMON the mongoose
  משתמש זכר TIMON the mongoose TIMON the mongoose אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
תאוריה שלי
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי עופר123 שמתחילה ב "תגובה למעצרים: השחתת גן ילדים בחווארה"

אולי זה מתאים לפורום שכב לא קיים, אבל כל כמה זמן יש אירועים שתמיד קורים בזמנים מיוחדים,(כרגע זה שוב פעם נסיונות הטיווח בין אבו מאזן לביבי, משפטי אולמרט וכד') שהמתנחלים באים והורסים דברים בצורה כל כך גלויה לעין ולא מוקיעים את זה כי אם זה היה באמת כזה כזה גרוע הם היו תופסים את אותם סהרוריים . חבר שלי מתנחל מהצבא היה מספר שמלא פעמים היו מצטרפים להתנחלויות בחורים צעירים שחוזרים בתשובה ונכנסו לתוך נוער הגבעות והישיבות היו כאלה שגילו שהם היו שתולים .. אני לפי דעתי חושב שמתנחל אמיתי דתי לא סתם יילך וישרוף גן ילדים..

ישן 29-04-2010, 16:02
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
רק להזכיר
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "תאוריה שלי"

בלי להכליל את כלל המתנחלים.
אתה מוזמן לקרוא בלינק הבא, על מעשים קצת יותר חמורים מהשחתת גן ילדים. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%AA%D7%A8%D7%AA_%D7%94%D7%99% D7%94%D7%95%D7%93%D7%99%D7%AA
אגב, אנשי המחתרת היו ועדיים מקובלים מאוד בישובים מהם הם באים.
בתוך ציבור של 200 אלף איש מספיקים 2000 כדי להשחיר את כלל הציבור.
אין צורך לפתוח בתאוריות קונספירציה, כי אין. בתור תלמיד תיכון לקחתי חלק בפעולות נקם מאורגנות, לא רק שהישוב בו למדתי לא גינה אותם אלא אף עודד אותם.
באותם ימים (תחילת שנות ה-90) הפעולות התקבלו גם בקריצה על ידי הצבא.
אני לא ידוע מה קורה היום בתוך ההתנחלויות, וברור לי שיש שם אנשים טובים, בדיוק כמו שברור שיש שם פורעי חוק אלימים שצריכים לשבת בכלא.
וזה לא קשור לשופטים שמאלנים, לתקשורת שמאלנית או לשאר ירקות.

אם ציבור המתנחלים יוקיע את המתפרעים וישתף פעולה עם השב"כ והמשטרה במלחמה בהם, לא רק שהתופעות יתמעטו, אלא שגם כלל הציבור בישראל יבין שהמתפרעים לא מייצגים את המתנחלים.
אבל כל עוד תופעות כאלו ידווחו מייד כעלילת דם של השמאל, אז ההתייחסות תהיה לכלל המתנחלים.
ישן 29-04-2010, 22:57
מנהל פורום סטודנטים

ברור שלא
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "אין מה להשוות בין המחתרת היהודית."

אנשי המחתרת היו אנשי הישוב במובן העמוק של המילה.
עד היום זאת גאווה גדולה בהתנחלויות לאנשים שהיו חלק מזה.
היה לי מורה בבית הספר שישב בכלא, (השתתף בירי באוניברסיטה) הוא נחשב כאדם חיובי מאוד בקהילה.
חלק לא קטן מאסירי המחתרת עוסק בחינוך, ובהתנחלות להיות ר"מ בישיבה זה מקצוע מכובד.
אנשי תג מחיר, חלק לא קטן מהם הוא ארחי-פרחי. שמקבילים לשבאב החרדי.

אבל חשבת פעם שזה אולי קצת מוזר, שאנשים שהשתתפו בפעולות טרור, שמעבר לפגיעה בפלסטינאים. גרמו לעיוורון לחבלן של מג"ב. וחלק מהתוכניות שלהם היו עלולות ליצור מרחץ דמים נוראי. (פיצוץ הר הבית) נחשבים עד היום למלח הארץ בקהילה שלהם?

אגב, בעיניי זה רק עוד בעיה של התארגנויות כאלו. זה מתחיל באנשים איכותיים שחושבים שלהם יש את היכולת להחליט לכולם מה הדבר הנכון ביותר. (ואנשי המחתרת הם באמת אנשים אכותיים, עשו מעשים רעים מאוד. אבל אני לא מטיל ספק בטוהר הכוונות שלהם ובאינטלגנציה שלהם)
ממשיך במחתרת של בת עין, שמתכננת להניח מטען בבית ספר לבנות במזרח ירושליים (כמה עשרות קילוגרם של חומר נפץ. הם בעצם קיוו לרצוח עשרות ילדות) ונגמר במתפרעים מהסוג הנחות ביותר, כאלו שמעבר לבעייה המוסרית בהתנהגות שלהם. גם מזיקים לעניין עצמו. (הרי רק טיפש יחשוב שניקוב צמיגים של ג'יפ יעזור למפעל ההתיישבות)
ישן 29-04-2010, 23:34
מנהל פורום סטודנטים

כנראה שלא הבנת אותי
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "מלך הארץ? אינטלגנטים?"

אני מתנצל שאני לא ברור.
בשום פנים ואופן אני לא תומך במחתרת היהודית.
תבור 21 הסביר שאנשי תג מחיר ואנשי המחתרת אינם דומים.

אני חושב שאני יודע למה הוא מרגיש כך. מאותה סיבה שאנשי השמאל חשים יותר סמפטיה לענת קם ופחות לטלי פחימה, הגברת קם מזכירה להם את עצמם. בעוד שהגברת פחימה מזכירה להם עיירת פיתוח.
מהמקום הזה האדונים הנכבדים לבני, זר, עציון, סגל ויסלחו לי כל אלו ששכחתי את שמם הם אנשים מכובדים בקהילה שלהם. למרות היותם טרוריסטים.

ואם אני עדיין לא ברור.חלק מהאנשים האלו, שברמה האישית הם מאוד נחמדים. צריכים להיות מוקצים מחמת מיאוס.

נערך לאחרונה ע"י eshely77 בתאריך 29-04-2010 בשעה 23:39.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:36

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר