לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-04-2010, 11:57
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
נכון שזה לא דומה, אבל גם הכוונות אינם דומים
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "כן זה ממש דומה לרצח ראש..."

בניגוד להסכמי אוסלו שרצחו/הרגו/השמידו אלפי אנשים נשים וטף, כולל גם אלפי ערבים חפים מפשע, וגם מחבלים, וזו הייתה כוונתו המעוותת של יגאל עמיר למנוע את כל זה על ידי רצח, ולא על ידי פנייה לבג"ץ ורשויות המוסמכות לכך.

קם-בלאו בסך הכול רצו להציל את חייהם של מחבלים מסוכנים, ולצורך זה השתמשו עם ריגול ובגידה במדינה, ולא פנו במקום זה לבג"ץ, משטרה ושאר הרשויות..

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 14-04-2010 בשעה 12:00.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-04-2010, 22:03
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא העליתי שום טענה כזאת
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי hamora שמתחילה ב "[QUOTE=g.l.s.h]בכל מקרה, אלה..."

אבל מניפולציות של ציטוט חצאי הודעות, או ערבוב סדר מילים, על מנת לתמוך בקביעות ההיסטריות המלוות כל תחילת הודעה שלך (מחריד! מרושע! איוולתי! ושות'), אלה ממש לא חדשות עבור קוראי הפורום. מה שמצחיק כל פעם מחדש זו העובדה שאתה באמת חושב שאנשים טפשים מספיק כדי להאמין למה שאתה כותב, ולא לעלות 3-4 ס"מ למעלה, לקרוא את ההודעה שלי (המקורית, לא החתוכה ל-2 תוך מניפולציה זולה ושקופה) ולבדוק בעצמם האם טענתי משהו ממה שאתה אומר שטענתי...

מאחר והמניפולציות האלה חוזרות כמעט בכל הודעה שלך המתייחסת למה שכתבו אחרים, אי אפשר להתייחס ברצינות לדברים שאתה כותב כשאתה תחת השפעת רוח הקרב של מי שעונה לאחרים.

ישן 16-04-2010, 22:10
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "לא העליתי שום טענה כזאת"

אני במקומך לא הייתי מדבר על מניפולציות. לו רציתי באמת יכולתי לעשות מטעמים של ממש מכמה מההודעות שלך אבל נידמה לי שלטובת כולם עדיף שנצמצם את האינטראקציות בינינו למינימום הנידרש. לא יכולתי שלא להגיב למשפט שלך שציטטתי למעלה ואני עדיין לא מבין (וכן, קראתי פעם שנייה ושלישית) כיצד, גם בקונטקסט המלא של ההודעה שלך, ניתן להבין אותו אחרת מכפי שאני הבנתי.

עכשיו, כמו שאני רואה את זה יש לך שלוש ברירות לדעתי: אתה יכול להתעלם, לנסות ולהעליב אותי פעם נוספת או לנסות להסביר לי היכן טעיתי ולמה התכוונת באמת. תשובה עיניינית שלך תזכה אותך בתגובה עינינית מצידי, על המיקרים האחרים אני לא יכול להתחייב.

ישן 14-04-2010, 15:57
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
נהפוך הוא! זו ההזדמנות להחמיר בעונשם של קם ובלאו ובעונשו של עמיר גם יחד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "הקלות בעונש לענת קם ואורי בלאו, יכולים לעזור להשיג הקלה בעונש עבור יגאל עמיר"

ולסדר להם מגורים משותפים.

עמיר לא יוכל להתלונן על הבדידות, קם תחשוב שמדובר בואנונו ולכן לא תוכל להתלונן על הריחות ובלאו לא יוכל להתלונן על כך שאין לו מה לכתוב [חוץ מזה שהוא יהיה תלוי בלריסה כדי להבריח את השליפים למערכת הארץ].

אחר כך ישוחררו כולם בחנינה הכללית ב2050 ויצאו במופע מחול משותף בשם 'פעמי גונדר'.

מה האובססיה הזאת שלך לעמיר? למה אתה חושב שכדאי לנו שעוד קאקר רוצח -אידאולוג דמיקולו ישוב ויהלך ברחובות?
ישן 16-04-2010, 21:43
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Sam Weller שמתחילה ב "צודק בעיקרון"

זו כמובן לא יותר מספקולציה לא מקצועית אבל גם אני סבור שיש דמיון ברקע הפסיכולוגי למעשים של קם ועמיר (לנסיבות של בלאו אין שום דמיון לדעתי) . עם זאת, ולמעט הנקודה שמקובלת על כולם שהוא אינו יכול לשמש כטיעון לפתור מאחריות, לרקע הפסיכולוגי הזה מעט מאוד רלונטיות לטיעוני העונש.

מעבר לזה, עבורי לפחות ומכיוון שאני לא רואה את המעשה של קם כבגידה (אני כן רואה זאת כעבירה ביטחונית חמורה למדי) יש הבדל עצום בחומרת המעשים.

בנוגע לעמיר, וכתבתי את זה כבר כמה פעמים פה, במובן מסויים צר לי על האיש וחייו שבוזבזו כך אבל חומרת המעשה שלו היא כזו שלא ניתן לסלוח עליה.

ישן 03-05-2010, 18:16
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "חפש כאן בפורום, וגם בתאוריות..."

לא צריך לתת לי קרדיט שלא מגיע לי, אחרים עשו זאת טוב ממני והביאו כמה דברים מדהימים (חלקים ש"הועלמו" כי לא התאימו לקונספירציה, מסמכים שחלק מהם הוצג כ"זיוף" וחלק אחר באותו מסמך הוצג כאמת שמוכיחה את הקונספירציה - תלוי מה היה נוח באותו רגע), אני התמקדתי בעיקר בדברים טכניים פשוטים שמצביעים על חוסר מקצועיות (לא לדעת שאתר וואלה לא פרסם חדשות ב95) והצבעה על סטנדרטים נמוכים מאוד של הוכחה (סימני הירי, שבכלל לא מוכיחים שנורה סרק, שלאחר מכן זאד3 הצביע על כך שיש עוד 3 בדיקות שמראות בבירור שהיו סימני ירי אבל הקונספירציה מתעלמת מהבדיקות) וכתיבה מגמתית שלא שמה גבול ראוי בין דעה לעובדה לצורך בלבול הקורא.*

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:59

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר